Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Рискувала, инвестирала на "зелено" и спечелила.
Коментар
� -
Аз пак да питам. Защо всеки трябва да купи жилище, за да създаде семейство? Има прекрасни жилища в най-добрите квартали на сф, обзаведени и готови за нанасяне на цени между 1000 и 1200 лв., до паркове, училища, детски градини. Защо всеки държи да има документ където да му пише името след 20~30 год. ?
Коментар
� -
България е на 13-о място в света по ръст на цените на жилищата в началото на годината - Investor.bg
България е на 13-о място в света по ръст на цените на жилищата през първото тримесечие на 2023 г., сочат данни на консултантската компания Knight Frank. С покачване от 9,5% страната ни се нарежда преди Колумбия и след Израел.
А според понижителите от януари трябваше да започне спад...Нищо, няма начин да не познаят ако прогнозират спада през 2038ма за следващата година. Не губете кураж.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Браво. Ама с тая атрактивна жена под наем ли живееш?Независимо ,че те е избрала пред по-заможни мъже,тя е имала увереност, че ще й осигуриш собствено жилище.
Собственото жилище е едно от най-важните неща за жените.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Знаем, знаем, демографията е фактор. Затова и в БГ много от живеещите при родителите си евентуално ще станат собственици, чак при пенсиониране.Натам вървят нещата. Не визирам никого и не се заяждам, само констатирам посоката на развитие.
Цените на жилищата се влияят и от други фактори, така че по-малко ще се отрази демографският срив. Но за наемите ще е фатален.
- 1 like
Коментар
� -
Мъж дет не може една жена да "навие" не е никакав мъж.
п.с женен съм и то преди да купя жилище. за атрактивна мома, която избра мен, пред много такива с много жилища, пари и коли, но сега не съжалява, защото в момента никой от тези кандидати не може да и осигури и 1% от стандарта, който аз и осигурявам.
Собственото жилище е едно от най-важните неща за жените.Last edited by mirodes; 10.07.2023, 17:25.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Женен ли си,пич?Ако не си,да те светна,че жените не са много навити да живеят под наем и да гледат деца.Те си предпочитат да си подредят жилището по свой вкус.
Иначе за ерген животът под наем е за предпочитане.
Познавам семейства,които се разведоха,щото мъжът не поиска да купят жилище и живееха под наем.
п.с женен съм и то преди да купя жилище. за атрактивна мома, която избра мен, пред много такива с много жилища, пари и коли, но сега не съжалява, защото в момента никой от тези кандидати не може да и осигури и 1% от стандарта, който аз и осигурявам.
Last edited by better; 10.07.2023, 17:16.
- 1 like
Коментар
� -
Ето там е още по-гадно, а вероятно при Дюри е същата отврат.
Настане вечер,
месец изгрее,
звезди обсипят
свода небесен,
Купчо на Левчо
бърбън досипва
подръпват от пурите
и от уредбата слушат
готина песен.Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 18:49.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВиж демографската пирамида и че под 30 години населението драстично намалява.Натам вървят нещата. Не визирам никого и не се заяждам, само констатирам посоката на развитие.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеХостели предлагат на младите хонконгци шанс за жилище - Investor.bg
Търсенето е голямо с петима кандидати за всеки апартамент, а критериите за подбор - строги с 200 часа общественополезен труд
Ехааа, днес там... Утре общественополезен труд и в БГ.
Коментар
� -
Хостели предлагат на младите хонконгци шанс за жилище - Investor.bg
Търсенето е голямо с петима кандидати за всеки апартамент, а критериите за подбор - строги с 200 часа общественополезен труд
Ехааа, днес там... Утре общественополезен труд и в БГ.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
засега е изплатил на 45% първоначалната инвестиция ( капиталовата не ме интересува и я оставям на игрчорите да смятат)
като се изплати 'на цяло' ще си помисля, но дълбоко се съмнявям да имаш нужната кинта, а на тия години ипотеката е сложно нещо
без да се обиждаш, но кавръчето има повече кеш - така си мисля.Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 16:51.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Обичайните шикалкавения когато се заговори по същество, но това се очакваше де.
като се изплати 'на цяло' ще си помисля, но дълбоко се съмнявям да имаш нужната кинта, а на тия години ипотеката е сложно нещо
без да се обиждаш, но кавръчето има повече кеш - така си мисля.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
�
Коментар