Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеП.Ф.Изеров - защото иска да ликвидира бизнеса с петрол сато гориво за автомобили, това го прави лош. ние имаме много петрол за продаване, какво ще го правим ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеП.Ф.Изеров - защото иска да ликвидира бизнеса с петрол сато гориво за автомобили, това го прави лош. ние имаме много петрол за продаване, какво ще го правим ?
Още дядо ти Менделеев е казал, че е престъпление да се изгарят.
Коментар
-
Илън Мъск публикува всичките патенти на "Тесла" с цел подпомагане на борбата със замърсяването и "климатичните промени".
""Тесла" няма да повдига патентно преследване срещу който и да е, който с добри намерения иска да използва нашата технология".
"Патентите твърде често служат за спъване на прогреса и работят за обогатяване на гигантските корпорации и на адвокатите, а не на откривателите".
Казва, че това няма да навреди на" Тесла", защота пазарният сегмент на коли с "чисто гориво е малък, почти несъществуващ".
https://www.ndtv.com/world-news/elon...akamai-rum=off
Е, Мъск е голям.
Не знам защо го мразите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Нито Макъл Фарадей е бил богат нито Никола Тесла.Айнщайн също според умните кравари те са глупаци.А помиярите пишещи от мазето на Козяк кво да коментираме....Само много глупав човек да не кажа идиот може да свързва умът с парите....Има хора на тоя свят които не се поддават на парите и не мърсят душите си.Пари пари пари къде ше ги носите бе глупаци животът е толкова кратък какъв е тоя ламтеж да се налапа всичко.Някаква идиотия е това.Земи сичките пари на света и си ги заври отзаде дано ти стигнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Американците имат прост отговор на твоите чаршафи - като си толкоз умен, къде са ти парите?
- 1 like
Коментар
-
Американците имат прост отговор на твоите чаршафи - като си толкоз умен, къде са ти парите?
Коя беше тезата, нещо ти се губи май... Аз проблеми с фалити нямам /а това и не е отворената тема!/, т.е. - нямам намерение да вкарвам в разходи НАХЪСАНИТЕ като теб "инвеститори"...
Друг е проблемът ТИ, но ти си прехвърляй проблемите на такива като мен: ще ти бъда буфер - оправданието за погрешните ти "инвестиции".
Нали знаеш откъде идва печалбата на "печелившите": от ЛЕКОВЕРИЕТО на хората към някоя от интерпретациите на израза: ВЕРВАЙТЕ МИ!
Не бери грижа за моите пари, но ако ме рекетираш за някакво спонсорство - кажи си офертата... Ще мислим върху нея...
Предлагаш ли ми "сигурната" инвестиция - да заложа на покачването на акциите на ТЕСЛА? Бих ти казал едно голЕмо: ХММММММ!
И бих добавил: това НЕ Е ПРЕПОРЪКА!
/сещам се незначителните подробности: акцията ПО НЕЧИИ ПРЕПОРЪКИ "щеше" да ходи - всички тук знаЕМ - над 400 долара - по изявленията на твоя маааалък "бог", но нещо се разсмърдяха нещата - и това - от някакви незначителни за борсовата търговия периоди...... /
Е, това съм го казвал вече и преди: всеки има глава на раменете си, а, когато има и излишни пари, тогава става сложно... Сложно е, защото не толкова купува, колкото един друг участник в тоя форум: ОПИТВА ДА НАКАРА ДРУГИТЕ ДА КУПУВАТ, за да можел да печели от курсовите разлики...
Чаршафите ми не са лишени от логика. Вписвам се в условията на форума за участие, АКО и това да не им се нрави на .... американците..., ти да видиш!!! )) Може да направиш предложението си пред модераторите - КАКВА ДА БЪДЕ ДОЛНАТА ГРАНИЦА В АВОАРИТЕ НА ПИШЕЩИТЕ ТУК!..., но също и как да са разпределени известициите им... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ще престанеш ли с глупотевините за гроздето.Електрическите каруци не са екологични и това не подлежи на съмнение.Всеки човек който има поне грам мозък знае това.Медиите нека си тръбят който обаче допуска те да го управляват е глупак.Елкаруцата не става за нищо и никога не бих си купил такова гомно освен ако няма нищо друго.Ползвай си мозъка и изхвърли евроатлантическите дришни с които си го задръстил
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ако не възразяваш - една лека корекция от мен: гроздето не е кисело, а е ВКИСНАТО...
/познавачите знаят, че от него вино не става/...
Иначе - предлагам ти /умен - или - не/ - да изчакаш спокойно есента. Защо? Не за друго, а защото народът е казал, че пилците се броят на есен... Не се съмнявам в народната мъдрост, но понякога дори народът допуска леки прегрешения във формулировката...
Дано /отново казвам ДАНО!/ Тесла не бъде причина, за да коригираме поговорката... То какво ли не коригираме вече ЗАРАДИ ХОРА, които разсъждават толкова - на ангро.
Само на теб ще го кажа /смятам да си остане между нас/: аз не съм богаташ, но и за умен - не претендирам да бъда, АКО това ще ме пречислява към твоята "черга"...
Както се казва - с най-добри чувства: мерси, не пуша!
Коментар
-
Гроздето е кисело, остави. Да си трошат главата глупавите богаташи, ти си по-умен.
/познавачите знаят, че от него вино не става/...
Иначе - предлагам ти /умен - или - не/ - да изчакаш спокойно есента. Защо? Не за друго, а защото народът е казал, че пилците се броят на есен... Не се съмнявам в народната мъдрост, но понякога дори народът допуска леки прегрешения във формулировката...
Дано /отново казвам ДАНО!/ Тесла не бъде причина, за да коригираме поговорката... То какво ли не коригираме вече ЗАРАДИ ХОРА, които разсъждават толкова - на ангро.
Само на теб ще го кажа /смятам да си остане между нас/: аз не съм богаташ, но и за умен - не претендирам да бъда, АКО това ще ме пречислява към твоята "черга"...
Както се казва - с най-добри чувства: мерси, не пуша!
Коментар
-
Гроздето е кисело, остави. Да си трошат главата глупавите богаташи, ти си по-умен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
От поста ти оставам с впечатлението, че богатите трябва да са непременно и лекомислени... Не зная как се става "богат" - най-вероятно - като се харчи много и без да се търси най-изгодното и конкурентоспособното на пазара?
Когато отпадне митът, наречен еко-електромобил - остава скъпо и неконкурентно возило. Разбира се, че НЯМА НАЧИН "европейците" - в лицето на своите "супер"-избаници - да не направят един реверанс към Мъск, но ние сме тук и ще гледаме театрото.../дали ще усетим цената на лобирането? - все някой ще изгърми!/ Тази година може да имаме интересни новини, пълни с красиви графики...
))
Донесете малко вода от девет кладенци - и какво е пътуването с нов автомобил - удоволствие..., но не и колкото /видите ли/ - с електромобила..., иначе - когато падне капацитетът на батерията - ще почнем да чупим пръсти, че Мъск ни е прецакал за пореден път - не само с пробега на нашият скъп и прескъп електромобил..., който - видите ли - за нов автомобил - возел божествено... Е, има ли такъв нов,автомобил, който да не вози леко и плавно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Норвегия, Холандия, Дания, Германия и др. богати държави
От поста ти оставам с впечатлението, че богатите трябва да са непременно и лекомислени... Не зная как се става "богат" - най-вероятно - като се харчи много и без да се търси най-изгодното и конкурентоспособното на пазара?
Когато отпадне митът, наречен еко-електромобил - остава скъпо и неконкурентно возило. Разбира се, че НЯМА НАЧИН "европейците" - в лицето на своите "супер"-избаници - да не направят един реверанс към Мъск, но ние сме тук и ще гледаме театрото.../дали ще усетим цената на лобирането? - все някой ще изгърми!/ Тази година може да имаме интересни новини, пълни с красиви графики...
))
Донесете малко вода от девет кладенци - и какво е пътуването с нов автомобил - удоволствие..., но не и колкото /видите ли/ - с електромобила..., иначе - когато падне капацитетът на батерията - ще почнем да чупим пръсти, че Мъск ни е прецакал за пореден път - не само с пробега на нашият скъп и прескъп електромобил..., който - видите ли - за нов автомобил - возел божествено... Е, има ли такъв нов,автомобил, който да не вози леко и плавно?
Коментар
Коментар