IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Има две категории (основно), които „пълнят ненаситната гуша на Мъск”:
    1.Клиенти
    2.Инвеститори.
    Баз да е съвършен, Мъск знае какво прави и съответно, е ведър, усмихнат, печеливш.
    А сега, дажсежвърнем у нас, и да се огледаме. Какви сме ние?
    - Само се вижте. Мрънкала и завистници.
    Учи се от него. Гледай какви глупости продава (грозна картинка),
    Ти имаш велико изобретение и не мое 1 да продадеш
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Към мен ще се обръщаш с господин инженер измамнико.
      Ти ли бе? ,„Инженер” Че и „господин”? Нищо не си създал, че да искаш толкова много, Нула такава.
      Last edited by Pyramid; 26.11.2019, 23:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
        Всъщност..., като се замисля, точно хората, които имат пари - знаят как-, къде- и колко да харчат, за да продължават да увеличават авоарите си...

В тоя смисъл - пълненето ненаситната гуша на Мъск - не се препоръчва за хората с пари, нито пък за тия, които ИСКАТ да имат пари.
        Има две категории (основно), които „пълнят ненаситната гуша на Мъск”:
        1.Клиенти
        2.Инвеститори.
        Баз да е съвършен, Мъск знае какво прави и съответно, е ведър, усмихнат, печеливш.
        А сега, дажсежвърнем у нас, и да се огледаме. Какви сме ние?
        - Само се вижте. Мрънкала и завистници.

Коментар

„Инженер Пеше”? МУАХАХАХАХАХХХХХ
          Към мен ще се обръщаш с господин инженер измамнико.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

бай пеше, нали знаеш
            "Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен."
            Виж, второто, го потвърждаваме персонална, нали? Ма много сте ми убави беее, МУУУУЦЦЦЦ ! ! !

Коментар

Измамник що не вървиш П си М.....
              „Инженер Пеше”? МУАХАХАХАХАХХХХХ

Коментар

Абе ти поръча ли си?Щото аз това като го гледам даже за зайчарник не става.Ха ха ха деба и смешниците му космонаФти.Измамници отсекъде
                бай пеше, нали знаеш
                "Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен."
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Всъщност..., като се замисля, точно хората, които имат пари - знаят как-, къде- и колко да харчат, за да продължават да увеличават авоарите си...

В тоя смисъл - пълненето ненаситната гуша на Мъск - не се препоръчва за хората с пари, нито пък за тия, които ИСКАТ да имат пари.
                  Някои не схващате разликата между „инвестиране в (нещо)” ѝ „харчене на едни.пари ЗА (нещо).” Ей така, се набутаха не един и двама във форума на г-н Матеев но, Проблемът е ТЕХЕН.
                  Last edited by Pyramid; 26.11.2019, 21:34.

Коментар

Не за пръв път показваш, че,
                    1.Си зависим у обвързан,
                    2.Не разбирашот продукти
                    3.Не разбираш от техника
                    4.При теб, емоциите надделяват над разума
                    или,
                    5.Комбинация от всичко по-горе
                    А за Тесла нямаш пари.
                    Измамник що не вървиш П си М.....

Коментар

• Всъщност..., като се замисля, точно хората, които имат пари - знаят как-, къде- и колко да харчат, за да продължават да увеличават авоарите си...

Коментар

Абе ти поръча ли си?Щото аз това като го гледам даже за зайчарник не става.Ха ха ха деба и смешниците му космонаФти.Измамници отсекъде
                        Не за пръв път показваш, че,
                        1.Си зависим и обвързан,
                        2.Не разбираш от продукти
                        3.Не разбираш от техника
                        4.При теб, емоциите надделяват над разума
                        или,
                        5.Комбинация от всичко по-горе
                        А за Тесла нямаш пари.
                        Last edited by Pyramid; 26.11.2019, 21:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Успешно, неуспешно е разтегливо понятие

Предварителните поръчки надхвърлят 200 хил броя, няма и седмица след представянето.
                          Това, което можем да очакваме от Тесла, е че слагат в малкия джоб конкуренцията по технически показатели - цена, сигурност, динамични характеристики, пробег и пр.

Коментар

Представянето на Cybertruck се проведе миналия четвъртък и бе неуспешно. По време на демонстрацията бронираното стъкло на Cybertuck се счупи, след като главният дизайнер на пикапа хвърли метална топка по него...

Успешно, неуспешно е разтегливо понятие

Предварителните поръчки надхвърлят 200 хил броя, няма и седмица след представянето.
                            Това, което можем да очакваме от Тесла, е че слагат в малкия джоб конкуренцията по технически показатели - цена, сигурност, динамични характеристики, пробег и пр.

Коментар

• Чудя се нашия Едчо дали не е сред тях и ако не е какво чака та не купува.Такава хубава кола с визия от по следващото хилядоетие връхтЪ на технологията.Ма наш Едчо се е покрил щот май го е срам и зе да сфаща че тоя е измамник при това нагъл измамник

Коментар

..

???

Акциите на Tesla реагираха на Cybertruck с мощен спад. В четвъртък те изгубиха над 6% и не се възстановиха в петък.

.................................................. .....................

Вижда се, че в последните ми постове аз не коментирам нищо. Чета, копирам и пускам тук, без да имам реален принос в коментарите.

Това някои ТУК наричат спам...
                                Ми да погледнеш в каква тема пишеш?
                                Направи една - "сигурност, пожаробезопасност и PR издънки как влияят на акции" - пък си пиши на воля.

Коментар

Working...
                                X