Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
В идеалния случай
За колко време ще заредиш 10Гвтч батерии от източник 10Гвт панели + 25% от 4Гвт вятър (че някой ще писне, ааама то има облаци) ?
и напомнянка, за който е забравил
- горното е с напрактика нулеви разходи по генерацията сравнено с атом/тец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...А къде забрави ВРЕМЕТО на фукционирането на всичко това НА ПЪЛНА МОЩНОСТ?
За колко време ще заредиш 10Гвтч батерии от източник 10Гвт панели + 25% от 4Гвт вятър (че някой ще писне, ааама то има облаци) ?
и напомнянка, за който е забравил
- горното е с напрактика нулеви разходи по генерацията сравнено с атом/тец
Коментар
-
Можеш да се гръмнеш от яд, нали? Това,че те е страх...егати „мотива за правдивост?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Работят на баба ти розавите гащи покафенели отзаде
Коментар
-
Твърдения на засегнат и самопреебал се. Фактите казват друго. И моите неща работят, а ти цял живот, така да се каже, освен копчета да си натискал, НИЩИЧКО НЕ СИ СЪЗДАЛ. БИЛ СИ САМО В СИСТЕМА, КАТО БОЛТЧЕ. ЗАМЕНИМ. И СЛЕДА НЕ СИ ОСТАВИЛ, СМЕШНИК. Крякай, колкото си щеш. Да напомня ли, че именно ТИ реши да враждуваме? Предлагах ли ти мир на няколко пъти? Е, Д.Г.Д. Винаги, с удоволствие, ще ти дефекирам под мустака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Кой ти завижда, деде? Явно нямаш представа за какви пари работят програмистите. Вие в АЕЦ-а можете само да подсмърчате. Но по-големия ви проблем е че ако ви изхвърлят оттам, няма кой друг да ви плаща що годе сносно.Last edited by national power; 12.12.2019, 15:28.
Коментар
-
Не ти разбирам тезата. А ако ти спрат хляба, лекарствата, водоснабдяването, пътищата, магазините където да можеш да си купиш нещо да облечеш, и прочие? Е и?
Коментар
-
Виж, не го знам тоя какво ТОЧНО прави. Ама се изкара, сякаш, Той и само Той, носи страната на плещите си. Маниак с мания за величие, без лично аз, да виждам на база на какво. Лакърдии.
Обаче, като се огледаш, спре ли токът... Затова, е прав. Взели сте го за даденост но, фактическата реализация на уменията ви, дръпнат ли шалтера, увисва. Не се препирай с него. Черен неблагодарник е. Пък и никакво „деде” не е, аз съм по-голям. Виж, като фукня, не мога да го докарам чак толкова, там ме бие.
Коментар
-
Виж, не го знам тоя какво ТОЧНО прави. Ама се изкара, сякаш, Той и само Той, носи страната на плещите си. Маниак с мания за величие, без лично аз, да виждам на база на какво. Лакърдии.
Обаче, като се огледаш, спре ли токът... Затова, е прав. Взели сте го за даденост но, фактическата реализация на уменията ви, дръпнат ли шалтера, увисва. Не се препирай с него. Черен неблагодарник е. Пък и никакво „деде” не е, аз съм по-голям. Виж, като фукня, не мога да го докарам чак толкова, там ме бие.
Коментар
-
Кой ти завижда, деде? Явно нямаш представа за какви пари работят програмистите. Вие в АЕЦ-а можете само да подсмърчате. Но по-големия ви проблем е че ако ви изхвърлят оттам, няма кой друг да ви плаща що годе сносно.
Обаче, като се огледаш, спре ли токът... Затова, е прав. Взели сте го за даденост но, фактическата реализация на уменията ви, дръпнат ли шалтера, увисва. Не се препирай с него. Черен неблагодарник е. Пък и никакво „деде” не е, аз съм по-голям. Виж, като фукня, не мога да го докарам чак толкова, там ме бие.Last edited by Pyramid; 12.12.2019, 14:35.
Коментар
-
За тъпанари дето се занимават с интернет протоколи трябва да се обяснява по просто щото мозъкът им не е пригоден да разбира това което говоря.То в цяла България сме 100 човека дето знаем за какво става дума.При тебе проблема е друг и той в егото как така някой си ще има по хубава работа от мен ще е по умен от мен пък и ще взема повече пари.Ние програмизите сме най умните и вземаме най ного.Е кат ти запра тока отиваш у Перловец и повече никой няма да чуе за тебе програмисте с осми клас
Коментар
-
Ти специално си изманик а изобретенията ти просто будят присмех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеv_tin потърси за Хаваите, откачат се от мрежата защото тока става все по скъп и причината да поскъпва е че абонатите намаляват. Електричките могат да бъдат много икономични откъм разход на енергия, но как ще стане това в градовете и при тази организация на движението не питай мен.Разбира се че ако е мощна като Тесла разхода няма да е нисък, но ако сравниш разхода на една бензинова със същата мощност с този на ел. наистина теслата сигурно е много икономична и по отзивчва и лесна за управление. Автоматичните скоростни кутии са степенни а при ел са безстепенни, има си гиразличията.
Коментар
Коментар