Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеАко темата е само със 177 мнения' бих си прерязал вените.....знам кого ползва...куп понижители' които се кефят' но горчивата дъвка им остава в устата...ще си купите ли някога бе???
алкохолен делириум ще извършиш
ритуала с вените
но по бързо ще е ако скочиш от балкончето
на 1/2 панеляка си
една брокерско тролска тема
започната от трол - панелообитател
е в историята .
Изхвърляй калкулаторчето
Край на капиталовата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
така си купуваш и имоти
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Надявам се с новия щам от Велика Британия,доста апартаменти да се освободят,иначе са лаладжийски истории,затова пандемия няма,щом няма масово освобиждение са ни нужни още щамове,и още локдауни,докато не се поосвободят места..
В случая валидна ще е фразата,дошъл е Ковида да те прибере...
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...-pred-studenti
Левчо,затова ли ви забраниха срещите на живо?Само в онлайн режим казваш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Да са им честити имотите тогава! Сите ще ги посрещат в детската градина с думите: " Дядо ти е дошъл да те прибере"
В случая валидна ще е фразата,дошъл е Ковида да те прибере...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
След тая криза ще си купят 2039...2029 не е актуална вече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеАко темата е само със 177 мнения' бих си прерязал вените.....знам кого ползва...куп понижители' които се кефят' но горчивата дъвка им остава в устата...ще си купите ли някога бе???Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеОбидите, макар и да показват характер, няма да бъдат оставяни.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Моля модераторите да не пречат на опознаването на инвеститорите. Характер, склонност към риск, премерен, критика към смелите...това помага на изграждането на образа на купувача, продавача, строителя, инвеститор респ. Ние се учим от позицията и на смелия и на кибика. Не трийте мнения просто така. Ако на вас, уважаеми регистратори и модериращи редактори това е просто редакция и настроение което ви се изисква за да не сте безработни за мен тя е полезна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Е, ако банките са толкова добре с печалбите, да вземем да си купуваме техни акции, така би трябвало а не имоти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Вчера ми искаха 5лв за един печат. Не се съмнява, че ще дерат от всичко.
Коментар
Коментар