IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    Още една наглост на брокерастите.
    2,5% комисион ако искаш фактура става 3% !?!?!?!
    Че са нагли-нагли са.
    Но ти май отдавна не си в час. Процентите вече са 3 и 3,6% съответно.

За съжаление тази година не успях да прескоча един паразит.

За наемите стрижат между 60 и 100% от всяка страна. Там вече ги гоня с лопатата:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
      Ииии, какви са тия условия, бре Трайчо...?!?

Ами от една голяма агенция ми предлагаха "изгодно" двустен в Дианабад.Ама не можело с кредит.Защо?Ами защото не са у ред докуметите и банката не дава.Казах им че не ме интересува нищо че е 20% под пазарната цена.Звъняха ми 10 пъти за 2 дни да ме убежадат че нямало проблеми.Освен това се оказа че брокера имал пълномощно да продава и уж собственика не бил в БГ.Накрая ги излъгах че вече съм капарирал ,за да спрат да досаждат

Коментар

Ииии, какви са тия условия, бре Трайчо...?!?

Предполагам ако бърза много или иска да изповяда сделката на данъчна оценка или имота е проблемен и банката няма да отпусне кредит. Поправи ме ако греша, но разликата дали имот се купува със 100% собствени средства или ипотека е 2-3 седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха. на 1000лв 200лв осигуровки .
          ДДС искаш да кажеш/То брокер да плати осигуровки не съм видял

Коментар

Зависи от много други неща: пАри има ли, нЕма ли, кешов ли е, кредит ще ползва ли, какво иска да купи и т.н.

Пари има, но ще ползва и малък ипотечен кредит. Как ги виждаш нещата при този профил?
            И какво значение има за твоя комисион, дали е с кредит или собствени средства? Това по-скоро да има значение за продавача, но при определени условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Трето, зависи кой е човека...

​​​​​​Купувач, като всички останали!
              ​​​​​
              Купувач, турист...оглежда и се самоуспокоява че е скъпо и има балъци...грамофонна плоча за мен която слушам от 2004, когато аз млад дихател купувах първото си жилище. И тогава имаше образи на теснолинейката...нищо ново под небето, чакала си чака..и той не знае какво.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Първо - не се хваля!
                Второ, не говоря преди да е станало - казах, че съм договорил!

​​​​​​Купувач, като всички останали!
                ​​​​​

Коментар

Плъх, докато ти се пенявиш с маломерката в ХД, аз снощи си договорих парцел на първа линия на Черноморието...

Айде, бЕгай в канала...

Доколко следя темата, ти си брокер, нали? Не, че е важно, но и аз така се похвалих, че съм купил ап. и сделката пропадна ( е взех неустойка, но чувството не е ОК). Ти ги знаеш нещата, но аз да си кажа.
                  На какъв комисион работиш (за София)?

Коментар

Като кавам договорих, имам предвид за себе си...
                    4 дка...

Евала

Коментар

Мани, сега ще видиш, какво ще развием по морето...
                      Чудесно е, че ще развивате по Черноморието, но защо нападаш плъха? Това ми е необяснимо?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Накарайте го да си снима данъчната декларация.
                        ха ха. на 1000лв 200лв осигуровки .
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

E kak бе имат сделки през ден.Ковид се хвали тоя месец до 10то число 5 сделки направил
                          Накарайте го да си снима данъчната декларация.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Плъх, докато ти се пенявиш с маломерката в ХД, аз снощи си договорих парцел на първа линия на Черноморието...

Айде, бЕгай в канала...

Правя фирма за управление на имоти в столицата и по черноморието, стигат ми 50 имота, но с качествени хора. И не да щипя хората с 15%, а плаващ процент в зависимост от броя нощувки и вида на имота и сумата за отдаване. Доктор съм, но разбирам повече от мениджмънт отколкото печалбари без визия, които дългосрочно губят именмо в ендшпила на играта.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Абе взел е някой лев ако не са го прескочили на финала.
                              Сигурно върти хиляди километри с трамвая преди да направи сделка, нормално е да се хвали
                              E kak бе имат сделки през ден.Ковид се хвали тоя месец до 10то число 5 сделки направил

Коментар

• не, че нещо, но във всеки хайп най-много печелят производители и комисионерите (тяхната е сигурна)
                                та в последните години се нагушиха : строители, банки, брокери
                                при брокерите е най-малък риска, защото не висят с дълг или на тях да им висят.
                                та за последните години брокер, който не е направил пари - за нищо не става.
                                тепърва ще стане ясно обаче сума инвеститори, които лъжат системата с големи кредити и очаквания за яка капиталова и/или положителни парични потоци от рентване... дали ще имат трайни резултати или ги чака неясно бъдеще.
                                Last edited by bertram; 17.11.2024, 17:16.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X