Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Не се радвайте на плановата икономика ,защото наливането на пари за спасяване е планова икономика а после следват НАЦИОНАЛИЗАЦИИ ЗНАЕТЕ ,СЕКВЕСТИРАНЕ НА ИМОТИ В ПОЛЗА ДА ДЪРЖАВАТА,НУЛЕВА СПЕКУЛАЦИЯ И КОНТРОЛ НА НАЕМИТЕ 100% ОВ ,ТОВА Е !
Радвате се на неща дето ще Ви сложат прангите на врата после
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мецобик Разгледай мнениеАз купих на топ/мн хубава да кажем/ локация и сега покрай ремонтите разни съседи от съседни сгради и квартала само ме спират и се пазарят да го откупуват, предлагат ми бартери за по-големи на не толкова хубава локация, разни доктори и какви ли не, еми соридали ще се срине цената с 20-30-40% не знам, но виждам от първо лице какво яко ръгане е, вярно всеки вкарва кеша в тухли?!? Всички са глупави?
На тез цени мераклии - нема. Даже брокеразите се ориентираха да предлагат в Дубай, Спания, Талия.
- 1 like
Коментар
-
German Chancellor Says Deutsche Bank Is ‘Very Profitable’ and Has No Need for Concern
https://www.bloomberg.com/news/artic...rope#xj4y7vzkg
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеБинанс имат проблем с поддръжката и са спрени всички търговии.
Коментар
-
Аз купих на топ/мн хубава да кажем/ локация и сега покрай ремонтите разни съседи от съседни сгради и квартала само ме спират и се пазарят да го откупуват, предлагат ми бартери за по-големи на не толкова хубава локация, разни доктори и какви ли не, еми соридали ще се срине цената с 20-30-40% не знам, но виждам от първо лице какво яко ръгане е, вярно всеки вкарва кеша в тухли?!? Всички са глупави?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
вате, стига кьор фишеци
уточни се, като хората, че това е за швабско
и кажи, какво има да им реновира на апартаментите
защото очевидно няма да зида до 50см
Коментар
-
https://www.dnevnik.bg/biznes/2023/0...ef=home_layer2
На тримесечна база в шестте най-големи по население градове повишението продължава с изключение на София, където се отчита спад с 2.5%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
В момента е ръгане с лакти за моя апартамент на Докторска. Реших да го отдам за година да видя как е. 900€ за наем. Избирам наематели. Руснаци, французи или германци. И българи IT има. Само ден след обявяването му, обаче го отдавам от 1 Април. В Плазата било дебело - 1500 евра и нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Щото в момента на тезгяха са търговиите с ценни книжа на криптоактивиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеBinance що спряха търговията с конете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеBinance що спряха търговията с конете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеСега чакаме ЕЦБ да налее кинти за Дойче Банк пак и познайте дали хората няма да се стреснат и в другите Банки относно спестяванията си. Вероятно ще последва лавина от теглене. Явно това е механизма за ускорено въвеждане на CBDC.
Коментар
Коментар