Първоначално изпратено от bcon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
72 само от букинг, а през другите платформи? А през сайта на хотела?
Аз пък не мога да разбера, колко пари трябва да напечата бясната некомпетентна криминална печатарка за да се стреснете поне малко?
ЕЦБ, колко пъти прекрачи собствените си граници за разумно поведение. То не бяха политически поръчки, концентрация на изкупуването, развалиха пропорционалността, намалиха спредовете, нарушиха конституцията на Германия, купуваха джънк бондове, спасяхава токсични активи, игнорираха инфлацията, преправиха си целта и всички други закони и правила дето се сетиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Добре, ето изказваш аргумент и аз отговарям. Не е вярно. Ето в слънчака имам само 72% заетост и с 3 стаи свободни. Айде следващата опорка давайте. Ама конкретно, така че да мога да ви изобличавам лъжите. Без общи приказки как то било манипулация и трик.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
иначе е добър ник за форума на голф 3 и фиат брао)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако наемът е по-висок от подуене... интереса клати феса
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Предполагам, някой на който въображението и интелекта му достига до невероятните висоти да се кръсти примерно БАЦЕпрепоръка е
Коментар
-
Тука си напипал нишката, защо НИ са актива, на активите и на запад има 500 годишни, които продължават да носят текущ доход 20 поколения, а други са обвити в бръшлян. Обясни го на варненския биткойн велможа, за когото локацията няма значение и се е набил на предния пост на, както казва колега кореняк драгалевчанин на водите които измиват септичните ни ями и се спускат към околовръстното.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
лордче, кой според теб би се кръстил амг2023
- 1 like
Коментар
-
иначе като тръгнат да продават и слагат оферти всички са топ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКак е тухлари, вдигате ли цените?
Аз все още съм на средиземноморието, в момента съм в Анталия и цените доближават тези на Лазурния бряг. Ето някои примери ( кът ми остане време ще кача снимки)
Вечеря за 3 ма в добър ресторант 300 лв.
Хубав хотел 5* 1000 - 2000 лв, хотел с вили 2000 -3000 лв на вечер, бира в бар/ресторант 20 лв. Вино - евтино тр 100 лв. френско 300 лв. еспресо 10 кинта. Бургер, сандвич, пица на плажа 30 кинта. Турците режат глави, вие си давате туулите за 5 стинки на месец.
https://www.damichelebari.it/#menu
Ииии Джиков в Красна поляна:
https://www.pizzadjikov.com/index.ph...=3&catid=3
Коментар
-
За ЧСИ-то си прав, днес почти щях да фалирам , като се наложи да напръскам една къща и един апартамент в София, дадох 100лв. за препарати срещу молци. За тия пари, щях да боцна рибай стек с ботл розе на някой етаж на който щеше да ми се вие свят.препоръка е
Коментар
-
глупост е това
по-скоро регулярна и адекватна преоценка на НИ (за данъчно-общински цели), защото в момента имоти от двете страни на една улица плащат двойно, че понякога и повече по-различни данъци, защото данъчната и амортизациите правят единия много по-евтин а то не са.
мен ако питат примерно за София цена на м2 с индексация за квартал, но не прекалено размиаваща се... да видиш тогава рев
- 1 like
Коментар
-
че е глупост е ясно и няма да я коментираме
ако улицата дели квартали. може да има разлика
амортизация имаш предвид счетоводно ли
една къща на 30-40г от едната страна на улицата има една оценка, а нова или апартамент от другата (нов) - доста по-висока.
има много да се жъне от общината, но са непопулярни мерки
иначе като тръгнат да продават и слагат оферти всички са топ
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
глупост е това
по-скоро регулярна и адекватна преоценка на НИ (за данъчно-общински цели), защото в момента имоти от двете страни на една улица плащат двойно, че понякога и повече по-различни данъци, защото данъчната и амортизациите правят единия много по-евтин а то не са.
мен ако питат примерно за София цена на м2 с индексация за квартал, но не прекалено размиаваща се... да видиш тогава рев
ако улицата дели квартали. може да има разлика
амортизация имаш предвид счетоводно липрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Ще ги вдигнат споко, прости си дръж активите да видим дали скоро кеша е само хартия или твоите активи са тоалетна хартия.
Като ти почука ЧСИ ще порастнеш
- 1 like
Коментар
Коментар