Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Имхотеп, ти пък на нас точно, въобще как го измисли. България може да е малка, но се завъртат едни 100 милиарда на година както е толкова малка. Какъв фактор може да сме точно пък ние ? Вярно ако се тръгне да се правят тук неща, които да са в тази област страната може да се промени. Обаче тук като гледам напоследък сме трима българи, от които единия е луда опозиция. Хора няма, но има дори яка опозиция. Нормално е да има опозиция, но все пак това да е ако има поне няколко хиляди човека. Не знам откъде ти идва наум. Днес писа, че тези с водородните горивни клетки били конкурентна технология на електромобилите. Концентрацията и при двете технологии е толкова голяма, че все едно едните да са на южния полюс, а другите на северния и между тях пространство свободно, фучи и вятъра като тръгне не може да се спре. Електромобилите са концентрирани в някои точки в които са малко повече, тези с горивните клетки - ами вземи една такава, отвори и всички капаци да се виждат нещата в нея и я сложи някъде в България и ще има хора да ти платят такса от любопитство да я разгледат конкурентната технология. И не само за България, в много страни такова нещо може да се разкарва като сборджийска мечка и страшно много хора няма да са я виждали, любопитство сигурно ще има. Та тези с горивните клетки въобще ги няма и са чисти електромобили обаче с два вида батерии на борда, горивните клетки са батерии.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ми напускат щото не искат да ги дават на такива като вас.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКомунизма е утопия, особенно за България. Прав е, а това за такъв тип социализъм не знам. Според мен трябват същественни промени и инвестиции в страната, а не да я напускат пари създадени тук. Това е главното.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКомунизма е утопия, особенно за България. Прав е, а това за такъв тип социализъм не знам. Според мен трябват същественни промени и инвестиции в страната, а не да я напускат пари създадени тук. Това е главното.
Коментар
� -
Не не ми е предлагал, той казва че комунизма е вятър работа и не му допада..нещо за социализъм от скандинавски тип говорихме, ами не е лошо като за България да се случи такова нещо... Дания, Швеция..Норвегия, лошо ли е, те са точно по тези неща електромобили, рециклиране, добиване на енергията с нови технологии..може и като Исландия, но нямаме гейзери.. Ти още ли не си разбрал какво харесваме, трябвало да попиташ да обясним.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Предложих на Тодор да ти дадем нещо фрии, навита батерия която да е с монтаж който да се използва после и за тези модули.нали разбираш махаш я защото и е свършил живота и на нейно място слагаш модул. Нещо както е при концертите на големите звезди, пускат падгряващи групи, да подгреят публиката..Може да го дадеш на някоя от китайските фабрики да изкараш и ти някой лев. Тодор обаче нещо се мръщи...D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНие ще си купим като почнат да плащат. Не знам защо си мислиш че хората които измислят тези неща после ги правят и пускат на пазара ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе е конкурентна, само болни мозъци могат да си го въобразят, това е електрическа кола, която също има и батерия . Тя е така - водорода в горивните клетки произвежда тока, тока се зарежда в батерия и електромотора черпи ток от батерията. Така че това точно за навлизането на електромобилите. Тока винаги трябва да се произведе по някакъв начин и да се зареди. Като казваш CATL могат и електролизери да пуснат на пазара, електролизери с които тока от вятър или соларни панели да се използва за производство на водород за тези коли, имам нещо наум. Едва ли ще откажат да правят още нещо.
Коментар
� -
Не е конкурентна, само болни мозъци могат да си го въобразят, това е електрическа кола, която също има и батерия . Тя е така - водорода в горивните клетки произвежда тока, тока се зарежда в батерия и електромотора черпи ток от батерията. Така че това точно за навлизането на електромобилите. Тока винаги трябва да се произведе по някакъв начин и да се зареди. Като казваш CATL могат и електролизери да пуснат на пазара, електролизери с които тока от вятър или соларни панели да се използва за производство на водород за тези коли, имам нещо наум. Едва ли ще откажат да правят още нещо.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=n7xd9r7zFPE , със съхранение на водорода в металхидридни съдове, те са с ниско налягане между другото и много безопасни, не знам дали не са тежки, но може би е някаква нова сплав която поема много водород. Не ми се търси, но съм гледал преди години видео как стрелят по такъв съд и го пробиват и абсолютно нищо не се случва, също ги даваха с живот 30 години.
Коментар
� -
https://www.youtube.com/watch?v=n7xd9r7zFPE , със съхранение на водорода в металхидридни съдове, те са с ниско налягане между другото и много безопасни, не знам дали не са тежки, но може би е някаква нова сплав която поема много водород. Не ми се търси, но съм гледал преди години видео как стрелят по такъв съд и го пробиват и абсолютно нищо не се случва, също ги даваха с живот 30 години.D.Y.F-091066
Коментар
�
Коментар