If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да са им честити имотите тогава! Сите ще ги посрещат в детската градина с думите: " Дядо ти е дошъл да те прибере"
Надявам се с новия щам от Велика Британия,доста апартаменти да се освободят,иначе са лаладжийски истории,затова пандемия няма,щом няма масово освобиждение са ни нужни още щамове,и още локдауни,докато не се поосвободят места..
В случая валидна ще е фразата,дошъл е Ковида да те прибере...
Ако темата е само със 177 мнения' бих си прерязал вените.....знам кого ползва...куп понижители' които се кефят' но горчивата дъвка им остава в устата...ще си купите ли някога бе???
След тая криза ще си купят 2039...2029 не е актуална вече.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ако темата е само със 177 мнения' бих си прерязал вените.....знам кого ползва...куп понижители' които се кефят' но горчивата дъвка им остава в устата...ще си купите ли някога бе???
Моля модераторите да не пречат на опознаването на инвеститорите. Характер, склонност към риск, премерен, критика към смелите...това помага на изграждането на образа на купувача, продавача, строителя, инвеститор респ. Ние се учим от позицията и на смелия и на кибика. Не трийте мнения просто така. Ако на вас, уважаеми регистратори и модериращи редактори това е просто редакция и настроение което ви се изисква за да не сте безработни за мен тя е полезна.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Пишем по темата' аз лично 10г. Не съм виновен на никого' че имотите поскъпнаха двойно за 6г. и някой да им вдига данъците' да им вещае земетресения и други бедствия' да им предрича намалена доходност от наем' без да е притежавал и бунгало във вила.....е' това не е ли прекалено?
Коментар