Тук вече отнесохме плувката -
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеТе май са същите, които рисуват дъга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Но тук поне пресичам с дете или без дете пешеходна пътека и чакам на спирка без риск да ме смачка поредният надрусан дебил.
И никъде не е "без риск", такава ситуация не може да съществува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
1. Закони, които се спазват и са за всички.
2. Хората имат визия за развитието на обществото в много сфери от живота.
3. Още много има, но за мен 1 и 2 са най важни.
"Визия за развитието на обществото" - точно тази част почва да става много тревожна, има я тази "визия" на запад, и се преследва невероятно енергично, ама квоти за назначение по цвят и пол, поощряване на детска "транссексуалност", "мултикултурализъм" (иначе казано, културно обезличаване и заличаване) - не съм сигурен, че такава "визия" ми липсва. Или че липсва на децата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Точно това е в доста добър баланс. Спазваме правилата в разумни граници. Без да коментираме единични крайности, каквито има навсякъде. Като цяло, правилата се спазват задоволително. Без да стане прекалено. Прекаленото и безпрекословно спазване на правилата също не е добро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не ме разбираш,искам да ми кажеш какви политики революционни се развиха по отношение увеличаване на раждаемостта на децата,отглеждането им от младите ,от всякакъв род ,всякакви?
Къде са ?Какви са?Данъчни отстъпки,помощи стабилни за второ,за трето дете?Примери давам само,безплатни лекарства,за децата например,нали не приемай едно към едно ?Какво направиха ?Давай ?
Но тук поне пресичам с дете или без дете пешеходна пътека и чакам на спирка без риск да ме смачка поредният надрусан дебил.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тея с бръмбарите са в тази тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
щом го дразнят тия неща е съвсем нормален
Иначе и аз не харесвам горните клипове, но това не е най-голямото зло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
И аз чакам да разбера отговора на този въпрос. Какво "по-развито" има на запад, което тук им липсва на децата.
2. Хората имат визия за развитието на обществото в много сфери от живота.
3. Още много има, но за мен 1 и 2 са най важни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Простичкото спазване на правилата. Това е мотиката, която настъпваме системно. Няма конструкция и структура без ред и дисциплина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Хахахаааааааааааааааааа, хоооооо, хииииии...
Ти нормален киборг ли си?препоръка е
Коментар
-
Простичкото спазване на правилата. Това е мотиката, която настъпваме системно. Няма конструкция и структура без ред и дисциплина.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеЕто какво има за децата в "развитите" държави. МЕСЕЦ на сексуалните извращения и честването му в училища и детски градини. Детски книги, разказващи за родители-"суингъри", с поука "и аз искам да съм суингър като порасна". Травестит шоута за всички възрасти. А по градинките и площадите децата на белите ядат бой от мултикултурализма. Не знам как не разбирате какъв рай е България.
https://www.bitchute.com/video/hS3Pnp4LJO41/
https://www.bitchute.com/video/zrDe9orsdcge/
Ти нормален киборг ли си?
- 1 like
Коментар
Коментар