Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Имам от всичко реално по нещо. Виртуални неща като акции и койни не ме интересуват....Въобще никакви инвестиции извън БЪлгария не ме интересуват.
Вируса и сега Украйна показаха рисковете.
п.п. Май наричаш златото - жълти койни!Last edited by blackaquarius; 27.02.2022, 20:53.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Покрай новините последните дни много си се объркал .
Щял съм да продавам...Не знам как да ти го напиша - аз се чудя как да разкарам кеша , а да взема още точно сега при много вероятна двуцифрена инфлация за следващите 5-10 години... поне....трябва да съм наистина меко казано луд....:-)
Объркал си се със стабилния ковид обяд,сега обаче трапезата ще е доста по постна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Да си беше разпределил активите. В сегашната ситуация трябва да лавираш с различните активи.
Вируса и сега Украйна показаха рисковете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Песимиста е губещ в тази ситуация,защото глада чука на вратата и той знае че ще продава.
Ще продават още много други като него,лавина от продавачи на жилища ще бъде заформена.
Затова е и тази нервност .
Щял съм да продавам...Не знам как да ти го напиша - аз се чудя как да разкарам кеша , а да взема още точно сега при много вероятна двуцифрена инфлация за следващите 5-10 години... поне....трябва да съм наистина меко казано луд....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Да си беше разпределил активите. В сегашната ситуация трябва да лавираш с различните активи.
Само че проблема е че той маниакално вярва в неговите имоти и локации,Еми ето оказахме се на прага на трета световна война(пак казвам да не дава Господ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Песимиста е губещ в тази ситуация,защото глада чука на вратата и той знае че ще продава.
Ще продават още много други като него,лавина от продавачи на жилища ще бъде заформена.
Затова е и тази нервност .Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Очаквам ТОВА да е най-смислено инвестираните 100 лева.
Филма за великия мъж на който нося името
https://www.youtube.com/watch?v=qV2I0zxWtCMНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИ това според теб е от сега?
Става за пръв и единствен път?
p.s.
Като закъса една кола в калта - как я вадиш?
Буташ назад, а после напред - за да използваш инерцията.
Е!
Като се закучи даден пазар какво правиш - ами пак същото /ако имаш сили за това/.
Събаряш цената /междувременно който се усети - купува/ и после пак тръгва нагоре.
p.s. Затова не е добре човек да се лишава изцяло от ликвидност, че не знае какви времена предстоят.
Като се нашие всичко в нисколиквидни активи..... всяко презапасяване (вкл. и с туу'ли) не е 'убаво.
Затова е и тази нервност .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеНямам идея дали е зъл замисъл или каквато и да е конспирация, но има 1 факт.
Има малко на брой печеливши , но за сметка на това в огромни размери / не проценти/ , за сметка на 99% от световното население, което ще плаща сметката - за храна, енергия и ''застраховка сигурност''
Става за пръв и единствен път?
p.s.
Като закъса една кола в калта - как я вадиш?
Буташ назад, а после напред - за да използваш инерцията.
Е!
Като се закучи даден пазар какво правиш - ами пак същото /ако имаш сили за това/.
Събаряш цената /междувременно който се усети - купува/ и после пак тръгва нагоре.
p.s. Затова не е добре човек да се лишава изцяло от ликвидност, че не знае какви времена предстоят.
Като се нашие всичко в нисколиквидни активи..... всяко презапасяване (вкл. и с туу'ли) не е 'убаво.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕми не си ли?!?
Само гледай как ги наплиташ едно подир друго!
Най-характерното за всички конспиратори е, че те си изграждат теорията постфактум - т.е. напасват теорията към фактите /вместо обратно, както е редно - да сравняват фактите с теорията/, за да им се получи. При това се взимат само онази част от детайлите, които я подкрепят, останалите се неглижират.
Няма чак такива врачки, човек! Да, понякога отстрани така изглежда - сякаш има скрит зъл замисъл, но дори и злите планове никога не се реализират така, както са били замислени. Еле пък с такава фина прецизност - и то за период от години..... Ай сиктир тия кристални кълбета, а!
Има малко на брой печеливши , но за сметка на това в огромни размери / не проценти/ , за сметка на 99% от световното население, което ще плаща сметката - за храна, енергия и ''застраховка сигурност''
Това се случва след смачканата воля за съпротива поради ужасният грипен вирус....
Напасване на факти :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.02.2022, 18:59.
Коментар
-
Оня ден го написах и Юлката ме направи конспиратор номер 1.
А ако погледнеш само чистите факти остават подозрения.
1. Създава се изкуствено напрежение.
2. В момент когато енергията - газа е по 3 или по 5 вече не знам. Без причина !
3. Всъщност причината е не пускането на Северен поток 2 . И резултата е тройни приходи за Русия. Ами те въобще няма да искат да го пускат. Защо им е да наводняват пазара с количества и да свалят цената ?!
4. После избамкват една междинна държава дето вдига МНОГО шум щото са я прескочили и без да искат ще повредят нейната газопреносна мрежа.... война
5 Арабите и Американците возят пачки с танкери.
6. Китайците последните 2 години изкупуват храна по света като обезумели....Дали не са били наясно ? ! А и за да мълчат имат поток тънкана от Русия....
8 С цената на 100К живота в Украйна говорим за трилиони печалба годишно и няколко милиона МЛАДИ емигрантки и деца от Украйна за одъртелият Запад....
И т.н. Безкрай са нещата и много от тях миришат.... Конспирации се правят с лекота. Коя грешна , коя вярна все тая сметката я плащаме ние обикновените хора и най-вече Украинците....
Само гледай как ги наплиташ едно подир друго!
Най-характерното за всички конспиратори е, че те си изграждат теорията постфактум - т.е. напасват теорията към фактите /вместо обратно, както е редно - да сравняват фактите с теорията/, за да им се получи. При това се взимат само онази част от детайлите, които я подкрепят, останалите се неглижират.
Няма чак такива врачки, човек! Да, понякога отстрани така изглежда - сякаш има скрит зъл замисъл, но дори и злите планове никога не се реализират така, както са били замислени. Еле пък с такава фина прецизност - и то за период от години..... Ай сиктир тия кристални кълбета, а!
Коментар
-
С него всичко е наред. Повтаря едно към едно Американските операции в предните години в други държави съобразено със силата на Украйна / много над Либия и Ирак е/
Тъй да се каже не е измислил нищо ново...само копира....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Мне , европейците ще я плащат най вече цената , щото те са проксито на хамериканците но санкцийте ще ударят имено европейцитение както винаги сме "барабар петко с мъжете" и въобще и помен няма да се опитаме да извлечем изгода от ситуацията .
Ние.... без коментар.... Рускоплатените казват , че руснаците са на разходка в Украйна, за да не ни плашели.....:-), а онези от НПО-тата първи въвеждат санкции без мисъл за последиците за нас....щото някой така им е наредил и те са отличници и гледат да са първи....
Пародия....
- 1 like
Коментар
Коментар