Не знам, но според мен идеята е супер и верния път е да се правят и да се влагат от сега в електромобилите, например два модула такива и останалите по старата концепция за която има производственни мощности. Идеята ми е големия ток, пиковите токове да удрят в такива модули, регенерацията също подава голям ток към батерията. Защото за да се получи цена която да е много добра си е необходимо време да се разработи самото им производство. Електромобилите никога няма да станат масови, но могат да предизвикат недостиг и липса дори на някои суровини което да се отрази доста трайно. Поне автомобили с ел.трансмисия ако се случат по трайно няма да е никак зле а за тях ще трябват батерии като буфер за ток.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЕто картинка как схематично изглежда един модул с 6 клетки, които например ако са с литиева електрохимия би давал напрежение 22.8 V. Така си го представям доколкото съм разбрал описанието на Пирамид, не виждам никаква причина да може да се определи като неработеща конструкция, напротив много прогресивна конструкция специално за електромобили защото както писах съвсем реалистично е да се очаква почти два пъти по ниско тегло за батерията със същия капацитет и много лесно рециклиране.
...А сега, да чуем мрънкателите...
Прочее, Дани, с гръбначния си мозък ги чувствам, как току приплюват, че такова животно, било нЕмало.Last edited by levi_desni; 28.05.2021, 23:58.
Коментар
-
Ето картинка как схематично изглежда един модул с 6 клетки, които например ако са с литиева електрохимия би давал напрежение 22.8 V. Така си го представям доколкото съм разбрал описанието на Пирамид, не виждам никаква причина да може да се определи като неработеща конструкция, напротив много прогресивна конструкция специално за електромобили защото както писах съвсем реалистично е да се очаква почти два пъти по ниско тегло за батерията със същия капацитет и много лесно рециклиране.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Четири пъти повече може да вземаш за четири месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение
Ами не. АКО ги беше взел, щях да съм, може би. Сега, вземам 4 (само четири) пъти повече от тогава, пък и тогава не бях... Нещо си се объркал.
Ама ти кога не си се бил, та, сега.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
И като не ги е взел ти пак си скъсаняк както и да ги беше взел.
За теб разлика няма.
Ама ти кога не си се бил, та, сега.
Коментар
-
Аха. Щом казваш
Прочее, вие сте много мили д господина (онзи, дето нищо не е направил за ел.мобилите). И пълните душата на всички, дето ни четат.
То хубаво, ама моят, а не вашите рейтинги се изстреля за нула време.
Ох. Да беше взел г-нът онези пари, щеше да му е мирна главата. А сега, какво стана?
- Намери си Майстора.
Затуй, добре казват хората:
За теб разлика няма.
Коментар
-
Концепцията ти е като тръбичката. Нищо не струва. Също като притежателя си.
Прочее, вие сте много мили д господина (онзи, дето нищо не е направил за ел.мобилите). И пълните душата на всички, дето ни четат.
То хубаво, ама моят, а не вашите рейтинги се изстреля за нула време.
Ох. Да беше взел г-нът онези пари, щеше да му е мирна главата. А сега, какво стана?
- Намери си Майстора.
Затуй, добре казват хората:
- Дават ли ти, Еж.
Гонят ли те - БЕЖ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Господа модератори, няма ли да го БАН-нете отново този нещастен ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ и ИЗМАМНИК, който ми дължи повече от 30 000 лева?
- 1 like
Коментар
-
ХАХАХАХАХАХАХАХАХХХХХХ ! ! !
Милият той!
Да ги беше взел, когато му беше времето.
Прочее, нямаш никакви документи, да ти "дължа" каквото и да е. Температура имаш и вдигаш кръвно от безсилие, ТОВА е. Гласях се да купя от теб оборудване, ти САМ ме отказа. И да мъркаш, и да не мъркаш, това е.
Прочее, като приказваш и се биеш в гърдите колко си важен и богат,
КАКВО ЛИЧНО ТИ НАПРАВИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ (сравнимо с моята заявка за микромодулната концепция) ?
Питам, нали си бил уж компетентен?
Да беше взел онези пари.
- 1 like
Коментар
-
Господа модератори, няма ли да го БАН-нете отново този нещастен ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ и ИЗМАМНИК, който ми дължи повече от 30 000 лева?
Милият той!
Да ги беше взел, когато му беше времето.
Прочее, нямаш никакви документи, да ти "дължа" каквото и да е. Температура имаш и вдигаш кръвно от безсилие, ТОВА е. Гласях се да купя от теб оборудване, ти САМ ме отказа. И да мъркаш, и да не мъркаш, това е.
Прочее, като приказваш и се биеш в гърдите колко си важен и богат,
КАКВО ЛИЧНО ТИ НАПРАВИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ (сравнимо с моята заявка за микромодулната концепция) ?
Питам, нали си бил уж компетентен?
Да беше взел онези пари.
Коментар
-
Господа модератори, няма ли да го БАН-нете отново този нещастен ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ и ИЗМАМНИК, който ми дължи повече от 30 000 лева?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Където сам се появиш, тъй става.
Да беше взел онези пари.
Коментар
-
А темите отново придобиват лайнян вид благодарение на тебе.
Да беше взел онези пари.
Коментар
Коментар