Първоначално изпратено от BigBear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЕдин вид анкета, които не съм пускал от 3 години
Портфейл на Форума 1Q 2018
Благодаря на участвалите :-)
Междинни резултатибавно и тихо нагоре
Коментар
-
Един вид анкета, които не съм пускал от 3 години
Портфейл на Форума 1Q 2018
Благодаря на участвалите :-)
Междинни резултатиМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеТе и други свалих и sse и вече само продаваш на същата комисиона но на покупка е висока комисионнатаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Когато г-н Донев се оттегли - отделям си 10 декара на село и си гледам зеленчуци и овощна градинка.
Какво друго да правя???
Сега само не ми казвай, че някой ще ми окраде градината - то няма да има значение това ако се случи, нали ще ми е ей така - да губя време.
Само гледай такива като Плъха да не те извадят от твоето легло през нощта докато сънуваш печалбите от Мидичките. Защото няма да имаш нито физическата възможност да се противопоставиш, нито куража да го направиш - както този човек от Пловдив.
И като се оттегли - какво - на какви нива ще избягаш от Трейдингът... според тебе?
Успех с доматките и лозенцето - и аз обичам лозенце - но не ща аз да го обгрижвам, а друг да го бере.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Офффф, прави каквото искаш. Тимберицата си е твоя, тоже и парите.
Отчети: бльъ-бльъ. Ти на година преглеждаш 2-3, а аз - 20-30.
За това кое е класа и кое е некласа, за движенията и тъпчениците - също има различни гледни точки и обяснения. И аз мога да ти кажа: кой инвеститор от класа инвестира цял живот в 2-3 свързани, при това супер ниско ликвидни (спрямо портфейлът му) дружества, вторачил се е в тях и отказва да вдигне глава, колкото и да го ръчкат - и колкото и по-силни и сгодни, и перспективни и доходоносни инвестиции да има, он си знае неговата колибка?
Коментираме туканка с колегите една конкретна компания: Мидичката - ти - ей-така - пъкваш отнякъде с твойта си софармова група - знаем че инвестираш в нея - и ние си имаме, така че не е нужно постоянно да ни се фукаш с туй кат тако`a баси.
Но както казах: твоя си е тимберицата, твои са си парите - прави каквото искаш. Ти не инвестираш нито на пазарите, пък ако ще само на БФБ, нито дори в компании - ти инвестираш в Огнян Донев - ама човекът няма да работи вечно, както казва всяка година - нищо чудно специално за тебе да го казва - когато се оттегли - интересно ми е какво ще правиш - да.
Какво друго да правя???
Сега само не ми казвай, че някой ще ми окраде градината - то няма да има значение това ако се случи, нали ще ми е ей така - да губя време.
Само гледай такива като Плъха да не те извадят от твоето легло през нощта докато сънуваш печалбите от Мидичките. Защото няма да имаш нито физическата възможност да се противопоставиш, нито куража да го направиш - както този човек от Пловдив.Last edited by fortiss; 10.03.2018, 10:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов , Мидичката ли тие номер едно...Чувам, че ще пускат Арамко- там ще купиш ли
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
съгласен съм
това, че имам акции само от групата Софарма не означава, че трябва да ти пиша непрекъснато защо ги имам и то подборно
много от мотивите ми не са в отчетите, а в моята преценка за други неща
като си написал нещо за себе си помисли дали това не е вярно и за другите
инвеститор от класа с портфейл под 50 хилки - как го виждаш??
за всяко движение напред през годините, особено ако то е в продължение на много години си има едно много точно обяснение
а за тъпченето на почти едно място също си има обяснение
Отчети: бльъ-бльъ. Ти на година преглеждаш 2-3, а аз - 20-30.
За това кое е класа и кое е некласа, за движенията и тъпчениците - също има различни гледни точки и обяснения. И аз мога да ти кажа: кой инвеститор от класа инвестира цял живот в 2-3 свързани, при това супер ниско ликвидни (спрямо портфейлът му) дружества, вторачил се е в тях и отказва да вдигне глава, колкото и да го ръчкат - и колкото и по-силни и сгодни, и перспективни и доходоносни инвестиции да има, он си знае неговата колибка?
Коментираме туканка с колегите една конкретна компания: Мидичката - ти - ей-така - пъкваш отнякъде с твойта си софармова група - знаем че инвестираш в нея - и ние си имаме, така че не е нужно постоянно да ни се фукаш с туй кат тако`a баси.
Но както казах: твоя си е тимберицата, твои са си парите - прави каквото искаш. Ти не инвестираш нито на пазарите, пък ако ще само на БФБ, нито дори в компании - ти инвестираш в Огнян Донев - ама човекът няма да работи вечно, както казва всяка година - нищо чудно специално за тебе да го казва - когато се оттегли - интересно ми е какво ще правиш - да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова е - защото аз: накратко. Могъща и секси. Щом искаш такова - да ти изпратя ли за Мидичката SWOT анализ, анализ на Потър, презентация относно нейната история и могъщество и т.н. Аз винаги анализирам компаниите, в които инвестирам, секторите, преценявам перспективите, но това не означава, че трябва да изписвам всичко това туканка.
това, че имам акции само от групата Софарма не означава, че трябва да ти пиша непрекъснато защо ги имам и то подборно
много от мотивите ми не са в отчетите, а в моята преценка за други неща
като си написал нещо за себе си помисли дали това не е вярно и за другите
инвеститор от класа с портфейл под 50 хилки - как го виждаш??
за всяко движение напред през годините, особено ако то е в продължение на много години си има едно много точно обяснение
а за тъпченето на почти едно място също си има обяснение
Коментар
-
Това е - защото аз: накратко. Могъща и секси. Щом искаш такова - да ти изпратя ли за Мидичката SWOT анализ, анализ на Потър, презентация относно нейната история и могъщество и т.н. Аз винаги анализирам компаниите, в които инвестирам, секторите, преценявам перспективите, но това не означава, че трябва да изписвам всичко това туканка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТочно така, Мидичката е ного могъща, секси компания смело към бъдещето устремена.
- 1 like
Коментар
Коментар