Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Пет години, ол дъ сейм шит. Всеки ден го канят бамките понеже е мелеонер да инвестира и да прай депозити.
След накавръка нова е най-трагикомичният образ в тази тема.
Няма да се учудя ако е на бюджетната хранилка и той.
След накавръка нова е най-трагикомичният образ в тази тема.
Няма да се учудя ако е в часния сектор и той.
Само най-големите лузъри и неудачници останаха в часния сектор.[/QUOTE]( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Ти си финансист и знаеш как да създаваш стойност и как да запазваш стойност. Добре ли си здравословно сега?
Иначе ми се струва грешка, че си продаде двата апартамента. Можеше "да ти снасят златни яйца" до ден днешен. Но така си преценил.
Те наемателите хич не пазят. За 11 г. сума мебели и обзавеждане изхвърлих, те бяха ползвани, но здрави. Обаче при интензивно ползване всичко се амортизира бързо.Last edited by BONI; 13.02.2025, 12:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Ботич, отпусни я малко тази душица, не си Шотландския боец, че да живееш 400 години.
Купи си един плосък телевизор, смени телефона, измажи къщата.. Веднъж се живее.
Някакви други ГЛУПАВИ СЪВЕТИ?
Една задачка че ми правите сметки.
Дадох за саниране 13500лв, цената на квадрат е 31лв. Сметнете колко квадрата ми е къщата. Прозорците/врати от 42кв са извадени от сметката .....Last edited by bota156; 13.02.2025, 12:25.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
за златото съм писал и в тоз форум - една тубичка 25 тройунции на 3492лв парчето, окт-ное 2023, абе дънце си беше (имам голям нюх за дъна).
Бития кон го взех ей така за ташак да имам 1 за 3000. Е ако бях взел 100 коня за ташак щях да съм тежък милионер ама аз не ламтя за пари търся само и единствено ДИВЕРСИФИКАЦИЯ. Винаги съм имал повече пари отколкото ми трябват ... Аз съм скромен - 50-60лв на ден са ми ПРЕдостатъчни.
Имам железен принцип - всичко което е по скъпо от това което изкарвам АЗ в момента не е за мен, ака по моя джоб. НИКОГА НЕ ГО ПРЕКРАЧВАМ - освен за здраве
Никога не ме е блазнил лукс, мода, скъпи (БЕЗПОЛЕЗНИ) вещи, ползвам ГСМ за 300лв по 5-6 години поне - докат се счупи. И си пазя нещата като очите си. Всичката ми техника на 10-15г че и 20г все още си я ползвам и си е в перфектно здраве.
Апартамента като го продадох брокерите ми викаха дограмата НОВА ЛИ Е? Да викам на 2-3 години а тя на 15. Прави си сметката. Под наем дето беше за моите стандарти беше в покъртително състояние а иначе съвсем прилично за другите ....
- 1 like
Коментар
-
за златото съм писал и в тоз форум - една тубичка 25 тройунции на 3492лв парчето, окт-ное 2023, абе дънце си беше (имам голям нюх за дъна).
Бития кон го взех ей така за ташак да имам 1 за 3000. Е ако бях взел 100 коня за ташак щях да съм тежък милионер ама аз не ламтя за пари търся само и единствено ДИВЕРСИФИКАЦИЯ. Винаги съм имал повече пари отколкото ми трябват ... Аз съм скромен - 50-60лв на ден са ми ПРЕдостатъчни.
Имам железен принцип - всичко което е по скъпо от това което изкарвам АЗ в момента не е за мен, ака по моя джоб. НИКОГА НЕ ГО ПРЕКРАЧВАМ - освен за здраве
Никога не ме е блазнил лукс, мода, скъпи (БЕЗПОЛЕЗНИ) вещи, ползвам ГСМ за 300лв по 5-6 години поне - докат се счупи. И си пазя нещата като очите си. Всичката ми техника на 10-15г че и 20г все още си я ползвам и си е в перфектно здраве.
Апартамента като го продадох брокерите ми викаха дограмата НОВА ЛИ Е? Да викам на 2-3 години а тя на 15. Прави си сметката. Под наем дето беше за моите стандарти беше в покъртително състояние а иначе съвсем прилично за другите ....
