If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи в България, бедните хора могат да съберат кеш за жилище ,а в никоя друга държава това не може да се направи дори от хора средна класа ? Не знам какво да си мисля, освен ,че в родината ни се живее много добре
Това е малко осъзнат и осмислен факт от много българи.
Значи в България, бедните хора могат да съберат кеш за жилище ,а в никоя друга държава това не може да се направи дори от хора средна класа ? Не знам какво да си мисля, освен ,че в родината ни се живее много добре
сериозен съм. Писах, че съм над гарантираните в бамка на 0,2% лихва, още с първия ми коментар тук през януари в темата спасение от инфлацията. Там ти ме посъветва да си стоя в кеш. Послушах те. Пари не ми изкара съвета ти, но ми спести големи загуби, защото от тогава почти всички активи са паднали. Благодаря ти! Пишеш, че индексите ще са в дъно догодина, а имотите след две или три. Тук много хора сме на полусъединител. А кеша продължава да се трупа и инфлацията го топи като априлски сняг. Още ли да чакаме?
Купувай нещо, което е ликвидно, колкото и да струва сега. Ликвидно е златото, ликвидно е и НИ, стига да е на добра локация. Това са най-консервативните активи. Другото е за разбирачи, а тук такива едва ли имат време да драскат.
Е,да да ама що не теглиха днеска ?Чакат ще знаеш да станат по евтини,то вече отиваме в Шекспирова трагедия .
Гледа ли финансовата министърка по Нова?
Дойнов завърши с фразите ,гответе се драги зрители ще затягаме коланите ,защото пари вече няма ,парите ги има всъщност,НО са вече много по скъпи..
В България националните герои са Андрешко,Хитър Петър и бай Ганьо. Те данъци не обичат да плащат. Така че партия, която вдигне данъците власт скоро няма да види.
В тая насока не очаквай никакви промени.
Над 3600 който взима е богат,това не са малко пари ,особено за България .Гечев е прав ,да се вземат от тях,каква средна класа в България ?Такава няма,а и хората с много пари бълха го ухапала че ще плати още едни 20% горница,под формата на данък,и без това сега харчат пари за всякакви извращения ,и си купуват какво ли не ,което не им трябва ,изобщо няма да усетят нищо.В България има бедни и богати,това е проблема ,няма средна класа.
В коя група спадаш лично ти, при бедните, при богатите или си средна класа която според теб я няма ?
Над 3600 който взима е богат,това не са малко пари ,особено за България .Гечев е прав ,да се вземат от тях,каква средна класа в България ?Такава няма,а и хората с много пари бълха го ухапала че ще плати още едни 20% горница,под формата на данък,и без това сега харчат пари за всякакви извращения ,и си купуват какво ли не ,което не им трябва ,изобщо няма да усетят нищо.В България има бедни и богати,това е проблема ,няма средна класа.
Точно тези, които работят за някой друг на заплата над 3000 лева чисто, са средната класа в България. Няма как да си богат, разчитайки на заплата. Такива, ако ги има, са единици. Богатите имат достатъчно активи и притежават бизнеси, които им носят такъв доход, че могат да си позволят да не работят до края на живота си.
В България няма партия, която да вдигне данъците. По-скоро биха теглели заеми.
Е,да да ама що не теглиха днеска ?Чакат ще знаеш да станат по евтини,то вече отиваме в Шекспирова трагедия .
Гледа ли финансовата министърка по Нова?
Дойнов завърши с фразите ,гответе се драги зрители ще затягаме коланите ,защото пари вече няма ,парите ги има всъщност,НО са вече много по скъпи..
2017 -2018-2019-2020.... вече можеше да купи, имаше парите. Ама пуста скръндзавост, и лакомия да не се прецака...
и друго, според мен не иска да купи вече, иска да експроприира.. което не е ок, и алекс може да трие... ама на всички им е ясно
Тук повода е войната,но нека се замислим,колко неща се промениха лекинко след 2020 година...
Зелени планове,норми,още по силни рестрикции върху квотите за емисиите ,защо когато коментирам нещо което е факт под една или друга форма Вие се нахвърляте върху мен все едно аз го искам ?
Ще ти кажа и друго ,най -голения символ на свободата за човека ,като вещ,знаеш ли кое е ?
Личния автомобил.
Така сега ,всички знаем какви са плановете за личния автомобил и не само ,Вие се тръшкате за имотите ,ами ще ти кажа че имотите също ще минат под ножа за енергийната ефективност и изобщо нормите ,има хиляди врътки и начини с които след едни 10 години сам да махнеш имотите си ,или дори да те накарат да ги дариш,или каквото и да е само и само да те накарат да бъдеш по -зависим...видя Ковид,видя войната,ще го направят за твое добро и на финала най -гротексното е че ще се радваш и с горчивина ще помниш какво съм писал ...
Не дърпай дявола за опашката,че не знаеш какво идва
Хич няма да ти е до писане,камо ли за базици.
сериозен съм. Писах, че съм над гарантираните в бамка на 0,2% лихва, още с първия ми коментар тук през януари в темата спасение от инфлацията. Там ти ме посъветва да си стоя в кеш. Послушах те. Пари не ми изкара съвета ти, но ми спести големи загуби, защото от тогава почти всички активи са паднали. Благодаря ти! Пишеш, че индексите ще са в дъно догодина, а имотите след две или три. Тук много хора сме на полусъединител. А кеша продължава да се трупа и инфлацията го топи като априлски сняг. Още ли да чакаме?
Нали знаеш, който много ламти да взима, остава на сухо. Тея закони само ще издразнят сума народ, и да мине в по-ниска облагаема група.
Коментар