IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

В коя група спадаш лично ти, при бедните, при богатите или си средна класа която според теб я няма ?
    От бедните съм аз .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Е,да да ама що не теглиха днеска ?Чакат ще знаеш да станат по евтини,то вече отиваме в Шекспирова трагедия .
      Гледа ли финансовата министърка по Нова?
      Дойнов завърши с фразите ,гответе се драги зрители ще затягаме коланите ,защото пари вече няма ,парите ги има всъщност,НО са вече много по скъпи..
      В България националните герои са Андрешко,Хитър Петър и бай Ганьо. Те данъци не обичат да плащат. Така че партия, която вдигне данъците власт скоро няма да види.
      В тая насока не очаквай никакви промени.

Коментар

Над 3600 който взима е богат,това не са малко пари ,особено за България .Гечев е прав ,да се вземат от тях,каква средна класа в България ?Такава няма,а и хората с много пари бълха го ухапала че ще плати още едни 20% горница,под формата на данък,и без това сега харчат пари за всякакви извращения ,и си купуват какво ли не ,което не им трябва ,изобщо няма да усетят нищо.В България има бедни и богати,това е проблема ,няма средна класа.
        В коя група спадаш лично ти, при бедните, при богатите или си средна класа която според теб я няма ?

Коментар

Над 3600 който взима е богат,това не са малко пари ,особено за България .Гечев е прав ,да се вземат от тях,каква средна класа в България ?Такава няма,а и хората с много пари бълха го ухапала че ще плати още едни 20% горница,под формата на данък,и без това сега харчат пари за всякакви извращения ,и си купуват какво ли не ,което не им трябва ,изобщо няма да усетят нищо.В България има бедни и богати,това е проблема ,няма средна класа.
          Точно тези, които работят за някой друг на заплата над 3000 лева чисто, са средната класа в България. Няма как да си богат, разчитайки на заплата. Такива, ако ги има, са единици. Богатите имат достатъчно активи и притежават бизнеси, които им носят такъв доход, че могат да си позволят да не работят до края на живота си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В България няма партия, която да вдигне данъците. По-скоро биха теглели заеми.
            Е,да да ама що не теглиха днеска ?Чакат ще знаеш да станат по евтини,то вече отиваме в Шекспирова трагедия .
            Гледа ли финансовата министърка по Нова?
            Дойнов завърши с фразите ,гответе се драги зрители ще затягаме коланите ,защото пари вече няма ,парите ги има всъщност,НО са вече много по скъпи..

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

2017 -2018-2019-2020.... вече можеше да купи, имаше парите. Ама пуста скръндзавост, и лакомия да не се прецака...
              и друго, според мен не иска да купи вече, иска да експроприира.. което не е ок, и алекс може да трие... ама на всички им е ясно
              Експроприацията не е нещо ново...

https://www.mediapool.bg/germaniya-t...ews334528.html

Тук повода е войната,но нека се замислим,колко неща се промениха лекинко след 2020 година...
              Зелени планове,норми,още по силни рестрикции върху квотите за емисиите ,защо когато коментирам нещо което е факт под една или друга форма Вие се нахвърляте върху мен все едно аз го искам ?
              Ще ти кажа и друго ,най -голения символ на свободата за човека ,като вещ,знаеш ли кое е ?
              Личния автомобил.
              Така сега ,всички знаем какви са плановете за личния автомобил и не само ,Вие се тръшкате за имотите ,ами ще ти кажа че имотите също ще минат под ножа за енергийната ефективност и изобщо нормите ,има хиляди врътки и начини с които след едни 10 години сам да махнеш имотите си ,или дори да те накарат да ги дариш,или каквото и да е само и само да те накарат да бъдеш по -зависим...видя Ковид,видя войната,ще го направят за твое добро и на финала най -гротексното е че ще се радваш и с горчивина ще помниш какво съм писал ...

