Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Даммм, много му завиждам на тоя Мъск! Признавам с ръка на сърцето..., посипвам си главата с пепел... и т.н.!
Това, че му завиждам - е причината, за да изтъквам тук - различни факти!
Във фактите, които изтъквам ТУК - няма грам истина!
Ето на: признах си! Олекна ми!
.................................................. ................
Да де, ама какво да правя сега с истинската ИСТИНА?
Ускорява ли електричката? Ускорява!
И какво от това?
Ако желая да усетя още по-големи ускорения - бих се кандидатирал за летец-изпитател... Защо не - за космонаФт! При Мъск, разбира се: праща ме на Марс и се отървава от мен...

.................................................. ......................
До тук - добре, ама... Като се замисля какво СМЕ учили..., да де - не смея да съм сигурен кой-какво точно е учил, нито пък - кой как си е чоплил носа..., когато във физиката, механиката... ни говореха за връзката между: мощност, честота на въртене и въртящ момент...
Горната връзка - разбира се - на планетата, която обитаваме: планетата Земя...
И сега - остана да уточним: завиждайки на Мъск, нарочно ли му "подливам" вода, като казвам, че - нито ускорението, нито високата честота на въртене - помагат на въртящият момент!!!
Какво сега? Ние - какви сме точно: летци-изпитатели, или хора, които си вършим много работа с превозните средства, които използваме? Харесва ли ни това, батерията - която ни пробутват за "милион километра" - но не казват колко е цената на тази батерия..., нито пък казват - при какви условия е "експлоатирана" - при 20 градуса Целзий, или при МИНУС 20 градуса Целзий..., не казват - на прав и идеален участък от пътя е "изпитвана", или - на сериозно пресечена местност..., не казват нищо и за надморската височина...
Дори да кажат - това ще е по начинът, по който "не се правеЛО реклама", но се купува /"неподкупна"

Най-важното е: признавам, че ме гони голяма завист към Мъск...

И - разбира се - аз пък нищо не съм постигнал /признавам, за да спре оня - с тръбичката - да повтаря всеки ден едно и също...

Е, да - дори тръбичка не съм се сетил да "взаимствам", което аз тълкувам като "да открадна" от пазара..., а после да твърдя, че ми е останала САМО ЕДНА бройка - моята - но ще направя отстъпка, ако някой се интересува... и то - за едни никакви 300-400 лв..., дето се казва - на загуба ще му я дам, защото разбирам, че е в нужда... /голяма нужда!/
............................................
Отново повтарям: жестока завист ме гони към Мъск!

Коментар