Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Кръстова е, нЕма с'ми да ти пиша изобщо, мое си мечтаеш само за тоя лукс, в който не е живяно изобщо.
Упсс, да ти кажа хонорара, срещу който бих работил за услуга по покупка от твоя страна - 5%...
Това без ДДС-то ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Пиши на ЛС подробности за локацията. 2021 ме притеснява - не съм фен на най-новото строителство, все пак искам сградата да издържи поне 20-30 години, а при тези сгради няма гаранция.
Ако не е непосредствено (максимум 500 метра) до парк (Южния, Борисовата) или ако се намира в Манастири, Ливади, Папури, Хладилници, Вади, Витоши и подобни недоразумения - няма смисъл да пишеш, не се интересувам (мерси за офертата все пак)...
Упсс, да ти кажа хонорара, срещу който бих работил за услуга по покупка от твоя страна - 5%...
Това без ДДС-то ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ще, ще , ще тука някои 7 години щекат, други си инвестираме. Ето, ярък пример Кавръчето ЦЕЛИ 5 години чака спада , а през това време от младеж, стана на чичак
https://www.economic.bg/bg/a/view/ka...ladezhi-106157
Коментар
-
Ще ти драсна на л.с., че тук Ептен ше скъсат синджира...препоръка е
Коментар
-
РЕАЛНИ. Тераса с маунтин вЮ...
2021
Ако не е непосредствено (максимум 500 метра) до парк (Южния, Борисовата) или ако се намира в Манастири, Ливади, Папури, Хладилници, Вади, Витоши и подобни недоразумения - няма смисъл да пишеш, не се интересувам (мерси за офертата все пак)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ти сигурен ли си че знаеш какво е опция?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Въпросът е върху какво ще е кол-опцията при положение че си като костенурка (цялата собственост ти е на гърба)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Кат се откажат да платят ЧСИ-то ще им ги върне ли :-)
Явно има пак некви схеми....:-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Кой район? Коя година строено? 235 реални или с общи части? Скосявания? Тераси в повече?
2021
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми нали половината фирми на тая борса ако я няма държавата нищо не генерират.Фейса е куха фирма Мъуск е същия кухавел..Рухне ли пенсионната система народа ще излезе по улиците и ще станат само борси морси и нам кво си...Нищо не е вечно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми нали половината фирми на тая борса ако я няма държавата нищо не генерират.Фейса е куха фирма Мъуск е същия кухавел..Рухне ли пенсионната система народа ще излезе по улиците и ще станат само борси морси и нам кво си...Нищо не е вечно.
Народът като излезе на улицата, пак ще има компании, пак ще има икономика, пак ще се призвежда и ще има печалби. Да, ще има преразпределение на благата. Но светът няма да загине.
Виж, ако живеехме в Северна Корея нещата (за нас) щяха да изглеждат по друг начин. За щастие обаче не живеем там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Кат се откажат да платят ЧСИ-то ще им ги върне ли :-)
Явно има пак некви схеми....:-)
Коментар
-
Не ги губят изобщо...
Явно има пак некви схеми....:-)
Коментар
Коментар