Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Парите свършиха и съкращенията са в ход - засега в частния бизнес, а след това и в държавната администрация (аз знам за 10% ама може и да бъркам).
Мои приятели бизнесмени яко са се притеснили, че рязко парите свършиха и всеки бави плащания.
Само да подскажа, че и държавата е на червено и скоро всички ще го усетим.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
я се разберете с берджо, колко скоро ще е това "скоро" и дайте таймфрейм. Не ми се чакат още +/-10 години... (поне)
Само, че Трайо е малолетен в сравнение с БерджоLast edited by Bailor; 15.11.2024, 19:32.
Коментар
-
Парите свършиха и съкращенията са в ход - засега в частния бизнес, а след това и в държавната администрация (аз знам за 10% ама може и да бъркам).
Мои приятели бизнесмени яко са се притеснили, че рязко парите свършиха и всеки бави плащания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Дваесе е малко. Поне пеесе треа да ги свият. Калинки.
"Дайте да съкратим първо тези, които ще си намерят бързо работа" (и е сигурно, че ще си намерят)...........това е действителен случай, а на вас светка ли ви неква ламба, кой после ще ни обслужва ))))))))Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
... Та забравете за икономии.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Вярно. Наистина щом си помислих за теб, и в същия момент цъфна в темата.
Това май е доказателство, че телепатията съществува в действителност....
пп:
облак от мента & мастичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Може да очакваш обаждане и по тази линия:
Икономисти предлагат до 20 на сто съкращения в администрацията
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Може да очакваш обаждане и по тази линия:
Икономисти предлагат до 20 на сто съкращения в администрациятаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Между другото този месец брокерите ми скъсват телефона от обаждания (поне 10 на брой имам) за срещи, предложения и подмазване. Важно е да отбележа, че от поне 6 месеца жив брокер не ме беше търсил. Според мен леко са им спаднали оборотите, но до края на годината спад на цени 0% шанс!
Икономисти предлагат до 20 на сто съкращения в администрацията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, те не са чакАли, те са чАкали. Чекат си хората. Нема обида тука.
Коментар
-
Ковиде, защо така с неуважение подхождаш към колегите? Какво е това "чакали"? Айде малко да слезеш на земята! Кой всъщност пише от този акаунт?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Липсвах ли ти? Виж, как се появих, като духа от бутилката в мига в който ме пожела! Какво искаш от мен, имот ли?
Това май е доказателство, че телепатията съществува в действителност....( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКъде е Лорда?
- 1 like
Коментар
Коментар