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Не дърпай дявола за опашката,че не знаеш какво идва
                Хич няма да ти е до писане,камо ли за базици.
                сериозен съм. Писах, че съм над гарантираните в бамка на 0,2% лихва, още с първия ми коментар тук през януари в темата спасение от инфлацията. Там ти ме посъветва да си стоя в кеш. Послушах те. Пари не ми изкара съвета ти, но ми спести големи загуби, защото от тогава почти всички активи са паднали. Благодаря ти! Пишеш, че индексите ще са в дъно догодина, а имотите след две или три. Тук много хора сме на полусъединител. А кеша продължава да се трупа и инфлацията го топи като априлски сняг. Още ли да чакаме?

Коментар

Срещу държавата не може рита,запомни добре това.
                  В България няма партия, която да вдигне данъците. По-скоро биха теглели заеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Нали знаеш, който много ламти да взима, остава на сухо. Тея закони само ще издразнят сума народ, и да мине в по-ниска облагаема група.
                    Срещу държавата не може рита,запомни добре това.

Коментар

Нали знаеш, който много ламти да взима, остава на сухо. Тея закони само ще издразнят сума народ, и да мине в по-ниска облагаема група.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Никога не бих подиграл Кавръка, познавам го и сме говорили, яли и пили. Но не осъзна че ще се случат неща които той не е видял - имам предвид цикли с имотите от поне 30 години назад. Трябваше да си захлупи имотче около Сточна гара или Борово, или някъде близо все пак до центъра, а и в Младост можеше. И да кешира ако иска и не му харесва. Но той следваше логиката на несвикването. Да, кинтите се изкараха и напечатаха в последните 10 години. 2011 беше тънко, имаше недоверие,
                        Тука си прав за горното имам в предвид,но ще видим,човек се учи цял живот

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Търси той. Нищо не търси. Жена му като казвала да купят той много знаел. Жена му разбира се избягала и той продължава много да знае. И ти същия. Слушайте си жените, момчета.
                          Как точно разбра, че си търся жилище?Достатъчна ми е триетажната ми къща общо 420 квадрата. Дворец ли да купувам ?А и аз съм такъв човек,че никога не бих купил нещо, от което нямам нужда.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Проблемът е, че не вземат от богатите а от средната класа. Комунистите винаги искат от чуждите пари. Ктб фалира, когато беше оня педерунгел СтанишеФФ, 97 бамките фалираха, когато бяха пак на власт червените кхмери. Сега ако пак дойдат на власт, пак ще фалират бамки!

Виж според червените прашки, кои са най-богатите (не, не е Гергов): Румен Гечев: БСП ще иска промяна на данъците за най-богатите

Промяна ще има „само за най-богатите“, които имат доходи над 3600 лева, а това са 120 000 души“.

Това заяви Румен Гечев от БСП в дебат по бТВ.

https://www.flashnews.bg/rumen-geche...-naj-bogatite/

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                              Кажете по-добре кога почват да падат цените на НИ, че изтръпнах вече от чакане, а инфлацията изяде кеша.
                              Не дърпай дявола за опашката,че не знаеш какво идва
                              Хич няма да ти е до писане,камо ли за базици.

Коментар

• Всички гредореди, кирпичи и панелки ще бъдат санирани:

до 2030 г. всички нови сгради трябва да бъдат енергоефективни, да не отделят никакви вредни емисии, а до 2050 г. целият сграден фонд в Съюза да не отделя вредни емисии. Задача, която е непосилна за България, коментира служебният министър на енергетиката Росен Христов.
                                "Ние обсъждаме целите, т.е нивото на енергийна ефективност към тези дати. Но това, което ние предлагаме да постигнем към 2030 година. Нидерландците казаха, че вече са го постигнали, тоест, те де факто казаха: "Ние до 2030 година няма какво да правим", но това, което аз отговорих е, че няма причина държавите, които са по-напред да продължат да преизпълняват целите. Важно е целите да бъдат реалистични, защото ако ние поставим нереалистични цели, никой няма да ги изпълнява, защото ще знае, че това е неизпълнимо. Това има обратен ефект. Много е хубаво сградите да бъдат енергийно ефективни. Ние в България далеч не сме използвали този потенциал както за новото строителство, така и за старите сгради", каза той.
                                Министрите на енергетиката на страните от ЕС заседаваха днес в Люксембург без да приемат конкретни решения за справяне с енергийната криза. Засега сре...

Коментар

Working...
                                X