If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде малко по-сериозно, че ми омръзна да чета глупости!
При условие, че всичко което съм предвидил вече се случва, не виждам защо трябва да съм изнервен! Напротив, доволен съм, че прогнозите ми се сбъдват, но глупостите на Вълчо, обиди и унижения към другите участници трудно се понасят!
Доволният и уравновесен човек не скача на амбразурата при всеки коментар и не се хваща като удавник за сламка при прочитането на статия за покачване на лихвите.
Не само качеството, но и количеството на коментарите издава ;-)
ПС: тук визирам и други участници не само теб
Приходите от нощувки в хотелите у нас са нараснали с 60% през януари Броят на пренощувалите лица в местата за настаняване през месеца също се увеличава значително
както ги разбирам аз нещата, хората нямат пари.
нямат пари за квартири и нощуват по хотелите
а депозитите растат всеки месец
ама...как така!?
И какви изводи трябва да се правят?И аз всеки месец оставям пари по хотели, пък нямам никакво намерение да купувам имоти.
Приходите от нощувки в хотелите у нас са нараснали с 60% през януари Броят на пренощувалите лица в местата за настаняване през месеца също се увеличава значително
както ги разбирам аз нещата, хората нямат пари.
нямат пари за квартири и нощуват по хотелите
а депозитите растат всеки месец
ама...как така!?
Много хора вече не могат да си контролират нервите и затова се получава така. Представи си да продадеш два апартамента през 03.2022 г мислейки си ,че пазара и цените ще паднат скоро с 30 % и това да не се случва вече една година как се отразява на психиката. Отгоре на всичко има хора които ти казват ,че трябва да чакаш още незнайно колко време, че тези сладури ,вече ти стават враг номер едно. Не стига ,че цените не падат ами и трябва да четеш ,че са прави ,а ти "анализираш" ли "анализираш" Ужас !!!
Хайде малко по-сериозно, че ми омръзна да чета глупости!
При условие, че всичко което съм предвидил вече се случва, не виждам защо трябва да съм изнервен! Напротив, доволен съм, че прогнозите ми се сбъдват, но глупостите на Вълчо, обиди и унижения към другите участници трудно се понасят!
Колега, разбирам, че с лицето от Банско имате някакви отношения и го защитаваш, но в момента лъжеш най-нагло. Аз лично имам 2 бана за последния месец и чакам 3-ти...
В случая дали цените ще паднат или не няма никакво значение, всяка страна излага своята позиция и аргументи. Само оня от Банско, като няма аргументи почва да обижда на лична основа.
Голям тарикат го раздава в анонимен форум... На живо ако имаше смелоста да ми говори по този начин щеше вече да е изпаднал в безпомощно състояние...
Все пак става въпрос за човек с ник ВЪЛЧО МЕЧКОВ.Явно ще е сериозен играч.
Объркан си, но има шанс да го проумееш! Само трябва да направиш разлика между имота като средство за живеене и имота като средство за защита от инфлация. А ролята на Банката е да печели от кредити, като привлича депозити!
Много хора вече не могат да си контролират нервите и затова се получава така. Представи си да продадеш два апартамента през 03.2022 г мислейки си ,че пазара и цените ще паднат скоро с 30 % и това да не се случва вече една година как се отразява на психиката. Отгоре на всичко има хора които ти казват ,че трябва да чакаш още незнайно колко време, че тези сладури ,вече ти стават враг номер едно. Не стига ,че цените не падат ами и трябва да четеш ,че са прави ,а ти "анализираш" ли "анализираш" Ужас !!!
Аз бях разбрал за един, а те били два. Лошо.
Както преди се пишеше тук, Форекса с имоти не е добра стратегия.
За сега се чува само хруп, хруп, хруп...
в защита на модераторите ще кажа, че опитаха всичко и по много пъти
триха страници с мнения
банваха и банват всеки за когото се усъмнят, че е повишител
цялата тема триха
но пусти имоти и цени на квартирите са само нагоре
Гледай как обръщам палачинката, за да не ме трият. ;-)
Аз всъщност искам да съм понижител, защото ми се ще да купувам пак след година две, но пусто не се случва да падат цените.
в защита на модераторите ще кажа, че опитаха всичко и по много пъти
триха страници с мнения
банваха и банват всеки за когото се усъмнят, че е повишител
цялата тема триха
но пусти имоти и цени на квартирите са само нагоер
Колега, разбирам, че с лицето от Банско имате някакви отношения и го защитаваш, но в момента лъжеш най-нагло. Аз лично имам 2 бана за последния месец и чакам 3-ти...
В случая дали цените ще паднат или не няма никакво значение, всяка страна излага своята позиция и аргументи. Само оня от Банско, като няма аргументи почва да обижда на лична основа.
Голям тарикат го раздава в анонимен форум... На живо ако имаше смелоста да ми говори по този начин щеше вече да е изпаднал в безпомощно състояние...
Коментар