Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Нищо съществено не казваШ "по точките ми"... Въздържал съм се да повтарям написани вече от мен съществени факти, които вече си квалифицирал тук неведнъж като "писане на дисертации".
Е, установи ли се вече? Да пиша ли, или да не пиша мненията си, на които ти така и не отговаряш по същество?
Както вие отправяте забележката си към мен, че не съм по темата - същото важи и за вас, Имхо. Какво имам предвид, ли? Това, че правите тук реклама на електромобил, който /отново повтарям/ - има ПРЕНЕБРЕЖИМО МАЛКО участие на пазара! Разбира се, че това не е по темата. Не са по темата и произволните съпоставяния.
Само тези ФАКТИ /но не само те!/ - отново потвърждават увереността ми, че електромобилите С ТОЯ ВИД НА БАТЕРИЯТА ИМ - и в следващото десетилетие няма да имат влиянието си на пазара, което РЕАЛНО ПРИТЕЖАВАТ ТОПЛИННИТЕ ДВИГАТЕЛИ, използвани като движители в съвременните превозни средства.
Разбира се, че - когато слезЕШ от автомобила си с ДВГ и се качиш на своя електромобил - едва тогава ЩЕ СПРЕШ да си толкова сигурен в рекламата, която правиш тук. Това - да замениш настоящият си СОБСТВЕН автомобил с ДВГ - с електромобил - няма да стане на практика.
Коментар