Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ама тва е изкуство бе, момко. Я питай ветераните тук как имах свободно време и купувах имоти за 2 дена, а последния за 2 часа. Светкавична реакция. Докато ти напишеш един пост колко ше паднат и аз съм ги спечелил вече тези пари, щото не се помотвам десетилетия като теб и баш класика кибиците.
Защото и на децата е ясно , че през профила на плевенския михлюзин , сега пише банската принцеса.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не, там сте си заплюли геодезиста вифаджия, ти и още един убавец.малко ви е встрани от Свобода и Толстой, но пък е по-престижно.
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТова е положението. А и Фондови жилища е прекрасна локация!!! И кухнята в коридора гарантира удобства, все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЗа първи път през пандемията наемите растат във всички големи градове на САЩ:: Investor.bg
За първи път през пандемията наемите растат във всички големи градове на САЩ
През август те са нараснали с 10,3% на годишна база до 1539 долара
================================================== ======================================
Мдааа... днес в САЩ - утре... сещайте се...
А когато тръгнат наемите нагоре, цените накъде ли ще са???Нерде Ню Йорк, нерде Пуевен даге хахахаха, аз направо се учудвам, че ония в темата за вицовете не са се преместили тук да ти гледат сеира
- 1 like
Коментар
-
Ако Плевен е в гъза на географията, то питам се къде е тъпото ти немско село даге...? А бедността не е порок, но като те гледам доста те е озлобила. Като дръглив пес си в темата за имотите, хем нямаш пари да ги купуваш, хем само висиш в темата, защото социален живот в немското село нямаш. Радвай се, че тука те разбираме и ти обръщаме нужното внимание. Важното е, че след 18 години като се пенсионираш ще си свиркаш... (пенсионната възраст в Швабистан скоро ще удари 69 години, за има как да издържате талибаните от Афганистан)
Бедността е порок, когато те е оформила като мижитурка - те затова и да имаш пари, е временно и финала е пак в Пуевен сред мангустите без пенсия и сигурност, само с разширена алкЪ от гастарството ти в пустинята.
Не бери грижа ти за Швабистан, тук се пенсионираме от 59 нататък - по желаниеТегли хомотя до умирачка, щото при теб тая екстра я няма - то и парите за нея ги няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение
Купувай щом ти харесва и е с прекрасна локация. Няма да се бутаме с теб, и да ти пречим. Щом ти е мечта и те дърпа района, действай бързо да не го купи някой друг.малко ви е встрани от Свобода и Толстой, но пък е по-престижно.
Last edited by bulgarian lev; 12.09.2021, 14:50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не ,щото ти не можеш да си купиш имот. Кибик си тука, години .. Я питай ветераните тук как имах свободно време и купувах имоти за 2 дена, а последния за 2 часа. Светкавична реакция. Докато ти напишеш един пост колко ше паднат и аз съм ги спечелил вече тези пари, щото не се помотвам десетилетия като теб и баш класика кибиците.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
За първи път през пандемията наемите растат във всички големи градове на САЩ:: Investor.bg
За първи път през пандемията наемите растат във всички големи градове на САЩ
През август те са нараснали с 10,3% на годишна база до 1539 долара
================================================== ======================================
Мдааа... днес в САЩ - утре... сещайте се...
А когато тръгнат наемите нагоре, цените накъде ли ще са???
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ти защо не можеш да си купиш имот, а само хейтиш? Пари ли не ти достигат за новите цени?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не ,щото ти не мога да си купя имот. Кибик съм тука .Last edited by 13ADROL; 12.09.2021, 13:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3802903[/ATTACH]
================================================== ======
Това е положението. А и Фондови жилища е прекрасна локация!!! И кухнята в коридора гарантира удобства, все пак.
- 1 like
Коментар
-
Що бре, Киро? Щото не можеш да си купиш имот ли? Опитай към 2029, на 3000€ у Фондови ще е добра цена. Сбирай половината, другите на кредит.
Коментар
-
Как хубаво си се себеописал. Като *дръглив пес* е доста сполучливо използвано за теб.
Мастия, също би било правилно ако използваш за себе си .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Да ти кажа аз не съм сигурен че след 10г ще го има бунгалото
И преди бях писал че ти всъщност купуваш правото да поставиш бунгало което да отговаря на изискванята на собственика на къмпинга но обикновено там има определна пределна възраст на бунгалата и когато достигнат тази възраст ти трябва за собствена сметка да го премахнеш и ако искаш да поставиш ново си плащаш да ти го направят
Та след 10г силно се съмнявам че ще има бунгало в Гърция
Ако си спомняш едно време разправяше че има имот в Гърция после като написах горното спря да разправя че има имот
не се надъхвайте излишно с това 'бунгало'.
до колкото знам си е монолитно строителство апартаментче някакво в централната част на Солун. Когато пазаруваха той и бота наистина цените бяха такива защото имаше шаш и паника в гърция и държавата пое сериозна политика към облагането с хубав данък на имоти тип 'инвестиционни'. тогава хора с по няколко апартамента, свити приходи и неяснота за бъдещето наистина 'подаряваха' според нашите разбирания имоти. После се видя, че няма да закриват държавата(Гърция) и нещата се нормализираха, а който успя да купи в големите им градове (атина и солун) направи удар. Туристическите не паднаха тогава много, защото имаше мераклии и цените се понижиха, но задържаха едно ниво без да имам луди промоции - визирам вили,къщи, апартаменти на морето. Иначе в бедната северна част българите изкупиха сума ти апартаменти и къщи (неа перамос, орфиньо и тн) на доста сгодни цени, но не на промоцията, която хванаха крети и бота.
много хора пропускат момента, че таймингът е много важен, за да бъде една инвестиция успешна.
Поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар