Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Пак да припомня, че явно забравяте. 2019 година края взех една маломерка за отдаване под наем, живот и здраве скоро ше приключа покупката на още една ( купувам маломерки близо до метро със 100 процента кредит). Жива и здрава да е Дъри, нормално е да е живяла повече от мен( аз съм на 38), но не е това темата- без конкретни цифри всичко е празни приказки- с малко пари отваряш магазин правещ по 1000 долара на ден( на такъв оборот биха завидяли доста от сегашните семейни магазинчета) колко апартамента по 6000 долара трябва да купиш, ремонтираш и продадеш за да си купиш изброените от нея неща каква ти е печалбата след разходите на апартамент, какво е технологичното време за вадене на всички документи, минаване през нотариус, вписване....( скици, данъчни оценки.... особено по онова време). Та без конкретни цифри нещата звучат както казва ред кретин- а като приказки под шипковия храст
.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Планът му е прост' не влага в имоти' а държи кеш като баба и дядо или по - лошо' като маминия- в злато и си мисли' че ще надхитри някой.
по добре е от панел
със усвоено балконче
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Планът му е прост' не влага в имоти' а държи кеш като баба и дядо или по - лошо' като маминия- в злато и си мисли' че ще надхитри някой. Жена' деца' няма такива работи.
Колкото по- бърже такива типове се разкарат от България' толкова по-добре...да си трошат главите и да си затворят генома. Както каза бате Пешо' без тях много по-добреОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ти сам подчерта че вече може да си позволиш и едно малко бре, я първо се престраши да излезеш от Пуевен, че като ти я гледам свободата на движение ме досмешава. Ама то верно при чаршафите си живял 15 години в обора при камилите......те са все на път. При мен скромно, не те познавах по-рано да ми предадеш урок как да избутам 10 дена в Ривиерата с 500€.
Last edited by bulgarian lev; 09.03.2021, 01:16.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
И кво си купил.... най-много някой вестник с обяви, за да влезнеш в час с цените.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Къв беше плана на Заплатката, че не мога да запомня всичките бисери на пълния перон.Преди се мяркаха по двама-трима, сега сменят никовете след като продадат и па не купуват. Ти да видиш кви фокусници и магьосници има тука.
Колкото по- бърже такива типове се разкарат от България' толкова по-добре...да си трошат главите и да си затворят генома. Както каза бате Пешо' без тях много по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Е ти щом с некъв алкохолог с основно образование от тотото гушнал 2 пъти по милион взе да ме сравняваш....ок, както кажеш. Аз с Ловчанлии не споря, познавам ги добре.....злокачествен манталитет, комуняги са ви моделирали 50 години...ти гледай да изцъкаш кредита, после ще ти го вземат хлапетията...а ти поне Солун колибата запази че у Ловишкото село сигурно и наследствената ти къща ще рухне, кат те гледам колко си РОИ настроен едва ли и лев си вложил за поддръжката му.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Верно бе, Крети, ама бъркаш лицето на местоимението - не ГИ ща едни да им бачкам за 5К€ чисти, като можех по 8К чисти не да избутам...да спестя след всички възможни харчове които се сетиш...може да е малко, скромно, но вие дано бутнете повече умниците. И избутах милион и половина, сега се прибрах да съм си мобилен и да си пия питието дет ми е кеф, ти маай, маай по задачката че имаш кредит да връщаш, ни у Лович, ни у Софеа не мож го върна.
Много си мобилен баш в Б0стан хахахаха, друга глупост можеш ли да измислиш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Пак да припомня, че явно забравяте. 2019 година края взех една маломерка за отдаване под наем, живот и здраве скоро ше приключа покупката на още една ( купувам маломерки близо до метро със 100 процента кредит). Жива и здрава да е Дъри, нормално е да е живяла повече от мен( аз съм на 38), но не е това темата- без конкретни цифри всичко е празни приказки- с малко пари отваряш магазин правещ по 1000 долара на ден( на такъв оборот биха завидяли доста от сегашните семейни магазинчета) колко апартамента по 6000 долара трябва да купиш, ремонтираш и продадеш за да си купиш изброените от нея неща каква ти е печалбата след разходите на апартамент, какво е технологичното време за вадене на всички документи, минаване през нотариус, вписване....( скици, данъчни оценки.... особено по онова време). Та без конкретни цифри нещата звучат както казва ред кретин- а като приказки под шипковия храст
.
Last edited by bulgarian lev; 09.03.2021, 00:43.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind
Е' па друго си е да си се съсипал в този си вид:Last edited by bulgarian lev; 09.03.2021, 00:44.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Мите, Дъри е живяла повечко от теб, не мислиш ли? Имай търпение. Започни от нещо, ако нямаш за апарт, таван купи.Или като Диска, парк места, гаражи, на вас ви е смешно че един гараж бил еди си колко...ще ви мине смеха и ще ви се доплаче.
. 2019 година края взех една маломерка за отдаване под наем, живот и здраве скоро ше приключа покупката на още една ( купувам маломерки близо до метро със 100 процента кредит). Жива и здрава да е Дъри, нормално е да е живяла повече от мен( аз съм на 38), но не е това темата- без конкретни цифри всичко е празни приказки- с малко пари отваряш магазин правещ по 1000 долара на ден( на такъв оборот биха завидяли доста от сегашните семейни магазинчета) колко апартамента по 6000 долара трябва да купиш, ремонтираш и продадеш за да си купиш изброените от нея неща каква ти е печалбата след разходите на апартамент, какво е технологичното време за вадене на всички документи, минаване през нотариус, вписване....( скици, данъчни оценки.... особено по онова време). Та без конкретни цифри нещата звучат както казва ред кретин- а като приказки под шипковия храст
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
После и при други с шамии, като гастарТо както се научиш от малък, после пак в Плевен че те не щат другаде.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар