IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Ей ся, точно на тебе ще тръгна да ти давам обяснения! Чакай.
    Няма какво да им се обясняваш на тея глуповати брокерчета.Пазара сам ще ги утрепе !
    Имоти в БГ е бита карта от много време и задаващата се криза ще занули доста смешници,който се мислят за някви бизнесмени и играчи

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Вчера спрях от пазара 5 (пет) имота...
      Тъй става, когато са непродаваеми. Изтрил си обявите демек - да не се дублирате с агенциите прекалено, че не е удобно като висят по 14 години

Коментар

Аа, пазара на олио ти го оставям... и към него нямам интерес.
        Още по-малко в обмяна на опит (сигурно как се пререждаме).
        В Бургас ли беше починал човека на опашката там?
        Не са хубави тия неща. Твърде много страсти.....
        Доста плосък опит да се правиш на интересен....като не си. Олиото е нагледен пример за инфлация на бързооборотните стоки, не съм споменал, че инвестирам в гранясващи стоки, ти се поФали, че не участваш в бавни сделки. Ето, аз участвам във всякакви сделки с различна скорост. Не само в имотни. Сподели ми ти в каква инвестиция можеш да ме изненадаш, като личен опит, май в никаква, предвид заяждането ти на дребно. Май осъзна колко олекваш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
          Хахахахахахахааа, колко неадекватно мнение и разбира се, не по темата. Да ти преброя ли мненията в темата за имоти, които "не те интересуват". Като каза бавни и тромави сделки, посочи в какви бързи и силно ликвидни участваш, щото и аз участвам в тези пазари, та да обменим опит в тези сделки?
          Аа, пазара на олио ти го оставям... и към него нямам интерес.
          Още по-малко в обмяна на опит (сигурно как се пререждаме).
          В Бургас ли беше починал човека на опашката там?
          Не са хубави тия неща. Твърде много страсти.....

Коментар

Имотите изобщо не ме интересуват.
            Като цяло бавните и тромави сделки не са ми по вкуса.
            Не е лошо да се замислиш как подобни събития тепърва ще се отразяват на м/у банковия пазар:

https://www.dnevnik.bg/biznes/2022/0...home_NaiNovoto

p.s.
            Да разбирам, че си се запасил за 6 мес. напред с олио?
            Колко спести 8-12 лв.?
            Хахахахахахахааа, колко неадекватно мнение и разбира се, не по темата. Да ти преброя ли мненията в темата за имоти, които "не те интересуват". Като каза бавни и тромави сделки, посочи в какви бързи и силно ликвидни участваш, щото и аз участвам в тези пазари, та да обменим опит в тези сделки?

Коментар

И ти се надяваш на балон в България ли?
              Като купих бургаския ми имот, олиото се намираше на 2,5лв. в Била на ул. Александровска. Сега е дабл, при същата лихва на миноритарния ми дял на ресурса за покупка. Кой печели?
              Имотите изобщо не ме интересуват.
              Като цяло бавните и тромави сделки не са ми по вкуса.
              Не е лошо да се замислиш как подобни събития тепърва ще се отразяват на м/у банковия пазар:

https://www.dnevnik.bg/biznes/2022/0...home_NaiNovoto

p.s.
              Да разбирам, че си се запасил за 6 мес. напред с олио?
              Колко спести 8-12 лв.?

Коментар

Ми отвори линка де!

32-ро място
                И ти се надяваш на балон в България ли?
                Като купих бургаския ми имот, олиото се намираше на 2,5лв. в Била на ул. Александровска. Сега е дабл, при същата лихва на миноритарния ми дял на ресурса за покупка. Кой печели?

Коментар

Ок за четвърто тримесечие става дума. То и на врабчетата е ясно, че за година е двуцифрен. Откъде го извади, обаче този 8,7% номинален?
                  Ми отвори линка де!

32-ро място

Коментар

Ама и вие чели-недочели.......

1. Това е само за Q4;
                    2. Реалния ръст е 3.7%, докато номиналния е 8.7%.
                    3. Найт франк цитират НСИ - да бяхте си взели статистиката направо от там...
                    4. Не на последно място - колко са надеждни всички данни...?
                    - при турците годишно скока го дават около 60%, ама инфлацията мина 50%, а те я дават 36%?!?

https://content.knightfrank.com/rese...-2021-8865.pdf
                    Ок за четвърто тримесечие става дума. То и на врабчетата е ясно, че за година е двуцифрен. Откъде го извади, обаче този 8,7% номинален?

Коментар

• Ама и вие чели-недочели.......

1. Това е само за Q4;
                      2. Реалния ръст е 3.7%, докато номиналния е 8.7%.
                      3. Найт франк цитират НСИ - да бяхте си взели статистиката направо от там...
                      4. Не на последно място - колко са надеждни всички данни...?
                      - при турците годишно скока го дават около 60%, ама инфлацията мина 50%, а те я дават 36%?!?

https://content.knightfrank.com/rese...-2021-8865.pdf

Коментар

3,7%, ако бъдем коректни. Къде са тези 3000€/м2 в крайни квартали? Посочи моля. Да ги мерим в км. от НДК или Св. Неделя. Щото за мен крайни са минимум 4км. от центъра на столицата.
                        Сигурно е имал предвид нещо на ул. Секвоя

Коментар

• Социалистката Корнела се грижи за бизнеса - иска форсмажор. Ако го приемат, който е купил на зелено, ще има да чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

А според теб тези 3% дали са верни, при положение че вече имаме оферти за 3000 Евро на квадрат в крайни квартали?
                            През 2021 ръстът при имотите надмина тройно (високата) инфлация.
                            3,7%, ако бъдем коректни. Къде са тези 3000€/м2 в крайни квартали? Посочи моля. Да ги мерим в км. от НДК или Св. Неделя. Щото за мен крайни са минимум 4км. от центъра на столицата.

Коментар

Къде сме ние в таблицата на поскъпване на имотите за 2021г.?

https://fakti.bg/imoti/661304-kade-j...naha-nai-mnogo

Балон ли.....?
                              А според теб тези 3% дали са верни, при положение че вече имаме оферти за 3000 Евро на квадрат в крайни квартали?
                              През 2021 ръстът при имотите надмина тройно (високата) инфлация.

Коментар

• Къде сме ние в таблицата на поскъпване на имотите за 2021г.?

https://fakti.bg/imoti/661304-kade-j...naha-nai-mnogo

Балон ли.....?

Коментар

Working...
                                X