If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Леко се отклонихме от темата, а тя е, че поскъпналите цени на имотите, въобще не поевтиняха последната година, камо ли за Laconici , продали през далечната пролет на 22'ра година. Дали не са се самоубили тези хрисими хора?
иии, какво стана с тоя пророк!?
той грешна прогноза нямаше и целия перон ставаха на крака да го аплодират и фанатично да го цитират
голям смях беше, цяла година
с кой ли ник ще дава новите прогнози сега
Леко се отклонихме от темата, а тя е, че поскъпналите цени на имотите, въобще не поевтиняха последната година, камо ли за Laconici , продали през далечната пролет на 22'ра година. Дали не са се самоубили тези хрисими хора?
Съгласен съм, че 2024 ще има фалити на строителни фирми, агенции за недвижими имоти и тъпаци взели на зелено през последните 2г.. Даже не последните 2 години. Има хора получили инфаркти, които не дочакаха заветният акт 16.
Даже лично аз много ще се радвам ако има фалити на брокерези и ЧСИ почнат масово да разпродават имоти на скъсаняци. Обаче човек АКО ИМА ЦЕЛИЯТ НАЛИЧЕН КЕШ е за предпочитане да купиш имот.
2006-2008 купих доста двустайки.
Имотите се изплатиха от наеми, наемите се реинвестират. Пей сърце.
Съсаняци, които разчитат на заемен капитал ще берът ядове. Това е било и преди и сега ще е така. Ще има и такива, които ще стискат зъби и ще мизерстват за да изплатят с цената на здраве и семейство. Други директно ще потънат. Абе всяка жаба да си знае езерцето:-)
ратко, кога човек има 2 ръце с 10 пръста, дори с 1 пръст по-малко, боли, ама пак се живее. Не е като при други, на които им отсякоха ръцете, директно през китките.
Съгласен съм, че 2024 ще има фалити на строителни фирми, агенции за недвижими имоти и тъпаци взели на зелено през последните 2г.. Даже не последните 2 години. Има хора получили инфаркти, които не дочакаха заветният акт 16.
Даже лично аз много ще се радвам ако има фалити на брокерези и ЧСИ почнат масово да разпродават имоти на скъсаняци. Обаче човек АКО ИМА ЦЕЛИЯТ НАЛИЧЕН КЕШ е за предпочитане да купиш имот.
Съсаняци, които разчитат на заемен капитал ще берът ядове. Това е било и преди и сега ще е така. Ще има и такива, които ще стискат зъби и ще мизерстват за да изплатят с цената на здраве и семейство. Други директно ще потънат. Абе всяка жаба да си знае езерцето:-)
А бе брокери 2016г е минало свършено защо не спрете да я повтаряте като папагали.Тогава който е инвестирал в каквото и да било печалбата е била по-лесна.
Защо не говорите за 2006-2008г когато пак повтаряхте като папагали как имотите са сигурни и само ще растат нагоре??
И какво стана след това много хора си провалиха живота защото пак слушаха негодници като вас та даже трябваше да бягат от България защото нямат бъдеще.
2024г. е година на фалити за строителни фирми, агенции за недвижими имоти и тъпаци взели на зелено през последните 2г.
Има го и момента, че бързи и лесни пари, трябва да се затворят веднагически в нисколиквиден актив. Има една камара проучвания, че пари от хазарт, кражба и др. в категорията "паднали от небето"...не се ли набутат някъде, не само, че ще се загубят, но и изкривяват психиката. Това е един вид застраховка, която гарантира, че няма да се върнат обратно. А ако носят и някой лев доходност, все е бонус.
А бе брокери 2016г е минало свършено защо не спрете да я повтаряте като папагали.Тогава който е инвестирал в каквото и да било печалбата е била по-лесна.
Защо не говорите за 2006-2008г когато пак повтаряхте като папагали как имотите са сигурни и само ще растат нагоре??
И какво стана след това много хора си провалиха живота защото пак слушаха негодници като вас та даже трябваше да бягат от България защото нямат бъдеще.
2024г. е година на фалити за строителни фирми, агенции за недвижими имоти и тъпаци взели на зелено през последните 2г.
Не ми е отоговорил Жижо.Иначе мисля справедливата цена е некъде около 40 лева.По-високо си е набутване.
Ами, не си далеч от истината...аз съм ги купил на 26, а дивидента, който съм получил от тях, сигурно се изразява в хиляди %-ти. Пазя си всички разписки от годините, ще ми е интересно да пием по бира и ти като счетоводител, да ми ги сметнеш.
иначе аз съм убеден, че след 5г кавръчето ще взима повече дивиденти окотлкото лорда взима дивидент+наем - само да не се пречупи и да си следва стратегията
Те OXY намалиха много дивидента,защото имат много дълг и гледат да го намалят.Иначе си прав.Дивидентите растат 10-15 % годишно, а наемите хич.
Коментар