Първоначално изпратено от nomche
Разгледай мнение
Пусни в търсачката да видиш колко предложения има в околните квартали за среден етаж на нова сграда от последните 10 години. Няма такива ! А апарта в който живея сега е по-голям - потърси колко 4 или многостайни нови на среден етаж има в района ? Няма такива. И като включиш изложение и други претенции т.н. търсиш в 10-15 квартала и ти излизат 3 или 5 обяви, половината фалшиви или набирателни.... НЯМА какво да се купи в нова сграда на нормално място. По разни ливади има...
А този апарт има предимства - нормален етаж / ако не е предпоследен и лъжат с открити тераси над него/, от схемата ми се струва че не гледа към България , а на Изток. което е добре, близо до гимназията ако чавето го приемат там, общите части са малко като за нова сграда / само от това си 10% на плюс/, почти готова е явно и строителя няма да измами вероятно....и т.н. Единици са подобните имоти наблизо , написах че не ме интересува и наистина е така защото имам вече това, което ми трябва, но на фона на останалото не е толкова лоша оферта.... И да с всичко ще мине 300К - само разходите за прехвърляне с гаража ще са ти 10К.... От друга страна не пречи да ги прозвъниш щото едва ли има много хора с подобни възможности и поискаш приличен дискаунт.... Това щото го пишеш за втори път и явно ти харесва....
А дали е по-добре на 2000 евро на ъгъла на кръстовището на България и Каблешков от страната на Ливадите ?
Коментар