If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам готов сценарий, но предполагам нещо на локално ниво като КТБ, а на глобално ниво - нещо като Лемън примерно. Не вярвам, че ще се случи скоро и точно за това си пожелах търпение.
Хубаво ,ама то такъв сценарий може би ще обърне целият тренд.......не знам дали ще е разумно тогава въобще да се инвестира.....
Интервсно ми е как според теб би изглеждала една хипотетична "нужда" да се мобилизират останалите 200 процента,посочи някакъв предполагаем сценарий за това?
Нямам готов сценарий, но предполагам нещо на локално ниво като КТБ, а на глобално ниво - нещо като Лемън примерно. Не вярвам, че ще се случи скоро и точно за това си пожелах търпение.
Интервсно ми е как според теб би изглеждала една хипотетична "нужда" да се мобилизират останалите 200 процента,посочи някакъв предполагаем сценарий за това?
СФАРМ + Медика - 36%
БРЕФ - 22%
ХИМ - 16%
СОФКОМ - 11%
КЕШ - 15% + 200% при нужда / малка част от тези 200% са теглени, влезнали са в нещо като ВСК с приятели, която ВСК мога да взема при нужда, отново на съдружие/
Доходност от началото на годината - 22%
Доходност за последната година - 50%
Доходност от началото /за 6 години/ - 180%
За Софиксчо да напиша /тъй като много държи/, че портфейла е под 7 цифри, тоест съм имал предимството да влизам и излизам относително по-лесно от батковците .
Знам, че цифрите не са никак впечатляващи, но аз наистина съм много доволен от себе си предвид това, че не се занимавам професионално, нямам финансово образование, нямам достъп до абсолютно никаква информация и се "изхранвам" от съвсем друга сфера..... засега . През целият период съм правил безброй глупости, но винаги съм спал спокойно.
П.П. Оттук-нататък се моля за търпение и дефицит на алчност.
Абе вие не се ли усещате, че разговора който водите не е за тази тема?!
Щеше да е много на място този коментар, ако:
Първоначално изпратено от margen 35 минути по-рано
Между другото, развалихме темата за портфейла. Последните коментари са си директно за темата за ребалансиране на Софикс. Ако ще продължаваме дискусията да я прехвърлим там.
Но, друго си е да запишеш една многозначителна критика в актива.
Коментар