If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разкажи за стратегията, с какво е по- различна от на Киосаки. Нека има и нещо полезно във форума- не само глупости и лични нападки
както виждаш - гастари като лефа са я чели и както се полага на тая порода - не са схванали нищо Затова сега са заклещени в дупката Пуевен с неудачни "инвестиции" без доходност. Инак в предния ми постинг горе-долу е ясно - покупки с евтин кредит под пазарните нива поради нужда от ремонт (но с голяма чиста площ, парцел и добра локация), внос на евтина работна ръка от Б-стан за ремонта, утрояване на стойността за 5 години и така. Пък и ми трябва да си живея със семейството все още, не мога да се завра в 100 м2 по бг-стандарта (чиста 70м2).
Какъв кеф ми е днес да си отседна в един от имотите ми на морето.Няма я гъчканицата от преди месец и е супер релаксиращо да слушаш музичка и пиеш кафенце на барчето на плажа !
Азиатеца (дето е хаваец май всъщност) го уби първата пречка - а в момента с кризи през 10 години това е и максималния живот на неговата идея. Точно затова той я заеба и почна да лови балъците с книжки и игри Няма риск, шарани бол.
Твърде голям ливъридж винаги води до внезапна смърт при обръщане на тренда. Те затова и няма да имам 2-3-4-5 докато реално не ми трябват, тук дори не се ползва ипотека, а понятието е кредитен купол - оценяват ти активите и доходите и после получаваш одобрение директно в тия рамки - било накуп, било на части. Като изплащаш - се брои пак остатъка, в моя случай не съм питал - ама може и да имам към милион евра купол вече Ако си купя още една къща като немската, ще иде към милион и половина след 5 години и така. Смисъл за мен - никакъв, аз гледам към плажа и пенсията, децата да поемат оттук нататък.
За какво ти е втора ти на тая едвам смогваш да слугуваш на всички да не си луд да купуваш втора
Пък и ти остават само още 15г и после си капитан по плажовете на Гърция
Айде покажи някоя немска банка дето дава ипотечен само на лихвата без начална вноска за отдаване под наем
Ти понеже ги държиш джобни за това си се увъртел със заеми - Явно обаче не си доволен от ефекта със заема за колибата щом нещеш и да чуеш за друг заем
Комерц. Реално всяка ще ти даде + пари за ремонти ако искаш, единственото което няма да получиш в ипотеката са разходите за прехвърляне.
Като си говорим за заеми - моите са 15-годишен в случая с вноска 60% от това, което инак се плаща като наем. Кога получиш 130% ипотека (както писах, с пари за ремонта в нея) и я изплатиш за 15 години от наеми, като ти остават 40% за харчене, ела ми се обади.
Искам и ще взема още ако ми потрябват - при изгодно вложение някъде що не? Ама да набутам в Б-стански панел на 2% макс доходност за чий по-точно, това иска рядък фалитарски талант ...
различен е, защото азиатеца взима поредица от ипотеки
а на теб са ти отпуснали само 1
иначе щеше да се хвалиш, че е същия концепт.
Азиатеца (дето е хаваец май всъщност) го уби първата пречка - а в момента с кризи през 10 години това е и максималния живот на неговата идея. Точно затова той я заеба и почна да лови балъците с книжки и игри Няма риск, шарани бол.
Твърде голям ливъридж винаги води до внезапна смърт при обръщане на тренда. Те затова и няма да имам 2-3-4-5 докато реално не ми трябват, тук дори не се ползва ипотека, а понятието е кредитен купол - оценяват ти активите и доходите и после получаваш одобрение директно в тия рамки - било накуп, било на части. Като изплащаш - се брои пак остатъка, в моя случай не съм питал - ама може и да имам към милион евра купол вече Ако си купя още една къща като немската, ще иде към милион и половина след 5 години и така. Смисъл за мен - никакъв, аз гледам към плажа и пенсията, децата да поемат оттук нататък.
Разликата че на Киосаки и през ум не му е минавало че с пране на чершафи може да забогатее
Пак си прав, левчо. Точно така е по Киосаки. И ако верно переш чаршафи, не очаквай да забогатееш .
Чаршафи, левчоо , защото Киосаки не е имал нищо предвид и не е писал за чЕршафи. Чершафите ги разпъват и препират, често при огледи на имотки.
Ето, зрителите зяпачи може да се молят да се сбъднат нещата в такъв ред. Има резон. Безпристрастен повишител съм и поствам този мек анализ. Лично аз съм внимателен с избора си за покупка. https://m.dotbg.bg/article/10150678
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Разкажи за стратегията, с какво е по- различна от на Киосаки. Нека има и нещо полезно във форума- не само глупости и лични нападки
Стратегията е следната: Ушиваш се в ипотеки до ушите за хан у немско и бунгало у гръцко. Живуркаш с 13е на седмица и чекаш да се пенционираш след 18 години. След това продаваш хана и отиваш с кинтите да живееш у гръцкото бунгало. Абее... измислил го е.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар