Доста на плюс но никога не си правя труда да смятам.имам си идей и си ги чакам “на дънна “ както се изрази един колега!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеДоходност (%)
-2,02
Добре че продадох ПИБ на 5,40, че ако бях изчакал още,процента щеше да е още по-зле
Но пък и не съм на тази борса за месец - два и си оставам теле.. упс, биче да кажа
- 3 Харесвания
Коментар
-
+1.14%, без Хим в портфейла, което не е злеБая преструктурирах последно време. Кеш 0.69%, продадох Монбата, Старата и Хес на доста добри нива. За съжаление продадох ниско Хим.
Last edited by johny-bravo; 28.03.2018, 17:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЯ речете отидоха ли в минуса портфейлите ви от началото на годината, че гледам Софикса към -5% вървиПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЯ речете отидоха ли в минуса портфейлите ви от началото на годината, че гледам Софикса към -5% върви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЯ речете отидоха ли в минуса портфейлите ви от началото на годината, че гледам Софикса към -5% върви
Коментар
-
Портфейл на Форума 1Q 2018
Междинни резултати
В края на седмицата я затаварям. Благодаря на попълнилитеМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар