IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
    Самият Мъск - пред своите акционери - призна, че проблемът на Тесла е батерията!

Друже, беше се покрил след неадекватните исказвания ала Тесла дуум от миналата година. Викаш позабравили са хората какви глупости съм плещил и почваш на нов глас

Не знам защо коментираш темата с батериите като някаква вселенска тайна. Мъск си бил признал

Всички в индустрията са наясно, че основният проблем е в батериите - цена, достъп до ресурси за производство и капацитет който производителите могат да покрият.

Това което прави Мъск и комапния е да търсят решения, а не проблеми на решенията (каквото правите тримата глупаци тука ).

Новите батерии вече се произвеждат и тестват в камионите и пикапа на Тесла. Въпрос на време е да се вкара в масово производство и да достигне скейл, с който да се намалят разходите. От 110 $ днеска, новите батерии свалят цената на 50-60$ и капацитета от 30гв се увеличава десетки пъти за да задоволи търсенето.

Но иначе "идиотите" си лаят, кервана си върви. Догодина като видим 700-800 хил продадени Тесли пак ще ревете че са им малко
    Last edited by ED; 06.12.2020, 00:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Дейви така не отговори на въпроса ми, ако те няма 2 седмици в бг- отишъл си на глетчер да караш ски, но си оставил електрокара на паркинга на летището и тока е избягал защото му е студено, какъв генератор ще си купиш- хонда текумзе, деу хюндай или някой друг
      с подобни исказвания граничиш с малоумието. Има стотици източници на информация от които ще разбереш че автомобилите на Тесла губят около 1% на денонощие от заряда заради софтуерен обмен на информация и свързаност, сентри моуд, ъпдейти, термален мениджмънт на батерия и пр.
      айде сОпри се се с малоумните коментари.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        хахахаха, аааааааааааааахахахахахахахах, брато, не знаех че си малоумен. Ако беше баба мъжка щеше да е дядо с дръжка. Външна термоизолация външен подгрев, електрическо одеяло--------- ами да я сложа в хола си на третия етаж. Говоря за това което се предлага на пазара
        За малоумията, питай Импотеция, не ти прави чест.
        Иначе, аз говоря по принцип. Как бих подходил сам. Това, че от Тесла не са се сетили, ти какво очакваш в резултат на икономика, изцяло разсипническа? Те имат едно право черво, от устата до гъза, и - край, малоумието, у тях си е свило гнездо.

Коментар

• Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение

Аз нямам нищо против ордъра да се изпълни на 600 че дори на 605 (дай боже да расте нали), затова и съм направил ордър, но по принцип ордърите се изпълняват по реда на постъпване, тоест моя ще се изпълни вероятно преди 600. Досега поне така е било, даже съм имал случай (понеже платформата избира автоматично най удачния момент) , та има случай при растяща акция все пак да ми я купи в момент по изгоден дори от часа на ордъра... рядкост разбира се.

Днес НЕ си купил!

Дано не си "купил" 1000 броя, защото Рено ЩЕ направи много по-голяма доходност за същият период от време.

Коментар

1. Ти не си купил днес!

2. Щом цената (както сам казваш) се вдига - съвсем реално - на обявената цена може и да няма сделка! Т.е. - ордерът ти ДА НЕ бъде изпълнен! В този случай - ОЩЕ повече няма да си купил ДНЕС!

3. Щом цената на ордерите "продава" се вдига - дори не ми се пита, кой я продава тази толкова "добра" акция и "ПОДЦЕНЕНА" акция?

))
            Аз нямам нищо против ордъра да се изпълни на 600 че дори на 605 (дай боже да расте нали), затова и съм направил ордър, но по принцип ордърите се изпълняват по реда на постъпване, тоест моя ще се изпълни вероятно преди 600. Досега поне така е било, даже съм имал случай (понеже платформата избира автоматично най удачния момент) , та има случай при растяща акция все пак да ми я купи в момент по изгоден дори от часа на ордъра... рядкост разбира се.

