IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Ама ти и ддс ли внасяш.Ай стига хуморески.
    Е кЪ бре,,,
    Стига да го платиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Кръстова е, нЕма с'ми да ти пиша изобщо, мое си мечтаеш само за тоя лукс, в който не е живяно изобщо.

Упсс, да ти кажа хонорара, срещу който бих работил за услуга по покупка от твоя страна - 5%...
      Това без ДДС-то ...
      Ама ти и ддс ли внасяш.Ай стига хуморески.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Пиши на ЛС подробности за локацията. 2021 ме притеснява - не съм фен на най-новото строителство, все пак искам сградата да издържи поне 20-30 години, а при тези сгради няма гаранция.
        Ако не е непосредствено (максимум 500 метра) до парк (Южния, Борисовата) или ако се намира в Манастири, Ливади, Папури, Хладилници, Вади, Витоши и подобни недоразумения - няма смисъл да пишеш, не се интересувам (мерси за офертата все пак)...
        Кръстова е, нЕма с'ми да ти пиша изобщо, мое си мечтаеш само за тоя лукс, в който не е живяно изобщо.

Упсс, да ти кажа хонорара, срещу който бих работил за услуга по покупка от твоя страна - 5%...
        Това без ДДС-то ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

драсни и на мене
          И на мен моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ще, ще , ще тука някои 7 години щекат, други си инвестираме. Ето, ярък пример Кавръчето ЦЕЛИ 5 години чака спада , а през това време от младеж, стана на чичак

https://www.economic.bg/bg/a/view/ka...ladezhi-106157
            "Изгодно"ли е ГПР-то?

Коментар

Ще ти драсна на л.с., че тук Ептен ше скъсат синджира...
              драсни и на мене
              препоръка е

Коментар

РЕАЛНИ. Тераса с маунтин вЮ...
                2021
                Пиши на ЛС подробности за локацията. 2021 ме притеснява - не съм фен на най-новото строителство, все пак искам сградата да издържи поне 20-30 години, а при тези сгради няма гаранция.
                Ако не е непосредствено (максимум 500 метра) до парк (Южния, Борисовата) или ако се намира в Манастири, Ливади, Папури, Хладилници, Вади, Витоши и подобни недоразумения - няма смисъл да пишеш, не се интересувам (мерси за офертата все пак)...

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Ти сигурен ли си че знаеш какво е опция?
                  Само ти знаеш от целия форум

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Въпросът е върху какво ще е кол-опцията при положение че си като костенурка (цялата собственост ти е на гърба)
                    Ти сигурен ли си че знаеш какво е опция?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Кат се откажат да платят ЧСИ-то ще им ги върне ли :-)
                      Явно има пак некви схеми....:-)
                      Песи, с търговете нещата не стоят по този начин. Маверик ще ти обясни.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Кой район? Коя година строено? 235 реални или с общи части? Скосявания? Тераси в повече?
                        РЕАЛНИ. Тераса с маунтин вЮ...
                        2021

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми нали половината фирми на тая борса ако я няма държавата нищо не генерират.Фейса е куха фирма Мъуск е същия кухавел..Рухне ли пенсионната система народа ще излезе по улиците и ще станат само борси морси и нам кво си...Нищо не е вечно.
                          Надценяваш народа и подценяваш живота който имаме сега. Може да стане много по-труден, както е бил някога....Т.е. Западните пенсионери може да позабравят за круизите ама поне ще имат леб на масата / за топло не е сигурно/

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми нали половината фирми на тая борса ако я няма държавата нищо не генерират.Фейса е куха фирма Мъуск е същия кухавел..Рухне ли пенсионната система народа ще излезе по улиците и ще станат само борси морси и нам кво си...Нищо не е вечно.
                            Фейса дори да е кух, други не са кухи. Експозицията ми във Фейса е под половин процент.
                            Народът като излезе на улицата, пак ще има компании, пак ще има икономика, пак ще се призвежда и ще има печалби. Да, ще има преразпределение на благата. Но светът няма да загине.

Виж, ако живеехме в Северна Корея нещата (за нас) щяха да изглеждат по друг начин. За щастие обаче не живеем там.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ще ти драсна на л.с., че тук Ептен ше скъсат синджира...

Коментар

Не ги губят изобщо...

Коментар

Working...
                                X