IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://m.youtube.com/watch?v=3YJ3-uk6z0E

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
      Не съм вярвал, че ще го напиша, ама къде е Монти?
      Монти ли? Чака тлъстия дивидент от Булгартабак и ще пише Също така, чака и Гагарин да се изстреля, другата перла в портфейла му Петрол вече се търгува. Абе, все хубави работи Майтапя се, без капка злорадство, пожелавам му успех

Коментар

• Не съм вярвал, че ще го напиша, ама къде е Монти?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Имал си ник в инвестора 10 години преди да има инвестор
          Пък и 1991г. Скоти Пипън не бе още известен баскетболист.Как ли го избрал за ник?Явно по любов ще е било.

Коментар

Явно говори за ник в mIRC-ата Ако си спомняте какво е това

Коментар

Тогава не бяхме ли още с Правец и се учехме да влизаме в интернет .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                п.с Ника ми е от 1991г
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Нещо обърка легендата, хем си с огромен опит, хем питаш брокера си какво да купиш.. Може ли да не ни занимаваш със себе си...Не си първия, нито последния , който бие мечки , когато пазара пада и все продава на върховете..Успех и направи прогноза за пазара, която да не знаем, нали не мислиш като мен....Това за дивидентите всички го знаем , но не е достатъчно..А този нов ник защо го ползваш като си такъв голям и стар играч.. Успех и по -скромно...Интересно ще е да видим в края на 2018 прогнозата ти, ама да не извадиш пак някой нов ник..
                  Аз нищо не бия просто си разсъждавам.
                  Пожелавам ти броят на цифрите в портфейла ти да е по голям от броя на цифрите в коментарите ти за 2018!
                  п.с Ника ми е от 1991г
                  Last edited by Scottie Pippen; 29.03.2018, 23:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Кое е второто IPO ?
                    Задели си кеш и за след морето,друго не мога да кажа!ще е интересно,обещавам!

Коментар

• Нещо обърка легендата, хем си с огромен опит, хем питаш брокера си какво да купиш.. Може ли да не ни занимаваш със себе си...Не си първия, нито последния , който бие мечки , когато пазара пада и все продава на върховете..Успех и направи прогноза за пазара, която да не знаем, нали не мислиш като мен....Това за дивидентите всички го знаем , но не е достатъчно..А този нов ник защо го ползваш като си такъв голям и стар играч.. Успех и по -скромно...Интересно ще е да видим в края на 2018 прогнозата ти, ама да не извадиш пак някой нов ник..
                      Last edited by Kiro; 29.03.2018, 22:26.

Коментар

Много наивно... Защо смяташ, че си по умен и хитър от пазара и твоите акции са независими от индексите и пазата.. Има време ..Ще го разбереш..Успех..
                        Киро след 15г в играта последното което съм е да съм наивен.
                        За индексите и тренда и акциите не мисля като теб
                        пример за 2018
                        трейс продадох на +20%
                        хим е +40%
                        компенсаторните записи са +40%
                        е У бг не мърда
                        ихлбл не мърда
                        софарма не мърда
                        Чез ще продам със сигурност на+
                        спирам до тук...Софикс е на - %
                        наздраве лека вечер и умната...

Коментар

• Много наивно... Защо смяташ, че си по умен и хитър от пазара и твоите акции са независими от индексите и пазата.. Има време ..Ще го разбереш..Успех..

Коментар

Ами ти си пропуснал най - малко още 10 дивидента.. и какво от това.През изминалите две години знаеш ли колко ИПО минаха и колко дивидента се раздадоха и отписвания на емисии имаше...Въпроса е на какви нива сме пак и на колко ще завършим годината.. Да не забравя- много ни поздрави от БХ, Шиши и Черешко.. Даже виж и кои ще дадат дивидент..

Съгласно одитирания годишен отчет към 31.12.2017 г. финансовият резултат за разпределение е в размер на 114 хил. лв. Брутният дивидент за 1 брой акция за 2017 г. на акционерите на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ ще бъде в размер на 0,003439 лв.
                            Отбелязах важните ключови събития за мен който биха повлияли на представянето на цялата борса.Дивиденти много найстина.Но аз търся по голям риск в момента.Всъшност време е за риск.Атера и бреф махнах преди 3години..
                            Не ме интересува нивото на Софикс толкова колкото нивото на моят портфейл.
                            Както бъдещи идеи за влизане следя,така и дисциплина за завършване на идеи за затваряне на позиции.(две от позициите са ми за затваряне който споменах)
                            Политическата обстановка следя,но по ми е важна следващата криза в САЩ!
                            Брокерът ми предложи фпп но не купих не ми беше интересно.
                            Искам риск а не адсиц!
                            Успех на всички!

Коментар

• Ами ти си пропуснал най - малко още 10 дивидента.. и какво от това.През изминалите две години знаеш ли колко ИПО минаха и колко дивидента се раздадоха и отписвания на емисии имаше...Въпроса е на какви нива сме пак и на колко ще завършим годината.. Да не забравя- много ни поздрави от БХ, Шиши и Черешко.. Даже виж и кои ще дадат дивидент..

Съгласно одитирания годишен отчет към 31.12.2017 г. финансовият резултат за разпределение е в размер на 114 хил. лв. Брутният дивидент за 1 брой акция за 2017 г. на акционерите на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ ще бъде в размер на 0,003439 лв.
                              Last edited by Kiro; 29.03.2018, 20:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Аз. Също не вярвам 1000 да стигнем тази година,но ще има доста интересни момента и сигнали.
                                Дивидента при Чез
                                Дивидента при Хим
                                компенсаторките
                                Софарма пакета
                                Градус и още едно ай Пи о
                                Хим мисля че мъдрят нещо(пък дай си боже да е някое хубаво ай Пи о с хубава оценка)
                                Чез продажбата
                                Все веселии и забави!
                                А и в САЩ онези понапълниха гащите и ги е страх.Една криза никога не идва когато има страх.Тя винаги идва внезапно.
                                Успех на “танцуващите” на БФБ!
                                Кое е второто IPO ?

Коментар

Working...
                                X