Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Само на юг. Да не сте си помислили за север. Север, то си звучи гадно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Явно е, че не си купувал на зелено. Строител е един, инвеститор - друг, финансиращ трети. Всичко се размива до отговорността от 2 лв капитал на дружеството. Фирмите се управляват от поставени лица. Ти дори не ги виждаш и тях, а само контактуваш със секретарки и търговци. Важното е да ти вземат парите пък после иди ги съди и ... търси за обяснения. Причини за неиздаване на АКТ 16 има много...дори и тривиалната. Ако обекта не е 100% разпродаден собственика дължи данъци. При падащи пазари ако цените ще се паузират или спадат и дори АКТ 16 няма да помогне за продажбите....ами защо да го взимат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То било много лесно-прецаква хората с милиони и щото е въоръжен му се разминава.
Ако ще и като американският президент да го пазят, ако някой ми спретне такъв номер ще съжалява,че го е направил.
П.С офшорната зона, не е в някъв остров, а в циганската маала.Last edited by better; 18.07.2023, 22:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Браво! Ето един истински патриот, докато ние се занимаваме с дребнотемия и злободневия, особено тези, които в темата се гнусят от всичко родно. Ще откъсна цветя от градината ми в двора тази вечер и ще се разходя пеша до паметника, вместо да чета токсични мнения от хейтъри. На 2км. ми е. Поздравления!
Не се занимавай с глупости щото само се напрягаш излишно!
- 1 like
Коментар
-
Наистина не съм наясно. Щом сградата е стигнала до етап за издаване на акт 16 защо не се издава?Строителят пести пари ли?Или има някаква друга далавера?
Коментар
-
Ааа, в тази инициатива и аз се включвам! А, най-добре "при Пепи" в Равда, между Равда и Несебър, ще го познаете по многото въртящи се пилета на грил, по пътя за Несебър от ляво. Той е собственик на заведението, не сезонен наемател. Миналата година, ядене и пиене на корем с колега и жените, не сме платили повече от 70лв. ОБЩО! Вярно, че имаше и "комплимент" от заведението, ама то така се прави туризъм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
На 6 лаврака гарнитурата струва 125 лв.
И аз се включвам в инициативата "Не идвайте във Варна"
https://blitz.bg/regioni/letovnichka...ews965351.html
Ходете в Поморие.
Коментар
-
Викаш, без да си прочел коментарите си сигурен.
Ами браво .
Написах "почти сигурен" т.е може и да греша, но е малко вероятно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Признавам, че не съм се задълбочавал да чета сегашните ти постове.
Конкретният ми коментар е на база натрупана информация за отношението ти относно Бг/Европа-САЩ от предишни наши "закачки" и не се стърпях да го напиша, но съм почти сигурен, че Джонката не се е объркал в конкретния пост....
Ами браво .
Коментар
-
Само дето нищо подобно не съм написал.Писах,че в България и хора със средни доходи имат сравнително добър стандарт на живот. И живеят много по-добре от голяма част от емигрантите,които пестят пари.
А не съм писал,че България е раят на света, с най-красива природа, че европейските курорти не са добри, нито че европейската средна класа живее по-зле от българската.
Така че некоректно ми се приписват неща, които не съм писал. Често срещан похват в този форум.
Конкретният ми коментар е на база натрупана информация за отношението ти относно Бг/Европа-САЩ от предишни наши "закачки" и не се стърпях да го напиша, но съм почти сигурен, че Джонката не се е объркал в конкретния пост....
Коментар
-
Гледах го и си помислих, че това е бетера. Изрично в менюто си пише блак ангъс рибай стек 26лв. е за 100гр., най-скъпото възможно в менюто в MAZU. Нашият, обаче решил да се перчи, а после си иска месото от кравата. 6 лаврака, ако беше поръчал, това са му 125лв.
И аз се включвам в инициативата "Не идвайте във Варна"
https://blitz.bg/regioni/letovnichka...ews965351.html
Ходете в Поморие.Last edited by vikhunter; 18.07.2023, 21:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЧестит празник българи !
Днес е велик ден ,186 години от рождението на Апостола!
Не киснете във форума ами идете да се поклоните и да сложите цветя на паметника.
За чиста и свята Република!
Честит празник на Революцията и да живее България !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, и аз си го мисля това, но освен, че ме мързи да го напиша, не искам да се заяждам с псевдо патриотите от форума...
Иначе да ти кажа честно, понякога си малко краен с коментарите към "клета майка България"...
А не съм писал,че България е раят на света, с най-красива природа, че европейските курорти не са добри, нито че европейската средна класа живее по-зле от българската.
Така че некоректно ми се приписват неща, които не съм писал. Често срещан похват в този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеhttps://blitz.bg/regioni/krava-li-ya...ews965355.html
650 лева за обяд във Варна. Клипа е много интересен.
Коментар
Коментар