Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Различните мнения се уважават тогава, когато са подплатени с факти, числа и анализи. Моята позиция е винаги била придружавана с конкретни примери.
Досега нищо разумно не съм чул нито от теб, нито от останалите повишители. Вие едно към едно копирате брокерските статии - най-достъпните имоти били в София, имотите пазели от инфлация, имотите били добра инвестиция и още купища лъжи и дрънканици, за които не предоставяте нито едно доказателство или поне опит за такова.
Дори горното ти изказване е типично хлапашко.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Аз ти подсказвам, ти ако искаш се сещай
После само не се чуди защо никоя жена (или мъж, при теб не е сигурно) не се задържа около теб.
За 10ти път - не съм брокер (не всеки, който е на различно менние от теб, упражнява тази "професия").
Досега нищо разумно не съм чул нито от теб, нито от останалите повишители. Вие едно към едно копирате брокерските статии - най-достъпните имоти били в София, имотите пазели от инфлация, имотите били добра инвестиция и още купища лъжи и дрънканици, за които не предоставяте нито едно доказателство или поне опит за такова.
Дори горното ти изказване е типично хлапашко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Откога казването на истината е мрънкане?
А да, забравих, за вас брокерите понятието истина не съществува.
После само не се чуди защо никоя жена (или мъж, при теб не е сигурно) не се задържа около теб.
За 10ти път - не съм брокер (не всеки, който е на различно менние от теб, упражнява тази "професия").
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Поради същата причина, заради която ти не купуваш, а само мрънкаш
А да, забравих, за вас брокерите понятието истина не съществува.
Коментар
-
Дори и да могат да я купят - защо да не купят 100 пъти по-високо качество на същата цена извън БГ е въпросът.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако има пазар на който купувачите не могат да си купят стоката на над 90% от процента потенциални купувачи ,как ще се осъществява и как ще съществува изобщо пазар ???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако има пазар на който купувачите не могат да си купят стоката на над 90% от процента потенциални купувачи ,как ще се осъществява и как ще съществува изобщо пазар ???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Тя темата е ясна цените достигнаха нива при които на над 90% от българите вече им е все тая дали ще нарастват повече
А те тепърва ще нарастват още
Тия дето миналата година обясняваха че цените са балон следващата ще са съгласни уше да си отрежат само да може да купят на цените от миналата година
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеАко обичате спрете със заяжданията и пишете по темата.
А те тепърва ще нарастват още
Тия дето миналата година обясняваха че цените са балон следващата ще са съгласни уше да си отрежат само да може да купят на цените от миналата година
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Може да си искал да кажеш нещо друго, но начина по който е написано е показ на желание да се вдигнат данъците и да почнем да продаваме сривайки цените от това....
Ако кажеш ама аз само теоретично не фърфи. Няма теоретична възможност да се вдигнат имотните данъци с пъти в кратък срок..... Това е просто невъзможно. Теоретично е възможно по 10% примерно няколко години или 1 път 20-30% и т.н....
Коментар
Коментар