Коментар

Сменяш контекста. Това беше в отговори че всички казвали че били купили само като се вдигне акцията. Аз ти казвам че купих днес, даже още не ми е "изпълнен ордъра" ако щеш но е днес. Върни се и си прочети мнението.
              1. Ти не си купил днес!

2. Щом цената (както сам казваш) се вдига - съвсем реално - на обявената цена може и да няма сделка! Т.е. - ордерът ти ДА НЕ бъде изпълнен! В този случай - ОЩЕ повече няма да си купил ДНЕС!

3. Щом цената на ордерите "продава" се вдига - дори не ми се пита, кой я продава тази толкова "добра" акция и "ПОДЦЕНЕНА" акция?

))

Коментар

Остава да обобщим: ДНЕС не си купил нищо, защото нямаш изпълнен ордер!
                Сменяш контекста. Това беше в отговори че всички казвали че били купили само като се вдигне акцията. Аз ти казвам че купих днес, даже още не ми е "изпълнен ордъра" ако щеш но е днес. Върни се и си прочети мнението.

Коментар

Както ти обясних всеки ордър се изпълнявма като отвори пазара. И междудругото току що акцията прехвърли 600! Само докато си говорим глупости...

Хахахах иронията на съдбата е велико нещо!

Остава да обобщим: ДНЕС не си купил нищо, защото нямаш изпълнен ордер!

Коментар

Моля те, днес си писал само това: "ДНЕС купих акции на Тесла".

ОчевАдно имаш изпълнен ордер. Забележително!

Това, да ти обясня все пак - НЕ Е реално изпълнен ордер ДНЕС!

Дори не ти искам доказателства! Толкова е очевАдно, че ДНЕС -нищо не ти се е случило в тая посока... СУТРИНТА...
                    Както ти обясних всеки ордър се изпълнявма като отвори пазара. И междудругото току що акцията прехвърли 600! Само докато си говорим глупости...

Хахахах иронията на съдбата е велико нещо!

Коментар

Аз купих И ДНЕС акции на Тесла на цена 593.

! ))

Коментар

Отговаряш на мен, пък било за ЕД. Не съм ти чел поста с подробности... естествено. Кой би чел глупости.

И да е така остава да кажеш къде аз съм писал че няма да говоря за акции?

Моля те, днес си писал само това: "ДНЕС купих акции на Тесла".

ОчевАдно имаш изпълнен ордер. Забележително!

Това, да ти обясня все пак - НЕ Е реално изпълнен ордер ДНЕС!

Дори не ти искам доказателства! Толкова е очевАдно, че ДНЕС -нищо не ти се е случило в тая посока... СУТРИНТА...

Коментар

Мнението, което цитираш - касае ЕД.

Ясно ли се изразих, или ти е трудно да асимилираш това, единствено изречение?
                          Отговаряш на мен, пък било за ЕД. Не съм ти чел поста с подробности... естествено. Кой би чел глупости.

И да е така остава да кажеш къде аз съм писал че няма да говоря за акции?

Коментар

И кое мнение ми е променено година по късно? Дай линк. Това се вижда нали знаеш няма как да се смени. Дай да видим кое мнение съм си променил година по късно и къде съм казал че за акции няма да говоря в тая тема (във форум за инвестиране!!!)

Чакам линка

Мнението, което цитираш - касае ЕД.

Ясно ли се изразих, или ти е трудно да асимилираш това, единствено изречение?

Коментар

• https://bnr.bg/horizont/post/1013579...plateni-smetki

Те го мултимилиардера, не може да си плати сметките Хумор сатира и забава.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Може и на Аврам Бакалина да ги сглобя линк, нямаш грижи Избери си име, все става.
                                Ся гастар ша викаш на майка ти на сина, сигурно си брал гъби и ти както повелява традицията. Аз съм си емигрант и меко казано келешките ти изпълнения будят само лек присмех хахахахаха
                                Нищо не си сглобил. Нито ти работи линка, нито е във формат за шерване както го прави колата. На сайта на Тесла пише моето име. Твоя не се отваря нищо.

Last edited by aleks262; 05.12.2020, 17:22.

Коментар

Working...
                                X