Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Идат новите квартиранти, за които мечтаеха родните хазяи.
Лев, има да черпиш. Ти позна.
Германия започна да ни връща бежанци от Афганистан и Сирия с чартъри
С първият такъв полет в София кацнаха 7 мъже от 20 до 29 г., които нямали криминални прояви
Днес, 12:12
https://www.segabg.com/hot/category-...iriya-charturiLast edited by better; 12.02.2025, 14:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, бее. как пък не ги продаде я на саш я на британия
да видят поне какво е робство
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ама пък "Белград на води" е много лъскав. Е, само той, ама пак е нещо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Тия докато блеят по руските обещания, Вучич ги продаде на китайците. Мислеха че пак ще са тарикатите като по югославските времена, а станаха китайски роби.
да видят поне какво е робствопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Тия докато блеят по руските обещания, Вучич ги продаде на китайците. Мислеха че пак ще са тарикатите като по югославските времена, а станаха китайски роби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Любопитно е, че протести срещу високите цени има и в русофилската балканска мечта - Сърбия. Странно, мислех, че за 100 динара там получаваш 2 кг плескавица, дуня и Цеца ти пее на уше, докато не си изядеш скарата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеИ аз смятам, че с 1-2-3 дни нищо не би се постигнало. По-скоро тенденцията на Балканите да се правят такива протести ме навежда на мисълта, че икономическата обстановка не е никак розова, противно на това какво се опитват да ме убедят в този форум.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЯвно кат направиш 50к лева и светваш
П.П. то и ако продаваш 1 OZ злато е на гише, но ако дойдат 10 мургави братя с няколко 3 литрови буркана пълни с наполеони влизат във ВИП салона:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеМислех, че тук пишат инвеститори, ама явно съм се объркал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеКакво смятате за готвените бойкоти на големите вериги? Щом се стига до такива неща, каква е според вас икономическата обстановка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Коя е тая бамка?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИграчи ко става? Днес от една бамка ми звънят, и ме уговарят да ида в техен офис, защото имали нов инвестиционен продукт.
След като казах, че депозити не ме интересуват, казаха, че не е депозит, но ще ми кажат в офиса, понеже не било за телефон (????!!).
След няколко кандърми и заплахи, че няма да ходя, изплюха камъчето - търговия с акции и етф -и. Ти да видиш....( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Играчи ко става? Днес от една бамка ми звънят, и ме уговарят да ида в техен офис, защото имали нов инвестиционен продукт.
След като казах, че депозити не ме интересуват, казаха, че не е депозит, но ще ми кажат в офиса, понеже не било за телефон (????!!).
След няколко кандърми и заплахи, че няма да ходя, изплюха камъчето - търговия с акции и етф -и. Ти да видиш....
Коментар
Коментар