IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Това е много добра новина! Дано спрат всички пари за "електората" дето подпира метли/ лопати. То вярно ГРОБ им подписа дългосрочни договори с министерства и общини, ама все някога изтичат сроковете. Трябва БЕЗКОМПРОМИСНА СЕЧ, нито стотинка повече по шведска линия! Глад и емиграция, това е лечението за неграмотниците.
    Боньо, в частния сектор съвсем сте се сдухали.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Парите свършиха и съкращенията са в ход - засега в частния бизнес, а след това и в държавната администрация (аз знам за 10% ама може и да бъркам).
      Мои приятели бизнесмени яко са се притеснили, че рязко парите свършиха и всеки бави плащания.
      Само да подскажа, че и държавата е на червено и скоро всички ще го усетим.
      Това е много добра новина! Дано спрат всички пари за "електората" дето подпира метли/ лопати. То вярно ГРОБ им подписа дългосрочни договори с министерства и общини, ама все някога изтичат сроковете. Трябва БЕЗКОМПРОМИСНА СЕЧ, нито стотинка повече по шведска линия! Глад и емиграция, това е лечението за неграмотниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

я се разберете с берджо, колко скоро ще е това "скоро" и дайте таймфрейм. Не ми се чакат още +/-10 години... (поне)

Само, че Трайо е малолетен в сравнение с Берджо
        Last edited by Bailor; 15.11.2024, 19:32.

Коментар

Парите свършиха и съкращенията са в ход - засега в частния бизнес, а след това и в държавната администрация (аз знам за 10% ама може и да бъркам).
          Мои приятели бизнесмени яко са се притеснили, че рязко парите свършиха и всеки бави плащания.
          я се разберете с берджо, колко скоро ще е това "скоро" и дайте таймфрейм. Не ми се чакат още +/-10 години... (поне)

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Дваесе е малко. Поне пеесе треа да ги свият. Калинки.
            ................. По тоа повод, разсъждения на изпълнителен директор:
            "Дайте да съкратим първо тези, които ще си намерят бързо работа" (и е сигурно, че ще си намерят)...........това е действителен случай, а на вас светка ли ви неква ламба, кой после ще ни обслужва ))))))))
            Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

Така е, ама сега се връщам от университета. Доцентчетата в педагогиката изплащат по два апартамента едновременно. Разправят догодина още 30% увеличават хранилката и се чудят за трети.

... Та забравете за икономии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Вярно. Наистина щом си помислих за теб, и в същия момент цъфна в темата.
                Това май е доказателство, че телепатията съществува в действителност....
                Кажи му че искаш от същия 'облак', от който той се появи ! (като духче)

пп:
                облак от мента & мастичка

Коментар

Може да очакваш обаждане и по тази линия:
                  Икономисти предлагат до 20 на сто съкращения в администрацията

Коментар

Дваесе е малко. Поне пеесе треа да ги свият. Калинки.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Между другото този месец брокерите ми скъсват телефона от обаждания (поне 10 на брой имам) за срещи, предложения и подмазване. Важно е да отбележа, че от поне 6 месеца жив брокер не ме беше търсил. Според мен леко са им спаднали оборотите, но до края на годината спад на цени 0% шанс!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не, те не са чакАли, те са чАкали. Чекат си хората. Нема обида тука.
                        А койот?

Коментар

Ковиде, защо така с неуважение подхождаш към колегите? Какво е това "чакали"? Айде малко да слезеш на земята! Кой всъщност пише от този акаунт?
                          Не, те не са чакАли, те са чАкали. Чекат си хората. Нема обида тука.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Липсвах ли ти? Виж, как се появих, като духа от бутилката в мига в който ме пожела! Какво искаш от мен, имот ли?
                            Вярно. Наистина щом си помислих за теб, и в същия момент цъфна в темата.
                            Това май е доказателство, че телепатията съществува в действителност....
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                              Къде е Лорда?
                              Липсвах ли ти? Виж, как се появих, като духа от бутилката в мига в който ме пожела! Какво искаш от мен, имот ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

Пак ми даде идея. По горите, нЕма нужда. Тамън имам една хижа за лЪзгане. Евгени да я стяга и да почва бизнеса.
                                Само да не е за лъСкане?

Коментар

Working...
                                X