Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Няма да е случайно и ако го докарат до фалит. Палачинката безвъзвратно се е завъртяла. И да ми харесва и да не ми харесва това е положението.
Сам човек промени радикално света. Само като си помисля и как уби целия ракетен бизнес на руснаците ми се ще да му стискам ръката, ама опашката пред мен е дълга.
След 10 години руснаците ще са маргинален играч в тов бизнес, както и във всичко друго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеСам човек промени радикално света. Само като си помисля и как уби целия ракетен бизнес на руснаците ми се ще да му стискам ръката, ама опашката пред мен е дълга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеняма да е случайно че бяха резервирани и си остават май на същото становище.
Сам човек промени радикално света. Само като си помисля и как уби целия ракетен бизнес на руснаците ми се ще да му стискам ръката, ама опашката пред мен е дълга.
Коментар
-
analog, нали ако трябва да се произвеждат много електромобили няма да може от производството на стандартните литиевойонни батерии да се отделят тези които стават за електромобили а другите да се вложат в лаптопи и други устройства. Може да не успеят да се наложат литиевойонните батерии за електромобилите и тогава ще се търси друга технология. Според мен японците са най добре информирани и познават материята, няма да е случайно че бяха резервирани и си остават май на същото становище.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение2019 Hyundai Nexo Test
Тия технологии май ще последват бетамакса.
Коментар
-
2019 Hyundai Nexo Test - Elektroauto mit Wasserstoff Brennstoffzelle - Reichweite Verbrauch Test
https://www.youtube.com/watch?v=YP2Vsg8oKjE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
То и ти (доста) така, ама ЛУНССП...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ама кой от двамата имаш впредвид? Щото и двамата малко така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
И с логиката и с причинно-следственото мислене и с ясното изразяване, ама нейсе.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Като отчетем факта, че много дълбоко си скаран с числата, останалите ти фукни и плещеници окончателно губят смисъл. Не се напъвай. Ще се наакаш.
...ако вече не си се.
Коментар
-
Новото електрическо Порше ще е с показатели като на Тесла модел 3 (performance), която пък е модел на 3 години (семеен седан) и къса PORSCHE GT2 RS
За цена и поддръжка няма нужда да споменавам, че е 5-6 ПЪТИ по-евтино!
TESLA MODEL 3 VS PORSCHE GT2 RS DRAG RACE ON MONACO PIER!
Но иначе е много радващо, че VW влизат в играта с двата крака. По-добре късно …
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Предполагам, че когато фактите заговорят - боговете също няма да мълчат /прекалено дълго/!))
А иначе ако се върнем към електромобилите фактите говорят ясно че дните на ДВГ са преброени.
Вчера гледах електрическото Порше дето ще се продава от 2020та. го сравняват с Тесла. Щом започнаха топ брандовете да се сравняват с Тесла трябва да ти е ясно кой е лидера
Коментар
Коментар