IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Нещо по същество? Изпразнени от съдържание коментари,, които НЕ помагат на инвестиционната общност във форума.
    ...че чак сега забелязах ТОЗИ ти пост, който, намирам полезен и съдържателен. Та,
    „Инвеститорска общност”, Точно ТУК, няма. Има едни момци, чешат езици и поливат его а, едни други, трупат материал за злобеене. ТУК, ТАЗИ КОМПАНИЯ, основно, бие кучето.

Коментар

Какво неспокойствие съзираш в мен, ако съм пуснал линк по темата, който опровергава пусната долу ЗАБЛУЖДАВАЩА информация?
      Ами духът ти кипи, брат. Ако това те държи в тонус срещу вируса -за Бога, продължавай. Ама иначе, напразно губищ ценна енергия. Каквото е писано, ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        П
        Имам подозрение,че само и единствено, на теб да угодят. Тъй де, Тесла пропада ли, пропада...
        Успокой се бе, човек. Десетки пъти, на длъж и на шир, си изложил позициите си. За другите не знам, аз ги уважавам. В момента, внимаваме в картинката...и толкова.
        Какво неспокойствие съзираш в мен, ако съм пуснал линк по темата, който опровергава пусната долу ЗАБЛУЖДАВАЩА информация?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Имам подозрение,че само и единствено, натеб да угодят. Тъй де, Тесла пропада ли, пропада...
          Нещо по същество? Изпразнени от съдържание коментари,, които НЕ помагат на инвестиционната общност във форума.

Коментар

Защо норвежците СПРЯХА да купуват Тесла?

https://automedia.investor.bg/a/2-no...-kupuvat-tesla
            П
            Имам подозрение,че само и единствено, на теб да угодят. Тъй де, Тесла пропада ли, пропада...
            Успокой се бе, човек. Десетки пъти, на длъж и на шир, си изложил позициите си. За другите не знам, аз ги уважавам. В момента, внимаваме в картинката...и толкова.
            Last edited by Pyramid; 07.12.2020, 21:11.

Коментар

• Защо норвежците СПРЯХА да купуват Тесла?

https://automedia.investor.bg/a/2-no...-kupuvat-tesla

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Ако искаш да си полезен, просто се обади, когато ти свършат парите за пазаруване на нови акции.
                Те на демото няя свършат, ша пусне ново

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Как обобщава нашия през просото Норге не е сериозна част от ЕС пазара, нерде пък Тесла да води продажбите на електрички - точно напротив
                  Може-обобщава, без да пошлее като някои.

Коментар

• Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение
                    Опааа 620 стана акцията Пахахахаха! А още не е 21 декември (най късия ден в годината) хахаха
                    Ако искаш да си полезен, просто се обади, когато ти свършат парите за пазаруване на нови акции.

Коментар

• Опааа 620 стана акцията Пахахахаха! А още не е 21 декември (най късия ден в годината) хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Капитан на общите приказки.
                        Ако приведеш и доказателства за всяко твърдение няма да е лощо щото иначе ми звучиш като „сърдито старче“ на което Мъск му е отнел младините.
                        Интересно ми е Норвежците защо не ползват вече дизелчето а купуват електрички (Над 70% от новопродадените автомобили).
                        Та да обобщим – продажбите на електрички се увеличават (основно заради Тесла), на ДВГ намаляват спрямо предходната година. Почти всички произивдители обявяват планове за прекратяване на ДВГ до няколко години за сметка на EV, а тука все още се разказват легенди за „измамника“ Мъск и нескопосаните му автомобили. Продължавай в същия дух, ще се смеем дружно.
                        Как обобщава нашия през просото Норге не е сериозна част от ЕС пазара, нерде пък Тесла да води продажбите на електрички - точно напротив

Коментар

Пропускате следните важни моменти:

1. Всяко зареждане на батерията, което трае под 1 (ЕДИН) ЧАС - ако е често (3-4 пъти и повече месечно) - намалява капацитета на батерията, което е необратимо! (разрушава се активната маса на електродите). До 2 години се налага да си купите нова батерия.

2. Зимно време, при минусови температури, под -5 градуса Целзий - бъдете сигурни, че на работа ще ходите с доброто старо. дизелче!

3. Лятно време, ако ползвате климатик (!!!) - автоматично се разделяте с 30-40 % от капацитета на батерията си! (Не я зареждате на 100%- и това сме го казвали и не я разреждате, под 30%.!!!).

Тия неща сме ги казвалЕ преди месеци, ама ПАК да си ги преговорим, че някои тук лесно забравяМЕ...

