Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
А ти какво очакваш да прави брокера? шпакловка и замазка щото собственика го мързи да оправи имота
Та по същество брокера чете обяви и ги преразказва на неграмотните купувачи срещу добро заплащане - те това прави
Пуснал съм обява за продажба крайни клиенти не се обаждат водят ги брокери все едно са отишли да купуват в Гърция и не знаят език и не могат сами оглед да си организират
Вече няколко пъти го писах не е луд този дето яде баницата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Изборът покупка на имот с кредит или живот под наем зависи от много фактори. Вноските по ипотечен кредит за апартамент в София са близки до размера на месечните наеми. Освен това очакванията са цените на жилищата да нарастват.
https://trud.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D...5%D0%BC%D0%B0/
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Това може да го напише само индивид, който по-далеч от деЦката не е виждал, камо ли имот да е купувал.
Примери: Левчо е купувал с брокер, Лордиевич е купувал с брокер, аз съм купувал с брокер... И никой не се оплаква.
Дори на предводителя на перона (берджо), майка му беше брокерица и благодарение на нея сега маминия има покрив над главата си за да може да раздава акъл, че требе да се чека гоУемото МЯУ и -40%вите дискаунти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Без да сменяш темата и да се пробваш с нападките, давай по същество, каква им е добавената стойност?
Да не казвам на мен точно през къде ми е, че няколко човека от форума са купували/продавали през брокер. Чакам отговор, какво точно прави брокерът освен да пуска обява и да води потенциални купувачи на огледи?
Те не живеят в бг и ти също. Добрият брокер в този случай е незаменим. “Принадената стойност” (по добрия стар карл), е времето, което брокерът влага, за да намери клиент и с пълномощно да извърши сделката вземайки напълно заслужена комисионна.
В това време ти генерираш други доходи по други сделки и не се занимаваш с купуване на билет до бг, нито хотел, нито ходене до горно нанадолнище, за изповядване на сделката/ките, нито със селекция по интернет, нито с проверка на статус на имота, нито с огледи, нито с героите на огледите, нито с другите брокери.
Сега, ако си в бг, нямаш друг бизнес, чоплиш си носа и продаваш на баба си вилата, за да изядеш пожизнените ѝ труд и спестявания “брокер не ти трябва”
Обаче, ако продаваш десет имота едно временно, пиеш си уискито и си движиш другия/те бизнес/и на Луната , а крайният клиент си получава продажната цена на планетата Марс, докато си пуши хаванската пура - брокерът, добрият брокер е незаменим .
Сега нека усложним задачката. Представи си, че освен бг, в подобен бизнес модел се включват още две три държави - брокер в Италия, брокер във Франция, брокер във Гърция ?
Last edited by Selena2024; 19.11.2024, 07:23.
Коментар
-
Без да сменяш темата и да се пробваш с нападките, давай по същество, каква им е добавената стойност?
Да не казвам на мен точно през къде ми е, че няколко човека от форума са купували/продавали през брокер. Чакам отговор, какво точно прави брокерът освен да пуска обява и да води потенциални купувачи на огледи?
Та по същество брокера чете обяви и ги преразказва на неграмотните купувачи срещу добро заплащане - те това прави
Пуснал съм обява за продажба крайни клиенти не се обаждат водят ги брокери все едно са отишли да купуват в Гърция и не знаят език и не могат сами оглед да си организират
Вече няколко пъти го писах не е луд този дето яде баницата
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Тарикатите купуваме без брокер
Коментар
-
Коментар
-
На колко години си?
.....
Чакам отговор, какво точно прави брокерът освен да пуска обява и да води потенциални купувачи на огледи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Това може да го напише само индивид, който по-далеч от деЦката не е виждал, камо ли имот да е купувал.
Примери: Левчо е купувал с брокер, Лордиевич е купувал с брокер, аз съм купувал с брокер... И никой не се оплаква.
Дори на предводителя на перона (берджо), майка му беше брокерица и благодарение на нея сега маминия има покрив над главата си за да може да раздава акъл, че требе да се чека гоУемото МЯУ и -40%вите дискаунти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеНякой може ли да каже каква точно добавена стойност имат брокерите през 2024-та година? Според мен са имали, когато не е имало интернет и обявите са се пишели я по вестник, я някъде другаде и е било доста по-трудно да се намери изгоден имот. Но в днешно време с какво точно допринасят? Пускат обява и се разхождат до съответния имот да го показват на потенциални купувачи? Това ли е?
Дори на предводителя на перона (берджо), майка му беше брокерица и благодарение на нея сега маминия има покрив над главата си за да може да раздава акъл, че требе да се чека гоУемото МЯУ и -40%вите дискаунти.Last edited by два_таралежа; 18.11.2024, 22:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Outsourcing. Примери бол.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеНякой може ли да каже каква точно добавена стойност имат брокерите през 2024-та година? Според мен са имали, когато не е имало интернет и обявите са се пишели я по вестник, я някъде другаде и е било доста по-трудно да се намери изгоден имот. Но в днешно време с какво точно допринасят? Пускат обява и се разхождат до съответния имот да го показват на потенциални купувачи? Това ли е?
- 1 like
Коментар
-
Някой може ли да каже каква точно добавена стойност имат брокерите през 2024-та година? Според мен са имали, когато не е имало интернет и обявите са се пишели я по вестник, я някъде другаде и е било доста по-трудно да се намери изгоден имот. Но в днешно време с какво точно допринасят? Пускат обява и се разхождат до съответния имот да го показват на потенциални купувачи? Това ли е?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Че са нагли-нагли са.
Но ти май отдавна не си в час. Процентите вече са 3 и 3,6% съответно.
За съжаление тази година не успях да прескоча един паразит.
За наемите стрижат между 60 и 100% от всяка страна. Там вече ги гоня с лопатата:-)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар