Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
И аз това очаквах, но лудия диктатор ни направи брутален подарък. И демографията ще оправим! И цените на НИ и наемите ще са само нагоре.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
От 7000 бежанци от Украйна само 4 бройки са подали документи за статут,останалите са при познати,по хотели,временно,или поемат в друга посока.
Това е математиката,казват че била точна наука .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Някъде прочетох, че е в Бурас. Добър ход дългосрчно, стига да е в или около Лазур. Но и Зорница и Изгрев да е - вижте цените са над 1000е 2. Градът се пълни и пак има желаещи. А и да не го продаде веднага, да си го има няколко години за лично ползване си е бонус само по себе си. И в най-скапаните времена пре 90те, имотите в Бурас си бяха относително скъпи. Така ще за в бъдеще.
Има бонус потребителски кредит на "изгодно" ГПР от 10%.
Коментар
� -
И аз това очаквах, но лудия диктатор ни направи брутален подарък. И демографията ще оправим! И цените на НИ и наемите ще са само нагоре.
Това е математиката,казват че била точна наука .
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
мхм розови еднорози акащи дъги
както вече неведнъж съм казвал, скоро туглите ще станат по лев за две
Коментар
� -
Аз визирах само колегите, но идват и архитекти и доктори - всяка добра локация ще намаже дебело, както с цените на НИ, така и с наеми.
както вече неведнъж съм казвал, скоро туглите ще станат по лев за дведействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениети му викаш "здраств", то ти вика "уй"!
тъй ли очакваш да мине разговора?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениети му викаш "здраств", то ти вика "уй"!
Коментар
� -
Тренирам за новите ми наематели - спипал съм си 50 грама Столична. Чета и речник, че съм го забравил езика вече. Здраств уй. Тъйсяч евро в месяц. Но всъщност не ми и трябва - те програмистите в целия свят знаят англиски!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Не знам какво пушиш или пиеш, но е добро, признавам ти го!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМладост 4 до Бизнес парка вече тръпнат, тръпнат!
Около Фантастико и Спорт депото...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7qj7qh&f1=1
4К м2 за ергенско таванче. Стигнахме и задминахме някои столици, ако гледаме конкретната обява. След финансова криза ще е на промоция на 3К м2 - направо без пари!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМладост 4 до Бизнес парка вече тръпнат, тръпнат!
Около Фантастико и Спорт депото...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеУтре е "свети първи". Милионите руски програмисти няма да получат възнаграждение за труда си, защото на много от тях работодателя им е чуждестранна компания, а Суифт не работи вече в Русия. Хората с тъга в душата си и лаптоп под мишница, ще тръгнат по света. Само 0,05% от тях да дойдат тук и ще видим цунами в цените на НИ, както и на наемите.
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар