Selena, със същия успех е можело да изпиеш три кока коли, също толкова пазят от този вирус. Сериозно ако се развихри един скандал и както статистиката показва че ваксините са гола вода, дали компаниите ще върнат паритет или фон дер лаен ще им ги опрости,..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха - ти да си чувала някой луд, надрусан, пиян да си ПРИЗНАВА.
Ма другите трябва да ги търпим, колко по ги търпиш толкова по досадни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ами става, че в момента нещата са под контрол с ваксинирано население. Маски се носят само в градски транспорт, таксита и болнични заведения.
В офисите зависи от шефа на офиса.
На останалите места е свободно.
Носенето зависи от кривата на заразяване, която леко се вдигна с новия щам, но вече много малко хора умират.
Аз съм с три ваксини и както казах в друга тема не са ми пораснали опашка и копита.
Съветвам те да мислиш критично, а не да се информираш от фалшиви сайтове и социални мрежи.
Ма другите трябва да ги търпим, колко по ги търпиш толкова по досадниНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Я ми кажи какво става с безумието в Испания д асе носят маски,честно да ти кажа за мен това е супер извратено там,след всичко вече и продължават да ги носят в тия жеги,тоя народ окончателно се е сбъркал в Испания
В офисите зависи от шефа на офиса.
На останалите места е свободно.
Носенето зависи от кривата на заразяване, която леко се вдигна с новия щам, но вече много малко хора умират.
Аз съм с три ваксини и както казах в друга тема не са ми пораснали опашка и копита.
Съветвам те да мислиш критично, а не да се информираш от фалшиви сайтове и социални мрежи.Last edited by Selena; 29.07.2022, 21:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Експроприация е крайна вредна мярка. Има и по - фини механизми за разпределение. Иначе убиваш всеки стимул.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеРекордно нисък дял на необслужваните ипотеки в края на полугодието. Под три процента!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеСпоред статистиката ЮС икономиката била с втори пореден месец спад на бвп и въпреки, че според фед- а не било точно рецесиядали ще продължат с лихвените покачвания или тенденцията ще се обърне?
А ЕЦБ какво готвят през Септември, бедна ти е фантазията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеСпоред статистиката ЮС икономиката била с втори пореден месец спад на бвп и въпреки, че според фед- а не било точно рецесиядали ще продължат с лихвените покачвания или тенденцията ще се обърне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение
Кои са тез дето се смееха бе пич, ти си в някаква паралелна реалност.
Коментар
-
Когато тук говорех за силата на долара,всички се смееха,сега се оказа че долара цепи върхове и всичко се спасява натам...така че невежата не съм аз ,всички банки в Еврозоната още от години акостират в долари на финала ,така че толкоз за Еврозоната
Коментар
-
Това за вратовръзката си е от популизмите на Педро. Иначе по основната тема за доказването - вече е правено. Особени експертизи.
съдебната система го позволява при колективните искове. Правят се претеглени статистически експертизи и ако се докаже шикана банки и енергийни компании горят.
Подобна вълна от дела имаше, когато се доказа картел между почти всички продавачи на коли от 2006 до не помня коя години. Падаха се по 15% компенсации от цената на закупен нов автомобил и продавачите на коли, били те производители или посредници го издухаха…Да речем колата струва 50 000 €. 15 % не е малка сума + лихви + съдебни разноски по основно и изпълнително дело.
Животът е по интересен от която и да е фикция. Сега представи си държава с действаща съдебна система, която реагира адекватно при големи дисбаланси.
Ще видим какво ще стане.
Коментар
-
Когато тук говорех за силата на долара,всички се смееха,сега се оказа че долара цепи върхове и всичко се спасява натам...така че невежата не съм аз ,всички банки в Еврозоната още от години акостират в долари на финала ,така че толкоз за Еврозоната
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Не съм разбрал, че си в долари, мислих, че си в лева/евро. Като се замисля, че в Европа има енергиен проблем, а САЩ си имат и газ и нефт, залагам пак на долар. В долари ще ми излезе по-изгодно след време да си купя имот. Може би е валидно и за тебе.
Иначе за твоите диви разбирания, кое е добро и кое е лошо... да не дава Господ да минем на корпоративен комунизъм и социализъм. Е тогава или си в матрицата или хвърчиш. Ама май нататък отиват нещата и ще ти се изпълни мечтата. Даже хората само ще искат държавна регулация, гарантирани дажби от енергия и храна. Чакам 16-30.9.2022г. да видим какво ще стане и дали Байдън ще е още Президент, имам интересно предчувствие.
Коментар
Коментар