Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
винаги има компании, които са евтини
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Просто и да ги продам сега, не виждам какво да правя в кеш-аdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
добре де сфи на колко ще ги чистиш?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
При СФИ и Корадо, средната цена ми е изключително ниска, без да смятам изплатените дивиденти през годините. На тези цени няма да допълвам, но определено и не смятам да продавам. Допълвах БРЕФ с идеята да се превърне в "ракета" подобно на СФИ най-вече заради работещите активи и редовните наеми, но засега ръст няма. Явно нещо пропускам.
Киро, имам малко М+С Хидравлик, защото имам повече ХЕС и допълвах при Стара планина холд. Не ми пречи да допълня, но в момента предпочитам да изчакам.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
AER ? Защо си толкова сигурен в тая компания?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
малко под 50%, пролетта още разделих стратегията на две. в момента най-голям дял в портфейла ми заема аеркап
Коментар
� -
защо сфи вместо бреф и какво толкова му харесваш на корадо?
Киро, имам малко М+С Хидравлик, защото имам повече ХЕС и допълвах при Стара планина холд. Не ми пречи да допълня, но в момента предпочитам да изчакам.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеСофарма имоти АДСИЦ - 35,70%
Корадо България АД- 10,47%
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ - 10,24%
Хидравлични елементи и системи АД - 8,11%
Софарма трейдинг АД - 7,45%
Стара планина холд АД - 6,76%
Булгартабак АД - 3,47%
Софарма АД - 2,68%
Албена АД - 2,65%
Елана агрокредит АД - 2,12%
Монбат АД - 2,09%
М+С хидравлик АД - 1,97%
Адванс Терафонд АДСИЦ - 1,74%
Спиди АД - 1,65%
Първа инвестиционна банка АД - 1,41%
Индустриален Капитал Холдинг АД - 0,96%
Фазерлес АД - 0,56%
Портфейла е към 12.12.2017г. Не помня последно кога коментирах портфейла си тук, но общо взето последните ми сделки са следните. Продадох част от Спиди и купих Софарма и Корадо преди "безплатните акции", като времето показа че двете компании слязоха леко надолу, а Спиди запази стойността си . С част от дивидента за годината "влязох" в Индустриален капитал холдинг, а с друга част от него плюс парите от Дружба стъкларски заводи допълних Стара планина холд. Последните няколко месеца очакванията ми се различават доста от реалността, и очакваните ръстове в някой компании не се случват, но общо взето целия пазар е така. През 2018-та не смятам да правя съществени движения по позициите, а се надявам на по-висок дивидент от тази. Ще ми е интересно дали Индустриален капитал ще запазят изплащането на редовен дивидент, и какво ще е развитието на Софарма. При ФНИБ също ми е интересно какво ще се случва, тъй като там ръстта които очаквам от 1 година, така и не се случва. По другите позиции не очаквам нещо интересно, което не е чак толкова лошо...
Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Софарма имоти АДСИЦ - 35,70%
Корадо България АД- 10,47%
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ - 10,24%
Хидравлични елементи и системи АД - 8,11%
Софарма трейдинг АД - 7,45%
Стара планина холд АД - 6,76%
Булгартабак АД - 3,47%
Софарма АД - 2,68%
Албена АД - 2,65%
Елана агрокредит АД - 2,12%
Монбат АД - 2,09%
М+С хидравлик АД - 1,97%
Адванс Терафонд АДСИЦ - 1,74%
Спиди АД - 1,65%
Първа инвестиционна банка АД - 1,41%
Индустриален Капитал Холдинг АД - 0,96%
Фазерлес АД - 0,56%
Портфейла е към 12.12.2017г. Не помня последно кога коментирах портфейла си тук, но общо взето последните ми сделки са следните. Продадох част от Спиди и купих Софарма и Корадо преди "безплатните акции", като времето показа че двете компании слязоха леко надолу, а Спиди запази стойността си . С част от дивидента за годината "влязох" в Индустриален капитал холдинг, а с друга част от него плюс парите от Дружба стъкларски заводи допълних Стара планина холд. Последните няколко месеца очакванията ми се различават доста от реалността, и очакваните ръстове в някой компании не се случват, но общо взето целия пазар е така. През 2018-та не смятам да правя съществени движения по позициите, а се надявам на по-висок дивидент от тази. Ще ми е интересно дали Индустриален капитал ще запазят изплащането на редовен дивидент, и какво ще е развитието на Софарма. При ФНИБ също ми е интересно какво ще се случва, тъй като там ръстта които очаквам от 1 година, така и не се случва. По другите позиции не очаквам нещо интересно, което не е чак толкова лошо...
Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа...Last edited by mancev; 13.12.2017, 10:03.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Eй, тази Лавена я следях на времето, но отдавна не съм я поглеждал. Ще взема да и хвърля едно око довечера с питието.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Да не намали златото? Какъв процент си в злато ?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
�
Коментар