If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тодор Галев, директор по научната дейност в Центъра за изследване на демокрацията, в „Бизнес старт”, 11.01.2023
ледване на демокрацията, в „Бизнес старт”, 11.01.2023
13:08 | 11 януари 2023
Обновен: 13:38 | 11 януари 2023
Автор: Зорница Крушарска
Инфлацията в България ще бъде по-висока от средната за Европа и ще продължи с нарастване на цените в определени сектори като енергетика и храни. Българските банки се готвят за вдигане на основния лихвен процент, направили са своите прогнози и те не са съвсем оптимистични. Това каза Тодор Галев, директор по научната дейност в Центъра за изследване на демокрацията, в предаването „Бизнес старт” с водещ Христо Николов.
Земята върху която е построен комплекса я прехвърлят на етажната собственост и да си берат гайлето с управлението. Поне така е в един, по разказ, не съм виждал договор. Тепърва ще уреждат законово, че дългосрочно е въпрос на договорка и не е много ок
Хммм кофти. В повечето случаи (поне при мен така) всеки собственик има идеална част от земята, на която е построена сградата, включително и от двора.
след задълбоченото познаване на цените в лидл ме изненадваш с броенето на 30-40 кинта, че си изтеглил няколко хиляди лева.... определено покупката на вата покрита с еталбонд на цена 100%+ над себестойност, но представена като яка промоция е мястото за парите ти
Там е точно така. Само дето купувам до 30% над себестойност с включени разходи и земя. Ако е повече да си го продават
Ама е намалена със 100 000 евра! Защо? Нали щяха да само нагоре или аз нещо се бъркам?
Не е намален, брокерите са мърляви мързеливи и ползват една и съща обява за различни имоти.
Сегашната е продажната цена без да е пипана хич надоле. По-скоро е НАГОРЕ....
Земята върху която е построен комплекса я прехвърлят на етажната собственост и да си берат гайлето с управлението. Поне така е в един, по разказ, не съм виждал договор. Тепърва ще уреждат законово, че дългосрочно е въпрос на договорка и не е много ок
Сега разбрах Да, това им предложих и аз ,но казах да се допитат и до адвокат. Така ми се струва най-добре, когато отида тази година ще ги питам какво се е случило.
Не разбирам какво искаш да кажеш / не се заяждам /
Коментар