Първоначално изпратено от Minka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Ново строителство ул. Оборище:
Оборище 26
В допълнение към по-горното, очаква се и нов строеж на ул. Търново/Асен Златаров. Цените се въртят на зелено около 6 000 евро/м2. На зелено. И двата проекта.Last edited by Minka; 12.02.2022, 17:45.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Тази песен, че след Х месеца се връщаме в офиса, ни я пеят вече ДВЕ години. Последно ни казаха, че през 23-та може би, евентуално, ще ходим в офиса един или два пъти в седмицата...
Идеята тук е, че много платежоспособни колеги, вместо да си купят по-голям апартамент, инвестираха в къща в провинцията. Това малко е намалило надуването на балона в София, но за сметка на това е увеличило много селските имоти. Защото при тях предлагането е оскъдно и 10к купувачи са достатъчни, за да надуят балона на "село".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
А колко е комисиона и кой осигурва подръжката
Да не излезе че целия наем заминал
https://sanstefanoplaza.com/novini/3...-stefano-plaza
Вероятно едно 20% най-малко папат. А може и повече, защото те и осигуряват наематели.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е защо пък баш в Родопите. Това е място за почивка, не за работа. Пушка, СУВ 4х4, спрей за мечки, 4 песа и ток на оградата и генератор и без кака щот ще и писне на 48 ия час. И си готов.
Хомо ще сме докато свят светува. Който не го предложи, няма да има хора. Доста (към 10-на) им теглиха майни само за 2 дена в офис-а. По добре 1000лв по малко (5 вместо 6) ама да си вкъщи на теферич а не по 2 часа в задръстване + ядене на боклуци на обядНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Никой не слугува там. Ползват се профи посредници за наеми и управление като Клийвс и немаш грижа. Но на тез нива това не е за мен. Ще ги глътне някой як всичките с дискаунт и ще си е затворил кръга с наемоотдаването.
Да отговоря и на Джони...нещо което съм проспал а имал опция да го купя на 2000€ няма да го купя ако и да ми го смъкнат от 5 на 3К. Принцип.
Да не излезе че целия наем заминал
Коментар
� -
Стига с тоз Хоум офис, овцете и там нарупаха здраво. След 5 месеца епидемията приключва, да не обяснявам тук защо и как, че е дълго и не е по темата. И айдеее, пак потегляме към истинска работа. Измишльотини от типа са възможни в малко сфери.
Идеята тук е, че много платежоспособни колеги, вместо да си купят по-голям апартамент, инвестираха в къща в провинцията. Това малко е намалило надуването на балона в София, но за сметка на това е увеличило много селските имоти. Защото при тях предлагането е оскъдно и 10к купувачи са достатъчни, за да надуят балона на "село".
- 1 like
Коментар
� -
Ела на оглед приятелски уж за наем. Ще ме гониш с парата, гарантирам ти. Ще се чудя как да се отърва от теб.
ПС: Гледай за 3300 какво има. Точно на Оборище до Лили Иванова.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...vor&f1=1&fe7=1Last edited by ejonny2376; 12.02.2022, 13:13.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
exxs,
Номинално на повечето квартали са минати нивата.
Реално не сме достигнали изобщо пик-а от 2008-ма.
Тепърва има катерене нагоре.
Така и така пускам пост. Помните ли "едно време" имаше тема "Дау 20 000 - навлизаме в опасна територия".
Там доста дебати водих колко "опасна" ще е всъщност. Сега няколко години по-късно, хубаво е да си дадем сметка, че за да я стигнем тази опасна територия ще е нужен краш от магнитуда на 2007-2008.
Просто храна за размисъл
По-лошата част е, че е доста вероятно тези нива да ги видим отново, просто е още рано.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тепърва ще се наиграят всички,които са заложили твърдо на хоум офиса,като на нещо което им е дадено твърдо в перспектива.Кой ти гарантира че ще работиш дистанционно така,че да си реорганизираш целия живот в тази насока ?
Къде е записано,че ти или който и да е ще работи дистанционно и занапред,че да се изнасяш,къщи да правиш ..и т.н.
Утре буквално всичко ще върнат в офисите...и това го казвам със сигурност,защото дистанционната работа води до ниска ефективност,да не говоря за щетите които нанася в социална гледна точка на хората,поради липса на нормално общуване...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1 Много колеги така направиха. Но инфраструктурата дори в столицата е лоша. По селата далеч е потресаваща. Не става въпрос само за чистене на сняг. Нито само за недостига на лекари в София и липсата им далеч от нея. Пробвал съм в Родопите цяло лято. Тока е дискотека. Докато клетката на оператора има нафта, всичко 6. Но като няма ток повече от ден и батерията на лаптопа пада. А веднъж някой беше гепил нафтата на клетката и като спря тока - отпуска! Ако искаш в селска къща 4 неща ти трябват - 2м дувар, хидрофор, генератор и пушка. И пак няма кой да почисти пътя зимата. И пак няма лекар на 100 км. А за опера не ми се говори дажеLast edited by bulgarian lev; 12.02.2022, 02:35.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Абе ако се дава на ден все трябва да слугуваш.
Да отговоря и на Джони...нещо което съм проспал а имал опция да го купя на 2000€ няма да го купя ако и да ми го смъкнат от 5 на 3К. Принцип.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
80 квадрата кофтор 370к. Продължавай да мечтаеш, хахаха. След 20 години при средна инфлация 5% може би.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар