Ех този джони само се чудя на кой понижител втори профил/раздвоена личност е:
- щеше да ходи в ЮАР или пък беше Азия?
- после купи апартамент чрез "доверен" адвокат
- за по-малко от седмица не му хареса и настани "приятелско семейство"
- някъде между всички тези неща обучава някаква колежка да го замества
- не работеше за никой, после шефа му имал къща ама живеел в чужбина под наем
- сега пък всичките пари ги бил инвестирал, и щял да получава само дивидент веднъж годишно, но иначе гледа апарти за милион в града който не обича и според него е надценен
- чуди се защо Божков не бил купувал апартаменти в лозенец (смях в залата)
Този повярвал си понижител(и аз съм при понижителите ама нещо не се случва за момента) толкова неща успя да си измисли, аз още не мога да приключа с втора сделка за това време.
Момчето и идея си няма от повечето от нещата за които мечтае да му се случват, бих тръгнал да му посочвам откровенно кухите лъжи, но така ще знае как да лъже по-добре, а аз лигави лъжци много мразя.
- щеше да ходи в ЮАР или пък беше Азия?
- после купи апартамент чрез "доверен" адвокат
- за по-малко от седмица не му хареса и настани "приятелско семейство"
- някъде между всички тези неща обучава някаква колежка да го замества
- не работеше за никой, после шефа му имал къща ама живеел в чужбина под наем
- сега пък всичките пари ги бил инвестирал, и щял да получава само дивидент веднъж годишно, но иначе гледа апарти за милион в града който не обича и според него е надценен
- чуди се защо Божков не бил купувал апартаменти в лозенец (смях в залата)
Този повярвал си понижител(и аз съм при понижителите ама нещо не се случва за момента) толкова неща успя да си измисли, аз още не мога да приключа с втора сделка за това време.
Момчето и идея си няма от повечето от нещата за които мечтае да му се случват, бих тръгнал да му посочвам откровенно кухите лъжи, но така ще знае как да лъже по-добре, а аз лигави лъжци много мразя.
Коментар