Ти си финансист и знаеш как да създаваш стойност и как да запазваш стойност. Добре ли си здравословно сега?
Иначе ми се струва грешка, че си продаде двата апартамента. Можеше "да ти снасят златни яйца" до ден днешен. Но така си преценил.
Last edited by Evgo; 13.02.2025, 13:33.
Коментар
-
Никога не ме е блазнил лукс, мода, скъпи (БЕЗПОЛЕЗНИ) вещи, ползвам ГСМ за 300лв по 5-6 години поне - докат се счупи. И си пазя нещата като очите си. Всичката ми техника на 10-15г че и 20г все още си я ползвам и си е в перфектно здраве
Купи си един плосък телевизор, смени телефона, измажи къщата.. Веднъж се живее
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
секи мое да е инвеститор със задна дата. я пусни снимка на поста га си купил коня или килото.
а двете двустайни тухли сега струват повече от кило злато + кон, наемите са бонус!
Апартамента като го продадох брокерите ми викаха дограмата НОВА ЛИ Е? Да викам на 2-3 години а тя на 15. Прави си сметката. Под наем дето беше за моите стандарти беше в покъртително състояние а иначе съвсем прилично за другите ....Last edited by bota156; 13.02.2025, 11:44.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
ха ха, с 1 кон дето купих изкарах 90к€, с 1 кило злато изкарах 50к лева.
Га изкараш с наем от кофтор за 5 години толкоз пари - 200к ЛЕВА ще си взема пак имоти
а двете двустайни тухли сега струват повече от кило злато + кон, наемите са бонус!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Нали туй ти обяснявах през 2017-та, на връО, ма? Вноската беше 500-600 и ти се виждаше много ма. Сега щеше да пак толкоз (или даже по-малка), а нямаше да я усетиш ма.
А па наиш ли колко паре от наеми моеше да събираш от двата двустайни в Сухата река? 2 бона секи месец! Ама те мрзеше да смениш копчето на котлона и ги изпусна.
Га изкараш с наем от кофтор за 5 години толкоз пари - 200к ЛЕВА ще си взема пак имотиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
чувала ли си НЕТНА НАСТОЯЩА СТОЙНОСТ на парите ма.
Лани ората вземаха 300лв сега 3000 и са пак толкова БЕДНИ
А па наиш ли колко паре от наеми моеше да събираш от двата двустайни в Сухата река? 2 бона секи месец! Ама те мрзеше да смениш копчето на котлона и ги изпусна.Last edited by BONI; 13.02.2025, 10:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеВижте как хвръчат наемите:
Центърът, "Хладилника" и "Изгрев" са най-скъпите квартали в София за наем на жилище
На обратния полюс двустайни апартаменти под наем на цена под 1000 лв. на месец могат да се намерят само в „Левски Г“ - средна офертна цена от 420 евро (820 лв.) на месец, и в „Люлин“ с 460 евро (900 лв.) на месец.
А помня преди време, как перонците се мръщеха на ипотечна вноска от 500-600 лева за двустаен в Люлин. Сега плащат с 50% повече, и то наем!
Лани ората вземаха 300лв сега 3000 и са пак толкова БЕДНИНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вижте как хвръчат наемите:
Центърът, "Хладилника" и "Изгрев" са най-скъпите квартали в София за наем на жилище
На обратния полюс двустайни апартаменти под наем на цена под 1000 лв. на месец могат да се намерят само в „Левски Г“ - средна офертна цена от 420 евро (820 лв.) на месец, и в „Люлин“ с 460 евро (900 лв.) на месец.
А помня преди време, как перонците се мръщеха на ипотечна вноска от 500-600 лева за двустаен в Люлин. Сега плащат с 50% повече, и то наем!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДебнем на замаушка, помните ли го този идиот от приказките, който си беше намерил 400 000 акции в едно забравено чекмедже???Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДебнем на замаушка, помните ли го този идиот от приказките, който си беше намерил 400 000 акции в едно забравено чекмедже??? И той беше от Варна,изкупил апаратите на ул. Московска в София. Много комплексирани тези варналии....
Коментар
Коментар