IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Виждал съм го в Западната Европа това. Ник'къв проблем, стига да си от определен етнос или НПО.
    Нека да уточним и къде си го виждал? В гето или нормален квартал или ако си го виждал е по-скоро изключение или е масово?
    В Бг даже и в супер скъпите квартали си изхвърлят строителните отпадъци където им е кеф! Най-лошото е, че е по-скоро правило, а не изключение!

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

И аз чакам да разбера отговора на този въпрос. Какво "по-развито" има на запад, което тук им липсва на децата.
      Най-простите неща:

- На запад хората гледат в собствената си паница, в България почти всеки е крадец и лъжец - някои на едро, масата на дребно.
      - Качеството на абсолютно всяка стока и услуга в Бълагрия е под всякаква критика
      - Нулев професионализъм. Ужасно обслужване. От ресторанта, през фризьора и лекаря, до цялата администрация. Хората изобщо не знаят как да се държат с партньори и клиенти. Идеята е да го прецакаш и ако се върже значи е глупак и можеш да го разпраряш навсякъде как ти си най-големият, а оня бунак ти е платил и си го преебал
      - Градската среда е потресаваща - тротоари, застрояване, дупки, всичко занемарено, изпотрошено и окрадено
      - Сметища на всеки 500метра - хвърлени боклуци в горички, канавки, навсякъде където се сетиш
      - Завистливи и прости/неуки хора с много малко изключения, клюкари, изнудвачи...

Когато погледнеш всички горни неща вкупом и се получава един ужасен хаос, в който живелият поне малко на запад човек се чувства безпомощен и се чуди в коя африканска държава е попаднал. Както виждаш и повечето от тези проблеми изобщо не са въпрос на пари, или са въпрос на малко пари. До голяма степен това е резултат от цялостния манталитет на българската нация и това е непоправимо, дори да достигнем Швейцария по БВП.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Пробвай в чужбина като си правиш ремонт и да си изхвърлиш стария диван, тоалетната чиния където си искаш? И тук е забранено, но дали се спазва?
        Виждал съм го в Западната Европа това. Ник'къв проблем, стига да си от определен етнос или НПО.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами кой те кара да ми четеш коментарите. Слагаш ме в игнора и си решаваш проблема. Ама не, ти задължително искаш да обиждаш и да си избиваш комплексите.Аз теб никога не те репликирам,още по-малко обиждам.
          Защото си ми любимец, не се сърди.

Коментар

Кои правила се спазват,а в България не?
            Пробвай в чужбина като си правиш ремонт и да си изхвърлиш стария диван, тоалетната чиния където си искаш? И тук е забранено, но дали се спазва?

Коментар

Поне да беше радио, че от време на време да сменяш станциите, ама ти си радио точка...
              Ами кой те кара да ми четеш коментарите. Слагаш ме в игнора и си решаваш проблема. Ама не, ти задължително искаш да обиждаш и да си избиваш комплексите.Аз теб никога не те репликирам,още по-малко обиждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
                Не ги ща в темата за жените, не ми ги пращай там.
                Еми да ги гонят нанякъде.Какво правят в икономически форум ? Осрали и оспамили са всичко с техните глупости И то 24/7/365 .Чудя се тея хора семейства нямат ли ,жени?

Това е форум за БФБ основно.Такъв е бил винаги.Да налазват бгмамма.ком и там да си постват мисловните дрисни с извинение
                Last edited by petrg5s; 09.06.2023, 16:37.

Коментар

https://www.statista.com/statistics/...cidents-spain/
                  Статистиката друго сочи.
                  Поне да беше радио, че от време на време да сменяш станциите, ама ти си радио точка...

Коментар

Така е, тя е резервирана за черната вдовица, която незнайно защо е в темата за най-сериозните инвестиции, за които се искат топки, а не прикъткване на рисуващи дъгата.

Коментар

Не. Не си живял навън. Не знаеш за какво ти говоря. Информираш се от жълти сайтове.

Говоря ти за спазването на правилата на всяко едно ниво в дадено общество. Не ти говоря за престъпленията, които са налице навсякъде и се санкционират.

Трудно ще ме разбереш.
                      Кои правила се спазват,а в България не?

Коментар

Статистиката друго сочи.
                        Последния път ти беше изкривена статистиката и няколко души ти го доказаха.

В София пресичам на прибежки. Тук пресичам спокойно. Толкоз от мен. Петък е все пак. Приятен уикенд на всички

Коментар

Колега, спри да пишеш, че ставаш смешен
                          Това ти е нивото-само обиди. Всичко написано от мен е ДОКАЗАНО .Мога и да дам линкове, но няма смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                            Не е лошо някои модератор да разчисти плявата и да ходят да си пишат в конспирации или в темата за жените
                            Тук е сериозна тема,за имоти

Коментар

Ама ти гледаш само най-лошите практики на запад, а за всичко останало, което са с 1000 г пред нас го неглижираш, а то не е никак маловажно.
                              Същото в обратна посока мога да кажа и за теб и много други тука дето дращят.

Коментар

Ники, успокой малко топката. България има едно от най-дългите майчинства в Европа. В Испания майката в частен сектор работи почти докато го роди и два месеца след раждането е пак на пангара. Няма идеални държави.

Но тук поне пресичам с дете или без дете пешеходна пътека и чакам на спирка без риск да ме смачка поредният надрусан дебил.
                                Статистиката друго сочи.

Коментар

Working...
                                X