IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук вече отнесохме плувката -
    Click image for larger version

Name:	33.JPG
Views:	1
Size:	55.5 КБ
ID:	4075021

Click image for larger version

Name:	44.JPG
Views:	1
Size:	48.2 КБ
ID:	4075022

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
      Те май са същите, които рисуват дъга.
      Не ,гледат те в огледалото

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Но тук поне пресичам с дете или без дете пешеходна пътека и чакам на спирка без риск да ме смачка поредният надрусан дебил.
        Къде това? В София е същото.

И никъде не е "без риск", такава ситуация не може да съществува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

1. Закони, които се спазват и са за всички.
          2. Хората имат визия за развитието на обществото в много сфери от живота.
          3. Още много има, но за мен 1 и 2 са най важни.
          С първото съм съгласен, ама то е утопия. Да си чувал за една в ЕС, която поръчала на държавна сметка няколко милиарда дози ненужен медицински препарат - как е, закона спази ли се там. Давам го като болезнен пример от току-що. "Спазват" се закони от тези, които няма как да не ги спазват. Като локдаоните в Англия - едни са заключени в къщи, други са на голямо и щастливо купонче в правителствения офис.

"Визия за развитието на обществото" - точно тази част почва да става много тревожна, има я тази "визия" на запад, и се преследва невероятно енергично, ама квоти за назначение по цвят и пол, поощряване на детска "транссексуалност", "мултикултурализъм" (иначе казано, културно обезличаване и заличаване) - не съм сигурен, че такава "визия" ми липсва. Или че липсва на децата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

само това не!
            Знам си аз

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Точно това е в доста добър баланс. Спазваме правилата в разумни граници. Без да коментираме единични крайности, каквито има навсякъде. Като цяло, правилата се спазват задоволително. Без да стане прекалено. Прекаленото и безпрекословно спазване на правилата също не е добро.
              Къде това?

Коментар

• Така като стане -
                Кредитори запорираха кабинета на лекар

https://www.flagman.bg/article/295240

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не ме разбираш,искам да ми кажеш какви политики революционни се развиха по отношение увеличаване на раждаемостта на децата,отглеждането им от младите ,от всякакъв род ,всякакви?
                  Къде са ?Какви са?Данъчни отстъпки,помощи стабилни за второ,за трето дете?Примери давам само,безплатни лекарства,за децата например,нали не приемай едно към едно ?Какво направиха ?Давай ?
                  Ники, успокой малко топката. България има едно от най-дългите майчинства в Европа. В Испания майката в частен сектор работи почти докато го роди и два месеца след раждането е пак на пангара. Няма идеални държави.

Но тук поне пресичам с дете или без дете пешеходна пътека и чакам на спирка без риск да ме смачка поредният надрусан дебил.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Тея с бръмбарите са в тази тема
                    Те май са същите, които рисуват дъга.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

щом го дразнят тия неща е съвсем нормален
                      Коментирам последното изречение.
                      Иначе и аз не харесвам горните клипове, но това не е най-голямото зло.

Коментар

И аз чакам да разбера отговора на този въпрос. Какво "по-развито" има на запад, което тук им липсва на децата.
                        1. Закони, които се спазват и са за всички.
                        2. Хората имат визия за развитието на обществото в много сфери от живота.
                        3. Още много има, но за мен 1 и 2 са най важни.

Коментар

Простичкото спазване на правилата. Това е мотиката, която настъпваме системно. Няма конструкция и структура без ред и дисциплина.
                          Точно това е в доста добър баланс. Спазваме правилата в разумни граници. Без да коментираме единични крайности, каквито има навсякъде. Като цяло, правилата се спазват задоволително. Без да стане прекалено. Прекаленото и безпрекословно спазване на правилата също не е добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Хахахаааааааааааааааааа, хоооооо, хииииии...
                            Ти нормален киборг ли си?
                            щом го дразнят тия неща е съвсем нормален
                            препоръка е

Коментар

Простичкото спазване на правилата. Това е мотиката, която настъпваме системно. Няма конструкция и структура без ред и дисциплина.
                              само това не!
                              препоръка е

Коментар

Ето какво има за децата в "развитите" държави. МЕСЕЦ на сексуалните извращения и честването му в училища и детски градини. Детски книги, разказващи за родители-"суингъри", с поука "и аз искам да съм суингър като порасна". Травестит шоута за всички възрасти. А по градинките и площадите децата на белите ядат бой от мултикултурализма. Не знам как не разбирате какъв рай е България.

https://www.bitchute.com/video/hS3Pnp4LJO41/

https://www.bitchute.com/video/zrDe9orsdcge/
                                Хахахаааааааааааааааааа, хоооооо, хииииии...
                                Ти нормален киборг ли си?

Коментар

Working...
                                X