Това са част от проблемите, които се знаят от водещите производители, ама СЕГА са принудени от тия, които се пристрастиха към т.нар. "зелена енергия" и по тая причина изнасят мръсните производства в Китай (добив на неодим и други редки метали!) - и помагат, за да може Мъск(И) да каже, че бил "зелен", а добиващите страни да се превръщат във вечно неплодородни площи на хиляди квадратни километра...

Така, че - не е ясно какво печели, когато неграмотните "зелени" правителства почнат лобирането си по непознати теми, в които постепенно (по трудния начин!) - УЖ ще се ограмотяват...
                          Капитан на общите приказки.
                          Ако приведеш и доказателства за всяко твърдение няма да е лощо щото иначе ми звучиш като „сърдито старче“ на което Мъск му е отнел младините.
                          Интересно ми е Норвежците защо не ползват вече дизелчето а купуват електрички (Над 70% от новопродадените автомобили).
                          Та да обобщим – продажбите на електрички се увеличават (основно заради Тесла), на ДВГ намаляват спрямо предходната година. Почти всички произивдители обявяват планове за прекратяване на ДВГ до няколко години за сметка на EV, а тука все още се разказват легенди за „измамника“ Мъск и нескопосаните му автомобили. Продължавай в същия дух, ще се смеем дружно.

Коментар

• Пропускате следните важни моменти:

1. Всяко зареждане на батерията, което трае под 1 (ЕДИН) ЧАС - ако е често (3-4 пъти и повече месечно) - намалява капацитета на батерията, което е необратимо! (разрушава се активната маса на електродите). До 2 години се налага да си купите нова батерия.

2. Зимно време, при минусови температури, под -5 градуса Целзий - бъдете сигурни, че на работа ще ходите с доброто старо. дизелче!

3. Лятно време, ако ползвате климатик (!!!) - автоматично се разделяте с 30-40 % от капацитета на батерията си! (Не я зареждате на 100%- и това сме го казвали и не я разреждате, под 30%.!!!).

Тия неща сме ги казвалЕ преди месеци, ама ПАК да си ги преговорим, че някои тук лесно забравяМЕ...

Това са част от проблемите, които се знаят от водещите производители, ама СЕГА са принудени от тия, които се пристрастиха към т.нар. "зелена енергия" и по тая причина изнасят мръсните производства в Китай (добив на неодим и други редки метали!) - и помагат, за да може Мъск(И) да каже, че бил "зелен", а добиващите страни да се превръщат във вечно неплодородни площи на хиляди квадратни километра...

Така, че - не е ясно какво печели, когато неграмотните "зелени" правителства почнат лобирането си по непознати теми, в които постепенно (по трудния начин!) - УЖ ще се ограмотяват...

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

При капацитет на пробега от 600-700 хил километра мисля всеки здравомислещ би предпочел Тесла пред която и да било кола с ДВГ. След този километраж пробега просто намалява! МОжеш да си караш без проблеми и над милион. Не мога да кажа същото за БМВ, Мерцедес или Тойота. Средната продължителност на ДВГ автомобил е 200х км - иди сравнявай кое е по-изгодно, по-приятно за каране и по-приемлово за поддържане.
                              И кат угасне фаса на Мъск - вместо 700 хил станали 70 хил, колкото ще я караш за 8 години После при мен, да касираш загубата

Коментар

• Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение
                                Ехехе, ем никой не бил казвал че днес купил акци ем като казах сега купих не бил вярвал. Трагичен случай си. Ами вярвай в каквото искаш, аз купувам акции от 2 години в Тесла. Затова и на един друг трол някаква пика беше като каза че съм се набутал да си купя Теслата му обясних че ми е безплатна защото от акциите съм изкарал повече пари. Интересно като почнаха да скачат миналия месец той рязко спря да пише хахаах

Аа и още нещо, защо да купувам акции в компаяния която вероятно ще фалира ако ще и стотинки да са? Купи ти.
                                Как си мойто момиче Пиката не е трол,, а бивш покерджия .... само за протокола .....
                                Начи ся ти за 2 год си изкарал от акциите 100 000 долара и си купил електрокарче, ок, гут ... Безплатно ти излязло начи ??
                                Ми ти си невероятна бе, ся в борсовите теми ще питам пичагите дал някои от тях е изкарал 100 К гущера за 2 год ??
                                А иначе не влизам в темата щото не ми е интересна с нищо, понякога от скука кат ся
                                Ай чао

Коментар

Working...
                                X