IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Възможно ли е тези жилища, които са в строеж да се забавят, тези, които ще се започват да се забавят, а готовото с Акт 16 да обере търсенето? А цените?
    Ако до 10 дни се разберат,ЕЦБ ще вдигне шоково лихвите.
    И да не се разберат пак ще има свиване на ликвидността.
    Най лошия сценарии е световен конфликт.
    Ти как виждаш след такива зверски санкции за път назад и Путин да продължи да управлява когато света разбра че е луд ??

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Нищо не разбираш ,фактора е само един -цената на арматурата се вдига ,другото не е важно ,само стой и гледай умотворения !!! Ха ха
      Че то кой слага арматура в новите строежи да се вдига колко си иска

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
        Тази гадна война, никой не я очакваше в мащабите, в които се случва. Наложените санкции, също. Двете събития ще доведат до миграция на огромни маси от хора, както от Украйна, така и от Русия. Само 1% от тези маси да дойдат тук и цените на наемите и на НИ ще се изтрелят нагоре. Искам руски и украински програмисти да са ми наематели. Но не връщам и лекари.
        мои познати одесити идват към варна
        според тях за 5 дни, според мен задълго
        ергените около 40, живеещи в наследствени жилища е добре да поемат част от разходите
        иначе отрудените им родителки, ще настанят украинци на съседните ъглови кревати в детските стаи.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          Аз затуй съм тука - да се обогатя!
          Най вероятното което ще се случи е да обеднееш и да си смениш мирогледа за богатството...Богат ще е този който има една топла стаичка и какво да яде.На тебе ти е на майтап ама работата не е майтап

Коментар

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
            Само внимавай от кого се обогатяваш, че един в този форум само глупости пише и чака от 5 години имотите да поевтинеят.
            Така е, така е..... ти гледай какво нещо - само днес са скочили с над 30% в рубли!

Коментар

В момента всички международни доставчици на арматура са спрели да продават и чакат да видят с колко ще скочат цените. А ти чакай да паднат цените на имотите, при положение, че ни очаква нов скок на цените от всички категории.
              https://sales.bcpea.org/properties

Коментар

Тази гадна война, никой не я очакваше в мащабите, в които се случва. Наложените санкции, също. Двете събития ще доведат до миграция на огромни маси от хора, както от Украйна, така и от Русия. Само 1% от тези маси да дойдат тук и цените на наемите и на НИ ще се изтрелят нагоре. Искам руски и украински програмисти да са ми наематели. Но не връщам и лекари.
                Цецо мисля че още нищо не сме видели.Гледам поляците много се репчат...Страхувам се че ако от тяхна територия почне доставка на оръжия за Украйна Путин ще ги думне с една атомна бомба за изтрезняване

Коментар

Само внимавай от кого се обогатяваш, че един в този форум само глупости пише и чака от 5 години имотите да поевтинеят.
                  Last edited by cecostef; 28.02.2022, 15:13.

Коментар

• Тази гадна война, никой не я очакваше в мащабите, в които се случва. Наложените санкции, също. Двете събития ще доведат до миграция на огромни маси от хора, както от Украйна, така и от Русия. Само 1% от тези маси да дойдат тук и цените на наемите и на НИ ще се изтрелят нагоре. Искам руски и украински програмисти да са ми наематели. Но не връщам и лекари.

Коментар

В момента всички международни доставчици на арматура са спрели да продават и чакат да видят с колко ще скочат цените. А ти чакай да паднат цените на имотите, при положение, че ни очаква нов скок на цените от всички категории.
                      Възможно ли е тези жилища, които са в строеж да се забавят, тези, които ще се започват да се забавят, а готовото с Акт 16 да обере търсенето? А цените?

Коментар

Нищо не разбираш ,фактора е само един -цената на арматурата се вдига ,другото не е важно ,само стой и гледай умотворения !!! Ха ха

Коментар

Че кой не би!?
                          (ама в по-турбулентни времена ликвидността е по-важна от доходността)

От сабахлян апартите са с 30% по-скъпи (в рубли)
                          руския ОЛП двойно
                          клоновете на Сбербанк в ЕС са под натиск и ЕЦБ вече ги е предупредила, че до края на седм. може да не оцелят ...
                          Не знам у нас оперират ли руски банки?
                          Ако има и са дали кредити - ще станат ли предср. изискуеми.. ?
                          Има фирми дето активно търгуват с Русия и умуват плащанията откъде ще минават занапред...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Каврък, струва ми се че избързваш с глобал ефекта от военния конфликт. Изчакай, за да се случат тези сривове трябва да пострадат много сектори. Дано не се стига до там.
                            Ефекта е ценови шок , и в такава ситуация банките нямат избор ,от леко приземяване на самолета отиваме към твърдо такова .
                            В момента риска за зеленото е огромен защото заради войната има огромен шанс да не се довършат сградите и не случайно постнах линка от снощи на Поля Христова която е брокер от над 20 години и там попиля всичките мнения които и тук циркулираха за наемателите ,за покупката на жилище в момента и така нататък ,даде пример жената и с момента когато бомбандираха Югославия ,изобщо доста трезви оценки на базата на малоумията които и във форума се сипят относно жилищния пазар в момента .
                            Христова дори даде пример за богати свои клиенти от Сирия -сирийския вариант на Песимиста ,които забележи оставили всичките си имоти на един човек да ги пази от бомбите и заминали защото войната ги накарала да избягат ,ама не е зле да ги гледате тия линкове защотп ако не беше комично ,щеше да е трагично,има една приказка .

https://www.facebook.com/sdelkisimot...83606493900565

около 800 гледания

Войната в Украйна и пазарът на имоти у нас...
                            Войната в Украйна и пазарът на имоти у нас......

Коментар

Аз бих платил и за по-скъпи НИ, стига да се вдигнат и наемите, за да имам по-добър ROI.
                              Че кой не би!?
                              (ама в по-турбулентни времена ликвидността е по-важна от доходността)

От сабахлян апартите са с 30% по-скъпи (в рубли)
                              руския ОЛП двойно
                              клоновете на Сбербанк в ЕС са под натиск и ЕЦБ вече ги е предупредила, че до края на седм. може да не оцелят ...
                              Не знам у нас оперират ли руски банки?
                              Ако има и са дали кредити - ще станат ли предср. изискуеми.. ?
                              Има фирми дето активно търгуват с Русия и умуват плащанията откъде ще минават занапред...

Коментар

Ха ха ,а осъзнаваш ли че тези цени вече няма кой да ги плати ???
                                Спрели са да продават защото при разрастване на конфликта няма и кой да им плати доставките .
                                Аз бих платил и за по-скъпи НИ, стига да се вдигнат и наемите, за да имам по-добър ROI.

Коментар

Working...
                                X