Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеНе съм вярвал, че ще го напиша, ама къде е Монти?Също така, чака и Гагарин да се изстреля, другата перла в портфейла му Петрол вече се търгува. Абе, все хубави работи
Майтапя се, без капка злорадство, пожелавам му успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмал си ник в инвестора 10 години преди да има инвестор
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмал си ник в инвестора 10 години преди да има инвесторАко си спомняте какво е това
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмал си ник в инвестора 10 години преди да има инвестор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеп.с Ника ми е от 1991г
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНещо обърка легендата, хем си с огромен опит, хем питаш брокера си какво да купиш..Може ли да не ни занимаваш със себе си..
.Не си първия, нито последния , който бие мечки , когато пазара пада и все продава на върховете..Успех и направи прогноза за пазара, която да не знаем, нали не мислиш като мен....Това за дивидентите всички го знаем , но не е достатъчно..А този нов ник защо го ползваш като си такъв голям и стар играч..
Успех и по -скромно..
.Интересно ще е да видим в края на 2018 прогнозата ти, ама да не извадиш пак някой нов ник..
Пожелавам ти броят на цифрите в портфейла ти да е по голям от броя на цифрите в коментарите ти за 2018!
п.с Ника ми е от 1991гLast edited by Scottie Pippen; 29.03.2018, 23:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Кое е второто IPO ?
Коментар
-
Нещо обърка легендата, хем си с огромен опит, хем питаш брокера си какво да купиш..Може ли да не ни занимаваш със себе си..
.Не си първия, нито последния , който бие мечки , когато пазара пада и все продава на върховете..Успех и направи прогноза за пазара, която да не знаем, нали не мислиш като мен....Това за дивидентите всички го знаем , но не е достатъчно..А този нов ник защо го ползваш като си такъв голям и стар играч..
Успех и по -скромно..
.Интересно ще е да видим в края на 2018 прогнозата ти, ама да не извадиш пак някой нов ник..
Last edited by Kiro; 29.03.2018, 22:26.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного наивно... Защо смяташ, че си по умен и хитър от пазара и твоите акции са независими от индексите и пазата..
Има време ..Ще го разбереш..Успех..
За индексите и тренда и акциите не мисля като теб
пример за 2018
трейс продадох на +20%
хим е +40%
компенсаторните записи са +40%
е У бг не мърда
ихлбл не мърда
софарма не мърда
Чез ще продам със сигурност на+
спирам до тук...Софикс е на - %
наздраве лека вечер и умната...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми ти си пропуснал най - малко още 10 дивидента..и какво от това
.През изминалите две години знаеш ли колко ИПО минаха и колко дивидента се раздадоха и отписвания на емисии имаше..
.Въпроса е на какви нива сме пак и на колко ще завършим годината..
Да не забравя- много ни поздрави от БХ, Шиши и Черешко..
Даже виж и кои ще дадат дивидент..
Съгласно одитирания годишен отчет към 31.12.2017 г. финансовият резултат за разпределение е в размер на 114 хил. лв. Брутният дивидент за 1 брой акция за 2017 г. на акционерите на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ ще бъде в размер на 0,003439 лв.
Не ме интересува нивото на Софикс толкова колкото нивото на моят портфейл.
Както бъдещи идеи за влизане следя,така и дисциплина за завършване на идеи за затваряне на позиции.(две от позициите са ми за затваряне който споменах)
Политическата обстановка следя,но по ми е важна следващата криза в САЩ!
Брокерът ми предложи фпп но не купих не ми беше интересно.
Искам риск а не адсиц!
Успех на всички!
Коментар
-
Ами ти си пропуснал най - малко още 10 дивидента..и какво от това
.През изминалите две години знаеш ли колко ИПО минаха и колко дивидента се раздадоха и отписвания на емисии имаше..
.Въпроса е на какви нива сме пак и на колко ще завършим годината..
Да не забравя- много ни поздрави от БХ, Шиши и Черешко..
Даже виж и кои ще дадат дивидент..
Съгласно одитирания годишен отчет към 31.12.2017 г. финансовият резултат за разпределение е в размер на 114 хил. лв. Брутният дивидент за 1 брой акция за 2017 г. на акционерите на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ ще бъде в размер на 0,003439 лв.Last edited by Kiro; 29.03.2018, 20:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Аз. Също не вярвам 1000 да стигнем тази година,но ще има доста интересни момента и сигнали.
Дивидента при Чез
Дивидента при Хим
компенсаторките
Софарма пакета
Градус и още едно ай Пи о
Хим мисля че мъдрят нещо(пък дай си боже да е някое хубаво ай Пи о с хубава оценка)
Чез продажбата
Все веселии и забави!
А и в САЩ онези понапълниха гащите и ги е страх.Една криза никога не идва когато има страх.Тя винаги идва внезапно.
Успех на “танцуващите” на БФБ!
Коментар
Коментар