If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе възстанови част, то бе надоле с поне 7% загуба за целия период. Забравил съм ги и си чекам. Неам и време да ги гледам. Имам ли избор? То е едно към едно с индексите.
Нали знаеш поговорката,че в чужди ръце само оня работа нараства.
Бе възстанови част, то бе надоле с поне 7% загуба за целия период. Забравил съм ги и си чекам. Неам и време да ги гледам. Имам ли избор? То е едно към едно с индексите.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Шанса да НЯМА тежка рецесия през следващите 12 месеца е "огромните" 0.18%
Който иска да губи пари да "инвестира" в обори.После да не го сърби гъза обаче
Интересна случка. Една кака, наша позната на мен и Купата се развежда в София. И отива в жилището си, което си е само нейно отпреди брака. Има наемателка, която я пита: може ли да му увеличиш наема, но да остана. Подобни случаи ще зачестяват - ще има писмени молби от наематели да им се увеличи наема. Така де...все няма да е като да идеш на нов наем.
Да, но ще делят режийните и пак е на далавера наемателката + ще си има компания по време на престоя.
Интересна случка. Една кака, наша позната на мен и Купата се развежда в София. И отива в жилището си, което си е само нейно отпреди брака. Има наемателка, която я пита: може ли да му увеличиш наема, но да остана. Подобни случаи ще зачестяват - ще има писмени молби от наематели да им се увеличи наема. Така де...все няма да е като да идеш на нов наем.
то чи е топло, ама не е убаво да спите с отвити крака
Коментар