IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
    в селдващите 5- 10 години парица ще е царица повече от всякога .. единствено този, който държи ресурсите ще е в по благоприятна позиция от този с кеша
    хляб 200лв примерно , царица парица ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Имам от всичко реално по нещо. Виртуални неща като акции и койни не ме интересуват....Въобще никакви инвестиции извън БЪлгария не ме интересуват.
      Вируса и сега Украйна показаха рисковете.
      Имаш ли злато и земеделска земя?
      п.п. Май наричаш златото - жълти койни!
      Last edited by blackaquarius; 27.02.2022, 20:53.
      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• в селдващите 5- 10 години парица ще е царица повече от всякога .. единствено този, който държи ресурсите ще е в по благоприятна позиция от този с кеша
        действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Покрай новините последните дни много си се объркал .
          Щял съм да продавам...Не знам как да ти го напиша - аз се чудя как да разкарам кеша , а да взема още точно сега при много вероятна двуцифрена инфлация за следващите 5-10 години... поне....трябва да съм наистина меко казано луд....:-)
          Нищо,сега като прасне една финансова кризичка и ще хрупкаш тухли.
          Объркал си се със стабилния ковид обяд,сега обаче трапезата ще е доста по постна.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Да си беше разпределил активите. В сегашната ситуация трябва да лавираш с различните активи.
            Имам от всичко реално по нещо. Виртуални неща като акции и койни не ме интересуват....Въобще никакви инвестиции извън БЪлгария не ме интересуват.
            Вируса и сега Украйна показаха рисковете.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Песимиста е губещ в тази ситуация,защото глада чука на вратата и той знае че ще продава.
              Ще продават още много други като него,лавина от продавачи на жилища ще бъде заформена.
              Затова е и тази нервност .
              Покрай новините последните дни много си се объркал .
              Щял съм да продавам...Не знам как да ти го напиша - аз се чудя как да разкарам кеша , а да взема още точно сега при много вероятна двуцифрена инфлация за следващите 5-10 години... поне....трябва да съм наистина меко казано луд....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Да си беше разпределил активите. В сегашната ситуация трябва да лавираш с различните активи.
                Това му беше обяснявано от множество други потребители,не от мен.
                Само че проблема е че той маниакално вярва в неговите имоти и локации,Еми ето оказахме се на прага на трета световна война(пак казвам да не дава Господ).

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Песимиста е губещ в тази ситуация,защото глада чука на вратата и той знае че ще продава.
                  Ще продават още много други като него,лавина от продавачи на жилища ще бъде заформена.
                  Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Очаквам ТОВА да е най-смислено инвестираните 100 лева.
                    Филма за великия мъж на който нося името
                    https://www.youtube.com/watch?v=qV2I0zxWtCM
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      И това според теб е от сега?
                      Става за пръв и единствен път?
                      p.s.
                      Като закъса една кола в калта - как я вадиш?
                      Буташ назад, а после напред - за да използваш инерцията.
                      Е!
                      Като се закучи даден пазар какво правиш - ами пак същото /ако имаш сили за това/.
                      Събаряш цената /междувременно който се усети - купува/ и после пак тръгва нагоре.
                      p.s. Затова не е добре човек да се лишава изцяло от ликвидност, че не знае какви времена предстоят.
                      Като се нашие всичко в нисколиквидни активи..... всяко презапасяване (вкл. и с туу'ли) не е 'убаво.

Коментар

Нямам идея дали е зъл замисъл или каквато и да е конспирация, но има 1 факт.
                        Има малко на брой печеливши , но за сметка на това в огромни размери / не проценти/ , за сметка на 99% от световното население, което ще плаща сметката - за храна, енергия и ''застраховка сигурност''
                        И това според теб е от сега?
                        Става за пръв и единствен път?
                        p.s.
                        Като закъса една кола в калта - как я вадиш?
                        Буташ назад, а после напред - за да използваш инерцията.
                        Е!
                        Като се закучи даден пазар какво правиш - ами пак същото /ако имаш сили за това/.
                        Събаряш цената /междувременно който се усети - купува/ и после пак тръгва нагоре.
                        p.s. Затова не е добре човек да се лишава изцяло от ликвидност, че не знае какви времена предстоят.
                        Като се нашие всичко в нисколиквидни активи..... всяко презапасяване (вкл. и с туу'ли) не е 'убаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                          Еми не си ли?!?
                          Само гледай как ги наплиташ едно подир друго!

