Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
накавтъков, само не ми казвай, че от инвестора са те поканили
След нова година щели да го пуснат за постоянно
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Как да ги броим 2000 като това са цели 10% от горе?Ти така ако смяташ всичко, с лекота и цели 10 процента за теб са нищо...не знам...заплатата която си видял е брутна и се дава след 3,тата година служба в компанията....това са 1474 лева нето ,ваучерите са 60 лева.,след третата година взимаш чисто 1534 лева.
Ваучерите бяха 80 лева по спомен.
С данъчна отстъпка 9000 лева за 2 деца.... Смятай. Не е зле...
Цените във Вазов ще ударят тавана :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
накавтъков, само не ми казвай, че от инвестора са те поканили
Коментар
-
Гледай мача ,нали ти обясних че от добър голмайстор обикновенни треньор не става,защото му липсва страничния поглед и обективното мислене.Това кой какво е построил ,купил и продал не е фактор ,щом са ме поканили хората и то от най всиоко ниво те знаят ,наясно са с мен и това какво мога.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://btvnovinite-bg.cdn.ampprojec...abilizira.html
Топ интервю на Янис Варуфакис,прочетето го,кратко е но изключително точно,ясно и коректно.
Заедно с Ципрас извъртяха перфектно ЕС и Меркел да им дадат пари...но все пак всичко което казва за ЕС е в десетката
щото за сега само се маже отдире с вАзелина и си мисли, че е мехлемпрепоръка е
Коментар
-
Как да е чел като е вкаран от комунистическата партия БКП в АЕЦ Козлодуй ,защото дядо му е бил партизанин ограбвал мандри около Плевен .
След като му е осигурено топло място в АЕЦА от там вече той е спрял развитието си ,дори сега ако стане недай си боже авария в АЕЦА такива тиквеници като него ще ни затрият защото те отдавна са забравили как да реагират ако изобщо някога са занели .
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ами какво да си мисля за човек който нищо не е построил нищо не е купил нищо не е продал и който има самочувствието да познава пазара на НИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеКолеги, вчера ходих до Лидъла и ме плесна нов билборд - 1900 лева вече заплата за касиерки – ваучери и т.н. .... Бройте ги 2000....
Всичкото касиерки в Лидъл скоро собственици във Вазов и наемодатели на ИТ-тата виртуални инвеститори :-))))
Това е по-скоро ПР акция с елементи на брошура за наивници...иначе взимаш едни пари ако, ако, ако и тн.. накрая се налага да лепиш билборди, че по нормалните канали не ти кълват.
ако разчиташ на тези професии да са фактор на пазара (в тази му фаза на развитие) - напразно се надяваштова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
https://btvnovinite-bg.cdn.ampprojec...abilizira.html
Топ интервю на Янис Варуфакис,прочетето го,кратко е но изключително точно,ясно и коректно.
Заедно с Ципрас извъртяха перфектно ЕС и Меркел да им дадат пари...но все пак всичко което казва за ЕС е в десетката
- 1 like
Коментар
-
Нищо не мисля ,просто споделям факти ,не се имам за специалист като вас ,но пак казвам проблема е в отношението .
Да нападаш и да се изказваш без да познаваш човека е лош признак за този който го прави .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеКолеги, вчера ходих до Лидъла и ме плесна нов билборд - 1900 лева вече заплата за касиерки – ваучери и т.н. .... Бройте ги 2000....
Всичкото касиерки в Лидъл скоро собственици във Вазов и наемодатели на ИТ-тата виртуални инвеститори :-))))Last edited by nkavrakov1982; 11.12.2021, 20:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Старите строителства са просторни, планирани добре, само ремонт им трябва.
А каките след 35г са си малко втора категория, правят много номера, както съм се убедил и са с комплекс на стара мома.
А пък младичките са диви и са от дигиталното поколение,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Той е обявен 5%м, значи реално ще иде към 7% ПОНЕ
Инак звучиш като един малък Ердоганчо - как 5% е по-малък дефицит от 2%, затуй лирата падна с 50% за една годинаОт неграмотен прочит на икономиката.
От друга страна в момента е добре да се взимат кредити като теб щото лихвите ги няма. Проблема при държавните взимания е че те не се връщат , а на падежа се взима нов....Тогава каква ще е лихвата вече е неясен момент.
БХ в 1 момент като беше поотпуснал кредитите ни информира, че не се били мерили в милиарди , а в проценти от БВП. Така и тези за 3 години казаха, че немало да кинат 50 млрд.... Много успокояващо ще бъде има нема по 25К на работещ.... Та тва навява размисли за стойността на Артията и последиците за имотите...
ПП Крети, що се стесняваш само не разбирам Пусна ни мухата, че някоя Турска банка ще забогатее от теб дистанционно и не ни даваш възможност да ти позавиждаме.... Айде де сподели поне видял ли са на видео това дето ще му плащаш наем на банката и агенцията ?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 11.12.2021, 20:09.
Коментар
Коментар