IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

hahaha, мечтите са безплатни
    Мдам. Ако не бяха руснаците, дето сами си го прецакаха...

Коментар

• Някой разправяше, че в Европа Тесла нямали шанс да пробият. Както се и очакваше започват от по-богатите пазари и вече в Холандия са #1 в mid-size премиум сегмента като продават два пъти по-вече от следващия:

Click image for larger version

Name:	TOP SALES - HOLAND.jpg
Views:	1
Size:	61.9 КБ
ID:	3494629

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Няма да е случайно и ако го докарат до фалит. Палачинката безвъзвратно се е завъртяла. И да ми харесва и да не ми харесва това е положението.

Сам човек промени радикално света. Само като си помисля и как уби целия ракетен бизнес на руснаците ми се ще да му стискам ръката, ама опашката пред мен е дълга.
        Руснаците сами си убиха ракетния бизнес. От 25 мил долара през 2008 сега събират над 80 мил. на калпак. Без никакви подобрения и иновации. Природата не търпи дълго неефективности. Мъск ще е първият който се намества, но след него са локхийд, амазон, ...
        След 10 години руснаците ще са маргинален играч в тов бизнес, както и във всичко друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
          Сам човек промени радикално света. Само като си помисля и как уби целия ракетен бизнес на руснаците ми се ще да му стискам ръката, ама опашката пред мен е дълга.
          hahaha, мечтите са безплатни

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            няма да е случайно че бяха резервирани и си остават май на същото становище.
            Няма да е случайно и ако го докарат до фалит. Палачинката безвъзвратно се е завъртяла. И да ми харесва и да не ми харесва това е положението.

Коментар

• analog, нали ако трябва да се произвеждат много електромобили няма да може от производството на стандартните литиевойонни батерии да се отделят тези които стават за електромобили а другите да се вложат в лаптопи и други устройства. Може да не успеят да се наложат литиевойонните батерии за електромобилите и тогава ще се търси друга технология. Според мен японците са най добре информирани и познават материята, няма да е случайно че бяха резервирани и си остават май на същото становище.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                2019 Hyundai Nexo Test
                Името само е слабо. Hyundai Hindenburg e къде по-респектиращо. А и намеква за немско инженерство

Тия технологии май ще последват бетамакса.

Коментар

• 2019 Hyundai Nexo Test - Elektroauto mit Wasserstoff Brennstoffzelle - Reichweite Verbrauch Test

https://www.youtube.com/watch?v=YP2Vsg8oKjE

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Е - видяхме кой е измамника тук

ИМЕННО

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

То и ти (доста) така, ама ЛУНССП...
                      Е - видяхме кой е измамника тук

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ама кой от двамата имаш впредвид? Щото и двамата малко така...

То и ти (доста) така, ама ЛУНССП...

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

И с логиката и с причинно-следственото мислене и с ясното изразяване, ама нейсе.
                          Ама кой от двамата имаш впредвид? Щото и двамата малко така...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Като отчетем факта, че много дълбоко си скаран с числата, останалите ти фукни и плещеници окончателно губят смисъл. Не се напъвай. Ще се наакаш.
                            ...ако вече не си се.
                            И с логиката и с причинно-следственото мислене и с ясното изразяване, ама нейсе.

Коментар

• Новото електрическо Порше ще е с показатели като на Тесла модел 3 (performance), която пък е модел на 3 години (семеен седан) и къса PORSCHE GT2 RS

За цена и поддръжка няма нужда да споменавам, че е 5-6 ПЪТИ по-евтино!

TESLA MODEL 3 VS PORSCHE GT2 RS DRAG RACE ON MONACO PIER!

Но иначе е много радващо, че VW влизат в играта с двата крака. По-добре късно …

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Предполагам, че когато фактите заговорят - боговете също няма да мълчат /прекалено дълго/! ))

За това говоря и аз. Добре е да разширяваш познанията си но не помня да сме се интересували от корабни двигатели.

А иначе ако се върнем към електромобилите фактите говорят ясно че дните на ДВГ са преброени.

Вчера гледах електрическото Порше дето ще се продава от 2020та. го сравняват с Тесла. Щом започнаха топ брандовете да се сравняват с Тесла трябва да ти е ясно кой е лидера

Коментар

Working...
                                X