Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха - ти да си чувала някой луд, надрусан, пиян да си ПРИЗНАВА.
Ма другите трябва да ги търпим, колко по ги търпиш толкова по досадни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ами става, че в момента нещата са под контрол с ваксинирано население. Маски се носят само в градски транспорт, таксита и болнични заведения.
В офисите зависи от шефа на офиса.
На останалите места е свободно.
Носенето зависи от кривата на заразяване, която леко се вдигна с новия щам, но вече много малко хора умират.
Аз съм с три ваксини и както казах в друга тема не са ми пораснали опашка и копита.
Съветвам те да мислиш критично, а не да се информираш от фалшиви сайтове и социални мрежи.
Ма другите трябва да ги търпим, колко по ги търпиш толкова по досадниНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Я ми кажи какво става с безумието в Испания д асе носят маски,честно да ти кажа за мен това е супер извратено там,след всичко вече и продължават да ги носят в тия жеги,тоя народ окончателно се е сбъркал в Испания
В офисите зависи от шефа на офиса.
На останалите места е свободно.
Носенето зависи от кривата на заразяване, която леко се вдигна с новия щам, но вече много малко хора умират.
Аз съм с три ваксини и както казах в друга тема не са ми пораснали опашка и копита.
Съветвам те да мислиш критично, а не да се информираш от фалшиви сайтове и социални мрежи.Last edited by Selena; 29.07.2022, 21:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Експроприация е крайна вредна мярка. Има и по - фини механизми за разпределение. Иначе убиваш всеки стимул.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеРекордно нисък дял на необслужваните ипотеки в края на полугодието. Под три процента!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеСпоред статистиката ЮС икономиката била с втори пореден месец спад на бвп и въпреки, че според фед- а не било точно рецесиядали ще продължат с лихвените покачвания или тенденцията ще се обърне?
А ЕЦБ какво готвят през Септември, бедна ти е фантазията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеСпоред статистиката ЮС икономиката била с втори пореден месец спад на бвп и въпреки, че според фед- а не било точно рецесиядали ще продължат с лихвените покачвания или тенденцията ще се обърне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение
Кои са тез дето се смееха бе пич, ти си в някаква паралелна реалност.
Коментар
-
Когато тук говорех за силата на долара,всички се смееха,сега се оказа че долара цепи върхове и всичко се спасява натам...така че невежата не съм аз ,всички банки в Еврозоната още от години акостират в долари на финала ,така че толкоз за Еврозоната
Коментар
-
Това за вратовръзката си е от популизмите на Педро. Иначе по основната тема за доказването - вече е правено. Особени експертизи.
съдебната система го позволява при колективните искове. Правят се претеглени статистически експертизи и ако се докаже шикана банки и енергийни компании горят.
Подобна вълна от дела имаше, когато се доказа картел между почти всички продавачи на коли от 2006 до не помня коя години. Падаха се по 15% компенсации от цената на закупен нов автомобил и продавачите на коли, били те производители или посредници го издухаха…Да речем колата струва 50 000 €. 15 % не е малка сума + лихви + съдебни разноски по основно и изпълнително дело.
Животът е по интересен от която и да е фикция. Сега представи си държава с действаща съдебна система, която реагира адекватно при големи дисбаланси.
Ще видим какво ще стане.
Коментар
-
Когато тук говорех за силата на долара,всички се смееха,сега се оказа че долара цепи върхове и всичко се спасява натам...така че невежата не съм аз ,всички банки в Еврозоната още от години акостират в долари на финала ,така че толкоз за Еврозоната
Коментар
Коментар