Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДобър вечер дами и господа кредитополучатели!
Как върви изплащането на курниците.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, хич нищо против нямам. И аз съм купувал по няколко кюлчета ама да изтръскам кинти в равностойност на апарт-два даже и да имаше тази възможност, защото това е невъзможно днес не съм толкоз откачил. А да си играя с по две жълтици нема смисъл.
Демек около 32% от оставащата ми главница по кредита се покрива от физическото ми злато и акциите ми на БФБ.Last edited by 13ADROL; 23.06.2021, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
начи тия брокери в бнб-то всякакви граници вече минАха.
няма ли кой да ги вразуми?!
примерно зелените от германия или и аз вече не знам кой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
няма ли кой да ги вразуми?!
примерно зелените от германия или и аз вече не знам кой.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Нещо против златото ли имаш ....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
всички ' връхни инвеститори'
ще реват с кървави сълзи
не купувайте в момента
не ставайте роби
оставете платените агитатори да си пишат
те друго не могат да работят
ще, ще, ще... Поне едно заклинание да беше направил, а така само с кървавите сълзи плашиш гаргите.
"За бога братя НЕ КУПУВАЙТЕ! По-добре пенсиониране, отколкото живот без топли мекички.
2029-та не е далеч, остават само някакви си 8 години.Last edited by RUBLA; 23.06.2021, 09:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това е от твоят материал линкLast edited by RUBLA; 23.06.2021, 09:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеХахахахахахахаааа, права беше Dury. Продавачите си изтеглиха имотите, като килимче под треперещите глинени крака на купувачите-перонци. ПРОБЛЕМ!
Сериозен проблем скова имотния пазар.. Купувачи има, но не и продавачи /блиц/
Пандемията промени стереотипите и все повече жители на столицата бягат на село и разпродават имотите си/блиц/
това е от твоят материал линкLast edited by mibova; 22.06.2021, 21:48.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Хахахахахахахаааа, права беше Dury. Продавачите си изтеглиха имотите, като килимче под треперещите глинени крака на купувачите-перонци. ПРОБЛЕМ!
Сериозен проблем скова имотния пазар.. Купувачи има, но не и продавачи /блиц/
Last edited by mibova; 22.06.2021, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
До средата на 22-ра въпросът ще е не кои държави ще последват Унгария, а с колко ще се вдигнат лихвите!
ще реват с кървави сълзи
като колежката Станчева - както
си гледа туглата у банско и не може
да направи нищо защото ако иска пари
и дават 60% от това което й е струвало
а ако пък има такива
като 13TROL който пише че купил с кредит
(само пише - това го храни )
направо ще са пред слагане на клупа
на шията
не купувайте в момента
не ставайте роби
оставете платените агитатори да си пишат
те друго не могат да работят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Отличен пример да ти напомня че 50-60% от цената на горивата е данъци и такси. Колкото и да свалят цената (което е ставало многократно) те пак я напомпват с данъци. Ако имаше файда от ниски цени винаги могат да свалят данъците. Даже като перо е минимално. ОПЕК и Русия са просто удобни дежурни виновни. От тях много малко зависи.
За газта и други суровини тактиката е запаси, щото там няма картел на производителите и потребителя ЕС е по силенНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Представям си само как ОПЕК и Русия свалят цените щото на българите ни е скъпо и България сприра да купува.Айде да се държиш по сериозно че наистина купата ще се окаже прав
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар