Първоначално изпратено от Yandox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лордче, оди ли на бургас тоя сезон
или като мине наплива
влак - билети - кашони - плаж - студ
по добре си му е в Слатина и у лидъла
отсреща - да не е луд
а за тебе наплива минава сигурно ноември
хиихихииххи
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
За сметка на това, всички понижители тънат в разкош и богатство, ама според тях цените на НИ са финансово самоубийство, а брокерска комисионна от порядъка на 15 000лв. е жив обир и дране.
или като мине напливапрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
За сметка на това, всички понижители тънат в разкош и богатство, ама според тях цените на НИ сега са финансово самоубийство, а брокерска комисионна от порядъка на 15 000лв. е жив обир и дране.:)
това е точно така - радвам се че накрая
се престраши да го напишеш
позволил съм си само една поправка в поста ти
за да не обяснявам много
и веднага
си признавам че червеното е мое
за да е супер достоверно
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
ТУК НЯМА ЧОВЕК ОТ ПОВИШИТЕЛИТЕ , който да се води богат
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Това го потвърждавам.....Аз много се чудех от липса на пари ли е или хората са си такива мизерници....Нагледал съ, се на ужасяваща мизерия и спред мен причината не е бедността а мързела и простотията...За каква бедност говорим като са ходили до тоалетна и пуснали само водата без да почистят...Дамски превръзки в тоалетната чиния.Тая мизерия не е от бедност...
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение[USER="42383"] Мизерията, която видях при огледи на апартаменти и даже къщи за по над 100 хил. евро е просто покъртителна.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
След време ще направя специална тема по въпроса, че тук могат да го изтрият модераторите. Колебая се за заглавието между Брокерски фантазии и Приказки от 1001 нощ. Още малко материал събирам, ти ще си с едно от главните участия в темата, имам скрииншот и на поста ти за апарта с 20% доходност
.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ти такива глупости си изфантизира, че когато написах да пуснеш този скрииншот се скри като мишкаНе лесно да си измисляш и да лъжеш, а после да се криеш, но продължавай да ти видим акъла !!!
. Още малко материал събирам, ти ще си с едно от главните участия в темата, имам скрииншот и на поста ти за апарта с 20% доходност
.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМалиййй, чета и не вярвам на очите си. Ма перонЯ е подивял от злоба.
.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Днес умрях от смях като прочетох пост на Лева, който по негови думи ( и тук съм направил скрииншот да няма после отричане като при Дъри) притежава състояние от 2 милиона лева в пари и имоти е станал в 5.45 сутринта да напише че имотите се повишили с 35%, а като отвориш статията става въпрос за последните 5 години. Не знам как мислят останалите, но за мен е меко казано странно човек притежаващ такива активи да прави това
Не лесно да си измисляш и да лъжеш, а после да се криеш, но продължавай да ти видим акъла !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И как точно с 3к лева се спестяват пари за сносен имот на хубаво място? Особено след като вечеря за двама ти е сто кинта. А едно дете струва майка си и баща си.
При настоящите цени един двустаен е 200к, тристаен е минимум 300к, четиристаен 400к-500к и нагоре. Евро при това.
В тия пари ти вкарвам и изплащане на една ипотека от 1500 лева(с подобаващо самоучастие) и 500 лева ежемесечни спестявания!
И ако не живееш, както се казва - на кренвирши и лютеница с този доход, пак няма да ти стигнат за читав имот на наистина добро място.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
ТУК НЯМА ЧОВЕК ОТ ПОВИШИТЕЛИТЕ , който да се води богат
дори и по най занижените критерии
това са брокери или чисти клакьори на брокери
и го правят за пари - дневна надница. Не знам как мислят останалите, но за мен е меко казано странно човек притежаващ такива активи да прави това
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар