IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Тоз който прави всичко съм аз. Само един познат ще дойде на настрои трифазното Deye.
    Термопомпи, фотоволтаици и колектори за БГВ и отопление са ми хоби:-)
    сега разбрах кой си. в ДУИ солар групата пита ама ни приемаш ни предаваш. То за туй акъл се иска. Чупи си главата и се хвали колко си глупав
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кабела няма толкова значение, след като надника на оня дет ти го слага е 100 кинта на час.
      Тоз който прави всичко съм аз. Само един познат ще дойде на настрои трифазното Deye.
      Термопомпи, фотоволтаици и колектори за БГВ и отопление са ми хоби:-)

Коментар

• https://www.investor.bg/a/534-novini...o-nastanyavane

Лъч надежда за чакалите, може и да се уредят със социално настаняване в столицата. Това е добра новина. Но надали ще доведе до мяу.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако ако
          ако имаше повече сделки в габрово нямаше да имаш време за неверни предположения...
          Тоест, ти не би продал Мадара за нищо на света и дори да нямаше рестрикциите на стария Нишан. Показателно е какво пишеш и какво всъщност имаш предвид! Прадядо ми имаше една Велика мисъл, предавана в поколенията: " Не слушай кой каквото ти говори, а го следи какво прави!

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

бе ако му бяха дарили Мадара и нея щеше да продаде, ама дъртият се стиска
            ако ако
            ако имаше повече сделки в габрово нямаше да имаш време за неверни предположения...
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кабела няма толкова значение, след като надника на оня дет ти го слага е 100 кинта на час.
              за какво точно слагане става дума тук?
              тия слагачи да не са от занаята, че 100лв на час!??
              препоръка е

Коментар

Нещо си се объркал. Соларни кабели купувам с цели макари х 500м. Но има само 4 и 6мм2
                Ако четеш с разбиране съм написал 10мм2. Такъв соларен кабел няма. Най-евтиното е това : Едножилен проводник H07V-U ( ПВ-А1 ) 1x10 mm2

Топче от рекордомана е 291 лв за 100м.

Та твойте сметки са неверни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ма то и 2кв соларен е достатъчен че по 15А макс ток се пуска а не по 40-50А
                  Ти определено не четеш с разбиране.
                  Написъм съм, че се теглят 2 трасета всяко с х 4 жила ( 3 фази + земя) от ГРТ до инвертор и обратно. Говорим за АС ток а не за DC ток. Май не превиш разлика между променлив и прав ток. На теб в главата са ти солари, но никъде не съм писал трасе между ФВ и инвертор. Там си е окабелено по стрингове с 6мм2 соларен кабел.

Коментар

Нещо си се объркал. Соларни кабели купувам с цели макари х 500м. Но има само 4 и 6мм2
                    Ако четеш с разбиране съм написал 10мм2. Такъв соларен кабел няма. Най-евтиното е това : Едножилен проводник H07V-U ( ПВ-А1 ) 1x10 mm2

Ма то и 2кв соларен е достатъчен че по 15А макс ток се пуска а не по 40-50А
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

ха ха.
                      Ма то простотията по ората оди. От къф зор плащаш по 20лв метъра за кабел вместо по 3лв за соларен. Да се хвалиш колко си глупав?
                      Или па таквиз дет викат само банята ми е 100к

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Дори десетилетния понижител Bertram не продава Мадара, щото сам не вярва, че утре ще дойде мяу и ще вземе два за продаден един
                        бе ако му бяха дарили Мадара и нея щеше да продаде, ама дъртият се стиска

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоя с кафеварката ли?
                          дето си беше снимал градината, която уж е негова
                          а той само бил доведен да я кОси
                          и после шут с боца към бекярското бунгало
                          с още поне 10 преуспели гаста от латинска америка
                          Имаше и един силистренски мюниш. ГолЕми паляци са прелитали през ТЕМАТА на темите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                            И кое му е неприемливо на съдържанието като казвам, че един дърт лъжец се е наакал? Май само той остана да пише по някоя измишльотина тук там, къде са славните понижители като жонката, ех…
                            Само този жалкар остана да плюе имотите на Варна. Ама нещо не му стиска да продаде. Както казват англичаните: "If you sell the cow, you sell her milk too"
                            Дори десетилетния понижител Bertram не продава Мадара, щото сам не вярва, че утре ще дойде мяу и ще вземе два за продаден един
                            Last edited by Bailor; 03.06.2025, 14:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

бе имаше един хамериканец в темата, дет разпрааше че нема читав хладилник под 10к $

магнит е тая тема, МАГНИТ
                              тоя с кафеварката ли?
                              дето си беше снимал градината, която уж е негова
                              а той само бил доведен да я кОси
                              и после шут с боца към бекярското бунгало
                              с още поне 10 преуспели гаста от латинска америка
                              Last edited by ratten; 03.06.2025, 13:26.
                              препоръка е

Коментар

ха ха.
                                Ма то простотията по ората оди. От къф зор плащаш по 20лв метъра за кабел вместо по 3лв за соларен. Да се хвалиш колко си глупав?
                                Или па таквиз дет викат само банята ми е 100к
                                бе имаше един хамериканец в темата, дет разпрааше че нема читав хладилник под 10к $

магнит е тая тема, МАГНИТ

Коментар

Working...
                                X