Най-характерното за всички конспиратори е, че те си изграждат теорията постфактум - т.е. напасват теорията към фактите /вместо обратно, както е редно - да сравняват фактите с теорията/, за да им се получи. При това се взимат само онази част от детайлите, които я подкрепят, останалите се неглижират.

Няма чак такива врачки, човек! Да, понякога отстрани така изглежда - сякаш има скрит зъл замисъл, но дори и злите планове никога не се реализират така, както са били замислени. Еле пък с такава фина прецизност - и то за период от години..... Ай сиктир тия кристални кълбета, а!
                          Нямам идея дали е зъл замисъл или каквато и да е конспирация, но има 1 факт.
                          Има малко на брой печеливши , но за сметка на това в огромни размери / не проценти/ , за сметка на 99% от световното население, което ще плаща сметката - за храна, енергия и ''застраховка сигурност''
                          Това се случва след смачканата воля за съпротива поради ужасният грипен вирус....
                          Напасване на факти :-)
                          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.02.2022, 18:59.

Коментар

Оня ден го написах и Юлката ме направи конспиратор номер 1.
                            А ако погледнеш само чистите факти остават подозрения.
                            1. Създава се изкуствено напрежение.
                            2. В момент когато енергията - газа е по 3 или по 5 вече не знам. Без причина !
                            3. Всъщност причината е не пускането на Северен поток 2 . И резултата е тройни приходи за Русия. Ами те въобще няма да искат да го пускат. Защо им е да наводняват пазара с количества и да свалят цената ?!
                            4. После избамкват една междинна държава дето вдига МНОГО шум щото са я прескочили и без да искат ще повредят нейната газопреносна мрежа.... война
                            5 Арабите и Американците возят пачки с танкери.
                            6. Китайците последните 2 години изкупуват храна по света като обезумели....Дали не са били наясно ? ! А и за да мълчат имат поток тънкана от Русия....
                            8 С цената на 100К живота в Украйна говорим за трилиони печалба годишно и няколко милиона МЛАДИ емигрантки и деца от Украйна за одъртелият Запад....
                            И т.н. Безкрай са нещата и много от тях миришат.... Конспирации се правят с лекота. Коя грешна , коя вярна все тая сметката я плащаме ние обикновените хора и най-вече Украинците....
                            Еми не си ли?!?
                            Само гледай как ги наплиташ едно подир друго!

Най-характерното за всички конспиратори е, че те си изграждат теорията постфактум - т.е. напасват теорията към фактите /вместо обратно, както е редно - да сравняват фактите с теорията/, за да им се получи. При това се взимат само онази част от детайлите, които я подкрепят, останалите се неглижират.

Няма чак такива врачки, човек! Да, понякога отстрани така изглежда - сякаш има скрит зъл замисъл, но дори и злите планове никога не се реализират така, както са били замислени. Еле пък с такава фина прецизност - и то за период от години..... Ай сиктир тия кристални кълбета, а!

Коментар

С него всичко е наред. Повтаря едно към едно Американските операции в предните години в други държави съобразено със силата на Украйна / много над Либия и Ирак е/
                              Тъй да се каже не е измислил нищо ново...само копира....
                              Дано да е така. Именно, че посяга на същата религия, епаршия и държава от калибъра на Украйна.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Мне , европейците ще я плащат най вече цената , щото те са проксито на хамериканците но санкцийте ще ударят имено европейците ние както винаги сме "барабар петко с мъжете" и въобще и помен няма да се опитаме да извлечем изгода от ситуацията .
                                Разбира се , че за Европа е основната цена от санкциите. Бонуса е малко демография....
                                Ние.... без коментар.... Рускоплатените казват , че руснаците са на разходка в Украйна, за да не ни плашели.....:-), а онези от НПО-тата първи въвеждат санкции без мисъл за последиците за нас....щото някой така им е наредил и те са отличници и гледат да са първи....
                                Пародия....

Коментар

Working...
                                X